Bayanlar babamdan fiziksel ve piskolojik şiddet gördüm mutfaktan elma alırdım alma onu zıkkım ye boğazında kalsın satcam ben seni büyüyünce bi keresinde uyurken jobla dövmeye geldi hep beddua ederdi eksik olmadı hiç 6 yaşında çocuğum bakkaldan küçük cips aldım aldı elimden kendi yedi sofraya oturdum dik dik bakar neler yapmadıki daha bi yerden sonra annemde bıktı birşey demedi zaman içinde bıçaklamaya kalktım 3 veya 5 sefer annem önüme geçti keşke geçmeseydi inanın pişman değilim neyse şehre uzak bir yerde oturuyoruz yol otoban herkez geçiyor ve sapık çok yürüyemem ya komşularımin arabasına bindim bi müddet taki ... komşu faydalanmaya kalkana kadar benzicide benim hakkımda konuştular iyi parçaymış falan diye çok ağrima gitti cebindeki paraları düşürür bana bi yol parası vermezdi daha sonra cebinden almaya başladım annemin altınlarını bile aldım gene pişman değilim çünkü elin adamı ... mi beni sonra aile Meclisi kuruldu olmadık lafı ettiler hala aynı yaşıyorum onunla her yüzüne baktığımda şeytan görüyor gibiyim oğlan kardeşim var el üstünde tutuyor kardeşim babama el kaldırıyor bana o kötü söz söylüyor küçük çocuk o ağrima gitmiyor
Kafama takılan şu bu adam bana çok beddua etti kabul olur mu bide her akşam eve gelmesin diye içimden ölmesini istiyorum bi kez olsun sofraya huzurla oturmadım gerçekten ölmesini istiyorum günah ama napiyim dertlesmek istedim