Piskolojim çöktü..

O zaman kendini toparlıyorsun ve kesinlikle iletişime gecmiyorsun. Herkes biraz haddini bilsin.

Anneci erkek ve ortalığı karıştırıp ay ben bişey yapmadım diyen kv örneği daha....
Aman daha sözlüsün hiç uzatma...
Şimdiden böyleyse evlenince daha çoooook kavganız olur.
Anneme şunu demişsin böyle bakmışsın şöyle oturmuşsun bıdı bıdı bıdı.....

Ailesinin bir sozuyle kalkip atar yapan bir adam fazla gaza gelen biridir.
Size sormadan ve dinlemeden hukum veren bir adam yargisiz infazcidir.
4 gundur ayni mesajlari atiyorsa takintili ve kincidir.
Esek gibi diyorsa kaba ve terbiyesizdir. Ataerkil zihniyettedir.
Evet bir paragrafinizda es adayinizin profilini cizdim. Olmamasi gereken en azindan benim hoslanmayacagim ozellikler toplanmis bu sahista.
Fakat anlamiyorum.
Hala ne mantikla yanina mi gitsem diyorsunuz?
Nicin bu kadar vericilik, seviyoruuaam tavirlari?
Nicin genc kizlar kendi kiymetinizi bilmiyorsunuz?
Sacimi basimi yolasim geliyor yaa :)
Lutfen kaybedeceginiz onemli bir seymis gibi dusunmeyin.
Cunku sozlunuz cok ayip etmis.

gitmeyin siz isterse kendi gelsin
o zaman fırlatırsınız

annesi de az değilmiş demek ki sorun yok diyor birde 2 li oynuyor

o lafın altında kesinlikle kalmamanız lazım

Evet bende gercek yuzunu sımdı gordum o kadının anne dedıgım ınsan karıstırdı ortalıgı zaten..Olafın altında asla kalmam ben gıdıcem suratlarına tukurup gerı doncem

hayır birde zırt pırt aramak zorundamıyız onların egolarını tatmin etmek için
içimden gelir ararım konu sahibi siz zaten arıyormuşsunuz
nedir bu hep beni arasın saysın ben kaynanayım modları

şimdi tepkinizi koydunuz daha sonra evlenirseniz ömrü billah bu tarz şeylerden kurtulamazsınız

saygısız bir adam.
eşek gibi yapacaksın demek eşek olacaksın benim dediğime harfiyen uyacaksın demek benim gözümde.
kusura bakmayın ama bence böyle.

gitmeyi falan asla düşünmeyin.şuan alttan alırsanız bu hep böyle gidecek.eşek ile başlayan hakaret sözcükleri artarak devam edecek.

rahatlamazsın emin ol..
haklıyken bir de haksız duruma düşersin..
bencede söz nişan zaten birbirini tanıma evresidir..
iş ciddiye bindiğinde karşı taraf nasıl davranıyo onu görme evresidir..
senin eş adayın bu fırsatı iyi değerlendiremeyip gerçek yüzünü 4 günde göstermiş..
hayırlısı olsun..

Ayağına kadar ne gidiyorsun yüzüğü kargoyla gönder kapak olsun. Yüzüğü getirmeye bile tenezzül etmedim dersin. Annen de bırak onu diormuş demekki kadın olacakların farkında ki seni korumaya çalışıyor. Hiç arayıp sorma da

Sakın ayaklarına gitme.
Bırak o kendini bilmez gelsin,ne konuşmanız gerekiyorsa o zaman konuşun.(umarım konuşma dilinden anlıyordur)

Essek gbı dedıgımı yapacaksın" dıyen adamı essek gbi ortada bırakırım ben olsam bu neya...daha sımdıden boyleyse annen çok haklı çok.ayrıca şunuda ekleyeyım o senın annenı babanı ne sıklıkta arıyor?????

bence yanlış yaparsın bana göre.biraz bekle sakinleş şu an doğru karar veremiyorsun.eğer öyle yaparsan bu defa sen suçlu olursun.ve bu defa herkes seni saygısız olarak bilir görür.haklıyken haksız duruma düşme.hiççç arama bakalım hatasını anlayıp senden özür dileyecek mi bakalım.

Niye gideceksiniz yanına, sizin mi düzeltmeniz lazım bu sorunu?

Dediklerini eşşek gibi yapmanızı istediyse bu sözü eşşek gibi yemesi lazım affetmeniz için.

Evet bende gercek yuzunu sımdı gordum o kadının anne dedıgım ınsan karıstırdı ortalıgı zaten..Olafın altında asla kalmam ben gıdıcem suratlarına tukurup gerı doncem

Sen oraya gideceksin. Yüzünü görünce yumuşayacaksın. Yaptıklarını unutup üstüne birde haklıyken Özür dileyip annesinin elini öpüp geri döneceksin söyleyim. Ya da bu senaryonun kötü yanı da var... sen oraya gideceksin çekip sana tokat atacak sen kimsin benden ayrılıyorsun diye...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen katılıyorum

Cerencim şuan cevaplarını okudum.Nasıl mutlu olduğumu anlatamam.İnsanın gözü kör oluyorya aşık olunca ama bukadarınıda görmeyen göze aslında aptal derim( ben zamanında görmemiştinde hahahaa) Neyseki sen herşeyin farkındasın.Dünde ilişki problemi yaşayan bir kişiye Seda Diker'den bahsetmiştim sanada tavsiyemdir.Lotus Kadınlar Kulübü sitesinden biraz araştırırsan çok iyi gelecek sana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iki arkadasa da katılıyorum bende nişanlıyken duzelr umuduyla drdm duzelmez arkadasm bırak gıtsn snra daha cok uzulursn

onun annemle arasında daha samımı bı fark vardı onlar cok sık konusurlardı ama bız daha yenı samımı oldugumuz ıcın bende cumadan cumaya arıdoum kendısını nabıosun falan dıe..

ne özur dılemesı benden ozur beklıyormusD ya yemın ederım katıl olcam

Sakın kalkıp gitmeyin. Kargoyla gönder diyen arkadaşa katılıyorum. Gönderin kargoyla bundan iyi kapak olamaz. Ne dersem eşek gibi yapacaksın ha? Kimmiş o be? Nası sinirlendim şunu okuyunca!! Kendisi paşa mübarek, siz de kendi evinizin prensesisiniz. Ne elin kıytırık karakteri beş para etmez adamının ayağına gidiyorsunuz! Defolsun gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…