- 26 Haziran 2013
- 391
- 3.234
- 113
Haklisin vicdanin onune gecilmiyor ama onunda vicdan yapmasi lazim ne olursa olsn evladisinYok bu bebekkende beni ölüme terk etmiş işin kötüsü yaşlanırsa gene ben bakarım dayanamam vicdanım rahat etmez
Nereye ya dayım Gil de iyi insan değiller bazen yetimhanede doğsam ne güzel olurdu diyorum ya ben evlenmekten nefret ediyorum bazen canıma tak diyince şeytan evlen git diyor bide ben napiyim iki kişi kullandı beni kabuslarım oldular ben güvenmiştim bide yaHaklisin burda senin sucun yok siginacak liman ariyosun en kisa zamanda kendi ayaklarn ustunde durmayi ogren para biriktr yarin oburgun lazim olur eger cikmak istersn o evden kurtulmk istersn oyle yaparsn keske anne tarafin el atsa konuya dayin fln gibi
Dedigim gibi iki yıllık geçiş hakkım var iki + iki yapcam inşallah gelecek sene başka türlü de yapamam cidden kafam dayanamıyorOkumazsan çok çile çekersin. Kendi geçimini sağlarsan kimseye eyvallahın olmaz
Bosver artik gecmiste kalmis dusunme hicNereye ya dayım Gil de iyi insan değiller bazen yetimhanede doğsam ne güzel olurdu diyorum ya ben evlenmekten nefret ediyorum bazen canıma tak diyince şeytan evlen git diyor bide ben napiyim iki kişi kullandı beni kabuslarım oldular ben güvenmiştim bide ya
Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ben masum hayaller kurarken onlar başka şeyler pesindeymiş sevdi zannettim işte salak kafam deniyorum dediğiniziBosver artik gecmiste kalmis dusunme hic
Sabret oku hayatını kurtarmaya bakBayanlar babamdan fiziksel ve piskolojik şiddet gördüm mutfaktan elma alırdım alma onu zıkkım ye boğazında kalsın satcam ben seni büyüyünce bi keresinde uyurken jobla dövmeye geldi hep beddua ederdi eksik olmadı hiç 6 yaşında çocuğum bakkaldan küçük cips aldım aldı elimden kendi yedi sofraya oturdum dik dik bakar neler yapmadıki daha bi yerden sonra annemde bıktı birşey demedi zaman içinde bıçaklamaya kalktım 3 veya 5 sefer annem önüme geçti keşke geçmeseydi inanın pişman değilim neyse şehre uzak bir yerde oturuyoruz yol otoban herkez geçiyor ve sapık çok yürüyemem ya komşularımin arabasına bindim bi müddet taki şerefsiz komşu faydalanmaya kalkana kadar benzicide benim hakkımda konuştular iyi parçaymış falan diye çok ağrima gitti cebindeki paraları düşürür bana bi yol parası vermezdi daha sonra cebinden almaya başladım annemin altınlarını bile aldım gene pişman değilim çünkü elin adamı s...ksin mi beni sonra aile Meclisi kuruldu olmadık lafı ettiler hala aynı yaşıyorum onunla her yüzüne baktığımda şeytan görüyor gibiyim oğlan kardeşim var el üstünde tutuyor kardeşim babama el kaldırıyor bana o....pu diyesiye varıyor küçük çocuk o ağrima gitmiyor
Kafama takılan şu bu adam bana çok beddua etti kabul olur mu bide her akşam eve gelmesin diye içimden ölmesini istiyorum bi kez olsun sofraya huzurla oturmadım gerçekten ölmesini istiyorum günah ama napiyim dertlesmek istedim
Takma onlar utansin cnku yasin kucuk haberlerde goruorz neler oluyr hayatta daha tedbirli olursun artik hayal kirikligin icin kendini hirpalama pskolojin bozulur hic toparlayamazsinAklımdan çıkarmaya çalışıyorum ben masum hayaller kurarken onlar başka şeyler pesindeymiş sevdi zannettim işte salak kafam deniyorum dediğinizi
Hadiya bilmiyordum tüh bir şey olur muSabret oku hayatını kurtarmaya bak
Ayrıca kırmızı ile isaretledigim yerleri küfür kullanmissin yasak böyle kelimeler dikat edin
Haklısınız özür dilerim hepinizden derdime ortak olduğunuz için teşekkür ederimEn doğrusu okuman, ama sende o istek yok gibi, iyi bir iş bul al anneni de yanına ,sen kendi kötü huylarını düzelt, küfürlü sözleri kimseye yakıştırmıyorum hele bir gençkıza asla
Sen yeterki dusunme artik kendini dusun gelecek ile ilgili hayali ni kur dini inancini bilmiorm ama dine yonel huzur bulursun zaten hersey duzene girerHaklısınız özür dilerim hepinizden derdime ortak olduğunuz için teşekkür ederim
Banlanacaksın ne demek nasıl düzeltebilirim ayyÇok kötü şeyler yaşamışsınen güzeli okuyup o evden kurtulmak bide küfürleri düzeltsen konuda banlanıcaksın büyük ihtimalle maalesef.
Saolun Rabbim de olmasa kimsem yok zaten ama Rabbim olsun yeterSen yeterki dusunme artik kendini dusun gelecek ile ilgili hayali ni kur dini inancini bilmiorm ama dine yonel huzur bulursun zaten hersey duzene girer
Duzenle ye tikla o cumleyi sil canim birine sormussn ordan okudum RABBIM terketmsn yeter skma canimi uc gunluk dunya ztnSaolun Rabbim de olmasa kimsem yok zaten ama Rabbim olsun yeter
Yani siteden uzaklaştırma alıcaksın birgün olur büyük ihtimalle, yapıcak bişey yok artık düzenle butonu kaybolmuştur.Banlanacaksın ne demek nasıl düzeltebilirim ayy
Haklısınız özür dilerim hepinizden derdime ortak olduğunuz için teşekkür ederim
Teşekkür ederim sizde iyi bir insansınız Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallahÖzür dilediğin için bende sana teşekkür ederim, sen zor ve kötü şeyler yaşamışsin , sen istedimi başarırsın
Lütfen kendini Kötüler den koru aklını kullan , sen akıllı bir kızsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?