Piskolojim bozuldu yardım

Nereye ya dayım Gil de iyi insan değiller bazen yetimhanede doğsam ne güzel olurdu diyorum ya ben evlenmekten nefret ediyorum bazen canıma tak diyince şeytan evlen git diyor bide ben napiyim iki kişi kullandı beni kabuslarım oldular ben güvenmiştim bide ya

Bosver artik gecmiste kalmis dusunme hic

Sabret oku hayatını kurtarmaya bak

Ayrıca kırmızı ile isaretledigim yerleri küfür kullanmissin yasak böyle kelimeler dikat edin

Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ben masum hayaller kurarken onlar başka şeyler pesindeymiş sevdi zannettim işte salak kafam deniyorum dediğinizi
Takma onlar utansin cnku yasin kucuk haberlerde goruorz neler oluyr hayatta daha tedbirli olursun artik hayal kirikligin icin kendini hirpalama pskolojin bozulur hic toparlayamazsin

En doğrusu okuman, ama sende o istek yok gibi, iyi bir iş bul al anneni de yanına ,sen kendi kötü huylarını düzelt, küfürlü sözleri kimseye yakıştırmıyorum hele bir gençkıza asla

En doğrusu okuman, ama sende o istek yok gibi, iyi bir iş bul al anneni de yanına ,sen kendi kötü huylarını düzelt, küfürlü sözleri kimseye yakıştırmıyorum hele bir gençkıza asla
Haklısınız özür dilerim hepinizden derdime ortak olduğunuz için teşekkür ederim

Çok kötü şeyler yaşamışsın en güzeli okuyup o evden kurtulmak bide küfürleri düzeltsen konuda banlanıcaksın büyük ihtimalle maalesef.

Sen yeterki dusunme artik kendini dusun gelecek ile ilgili hayali ni kur dini inancini bilmiorm ama dine yonel huzur bulursun zaten hersey duzene girer
Saolun Rabbim de olmasa kimsem yok zaten ama Rabbim olsun yeter

Teşekkür ederim sizde iyi bir insansınız Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

QUOTE="seddaaaaaa, post: 44537645, member: 487007"]Duzenle ye tikla o cumleyi sil canim birine sormussn ordan okudum RABBIM terketmsn yeter skma canimi uc gunluk dunya ztn[/QUOTE]
Aynen öyle düşmez kalkmaz bi Rabbim saolun bu arada çok teşekkür ederim düzelttim sayenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…