Piskolojim bozuldu yardım

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
Bayanlar babamdan fiziksel ve piskolojik şiddet gördüm mutfaktan elma alırdım alma onu zıkkım ye boğazında kalsın satcam ben seni büyüyünce bi keresinde uyurken jobla dövmeye geldi hep beddua ederdi eksik olmadı hiç 6 yaşında çocuğum bakkaldan küçük cips aldım aldı elimden kendi yedi sofraya oturdum dik dik bakar neler yapmadıki daha bi yerden sonra annemde bıktı birşey demedi zaman içinde bıçaklamaya kalktım 3 veya 5 sefer annem önüme geçti keşke geçmeseydi inanın pişman değilim neyse şehre uzak bir yerde oturuyoruz yol otoban herkez geçiyor ve sapık çok yürüyemem ya komşularımin arabasına bindim bi müddet taki ... komşu faydalanmaya kalkana kadar benzicide benim hakkımda konuştular iyi parçaymış falan diye çok ağrima gitti cebindeki paraları düşürür bana bi yol parası vermezdi daha sonra cebinden almaya başladım annemin altınlarını bile aldım gene pişman değilim çünkü elin adamı ... mi beni sonra aile Meclisi kuruldu olmadık lafı ettiler hala aynı yaşıyorum onunla her yüzüne baktığımda şeytan görüyor gibiyim oğlan kardeşim var el üstünde tutuyor kardeşim babama el kaldırıyor bana o kötü söz söylüyor küçük çocuk o ağrima gitmiyor
Kafama takılan şu bu adam bana çok beddua etti kabul olur mu bide her akşam eve gelmesin diye içimden ölmesini istiyorum bi kez olsun sofraya huzurla oturmadım gerçekten ölmesini istiyorum günah ama napiyim dertlesmek istedim

Son düzenleme:
Uyev evlatmisin kimse oz evladina bu kadar yapmaz

Uyev evlatmisin kimse oz evladina bu kadar yapmaz
Keşke üvey olsam ciddiyim kalbim nasıl atıyor inanamazsınız şimdi bile evde doğmuşum herkezin içinde kan bile tutuyor keşke hastanede doğsamda karıştırmış olsalar annem de ayrı bir konu zaten acaba büyümü var diye düşünüyorum

Olabilir canim yksa niye byle yapsin bisey duydu oncelerden hani icinde gizledigi bisey mi var

Kaç yaşındasın? Babandan ayrı evde evli misin şuan durum ne?
Yok aynı evdeyiz 18 yaşındayım evlilikten nefret ediyorum ya odam var ayrı eskiden yoktu 15 yaşında buraya göcünce oldu odamda büyüdüğum için çoğu zman rahatım bazen delirtiyo bıçağı görünce susuyor şerefsiz

Olabilir canim yksa niye byle yapsin bisey duydu oncelerden hani icinde gizledigi bisey mi var
Yokya en azından benle ilgili bir şey yok ben 10 11 yaşında bir pavyon karısına ilgi duydu onuda ben buldum cebinden para alırken annem boşanmaya falan kalktı effettirdi ama ben kendimi bildim bileli beni sevmez bebekkende ölüme terketmiş

Anladim canim uzak dur demekki huyu oyle sabreyle seninde kaderin de babanin yapcaklari var demekki ama ahin cikar merak etme annenede burda is dusuyo uyarmasi lazim konusmasi lazim onemli bi cagdasin pskolojin bozulabilir

Bosver canim gormemezlik gel duyma onu annenle muhattap ol sadece kardesin kac yasinda bilmiorm ama birinin alip karsisina konusmasi lazim sana byle davranmamasi icin

Anladim canim uzak dur demekki huyu oyle sabreyle seninde kaderin de babanin yapcaklari var demekki ama ahin cikar merak etme annenede burda is dusuyo uyarmasi lazim konusmasi lazim onemli bi cagdasin pskolojin bozulabilir
Annemde bi yerden sonra bıktı kadın ve çok hatalar yaptım beni sevdi zannettim iki kişi güvendim kullandılar o darbeyide yedim şimdi hergece rüyamda beni kullandığını görüyorum o kişinin kabus gibi tövbe ettim rabbime sığindim insanın kimsesi olmayınca çakalların eline düşünüyorsun

Haklisin burda senin sucun yok siginacak liman ariyosun en kisa zamanda kendi ayaklarn ustunde durmayi ogren para biriktr yarin oburgun lazim olur eger cikmak istersn o evden kurtulmk istersn oyle yaparsn keske anne tarafin el atsa konuya dayin fln gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…