Piskolojim bozuldu yardım

bazıları birilerini üzmekten mutluluk duyar, kötü söz sahibinin dir ,dakma canım önemli olan senin ne demek istediğini anliyanların olması
Çok haklısınız saolun allah razı olsun üzülmüyorum artık

Bazı adamlar evlenmemeli ve baba olmamalı. Layık değiller çünkü.. Baba bedduayı hak ediyorsa Allah'ta bedduanı kabul eder.. Madem evlat sevmeyeceksin niye evlat sahibi oluyorsun ki .. Çok üzüldüm senin için.

Babanız psikolojik bir rahatsızlığı mı var.
Bir babanın evladına böyle konuşması mümkün değil çünkü.
Büyü filan geçin saçma sapan işler onlar.

Bazı adamlar evlenmemeli ve baba olmamalı. Layık değiller çünkü.. Baba bedduayı hak ediyorsa Allah'ta bedduanı kabul eder.. Madem evlat sevmeyeceksin niye evlat sahibi oluyorsun ki .. Çok üzüldüm senin için.
Saolun ama kardeşimi seviyor ben kızım diye sevmiyor herhalde

Babanız psikolojik bir rahatsızlığı mı var.
Bir babanın evladına böyle konuşması mümkün değil çünkü.
Büyü filan geçin saçma sapan işler onlar.
Ben kendimi bildim bileli beni sevmez ki zaten herhalde kız evladım diye ben başka açıklama bulamıyorum kardeşime iyi davranıyor ama piskolojik sorunu olsa onada bana yaptığını yapar ama o erkek diye seviyor sanırım ben başka bir açıklama bulamadım

Kast ettiğim zaten bu. Evlat ayrımı nasıl yapabilir bir baba ? Her şeyden önce nasıl böyle kötü muamele eder ?
Benim hayatım bir kısmı yani 1- 5. Sınıfa kadar bunla geçti ama insan sıkılıyor daha sonraları ara ara sorguluyorum ama birşey değişmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…