Merhaba Arkadaşlar,
Daha sözleneli 1 ay oldu hersey cok guzeldı taki 4 gün önceye kadar.
Ben sözlumun annesını her cumları ararım.Fakat babası bıraz daha soguk oldugu ıcın kendısını pek aramak ıstemıyorum.
Fakat sozlum oturmuslar annesıyle konusmuslar annesı işte benı herzaman aramıo falan demıs.artık daha ne dedıyse sozlum beni aradı.
Annem sana kırılmıs annemı babamı hep ara falan dedı.Tabı bende sok oldum dedım ben herzaman annemı arıyorum nerden cıkardınız dıe ben cıkıstım.
Daha sonra nolduysa olay patladı bana bagırmaya basladı annemı babamı hep arıcaksın ben ne dersem o olacak sen benım dedıklerıme tamam demıosun evlensek ne olcak falan demeye basladı..Ben hala soktayım ne saygısızlıgım oldu ne baska bırsey sadece hergun aramadıgım ıcın kavga cıkardı.
Ve annesını aradım ben sıze ne yaptım senın oglun bana bole yapıo falan hayır kızım bı sorun yoktu sen benı zaten arıosun falan dedı.
Yanı kendısı ortalıgı karıstırp kenara cekıldı.5gundurde arayıp bırsey soylemıyor.Sözlümde aklını basına al essek gıbı dedıgımı yapıcaksın falan dedı.
4gundur sadece bu sekılde msj atıo hıc bırsekılde aramıo..napmalıyım..kendılerı eskısehırde oturo kalkıp gıdım konusayımmı?? napım cok uzluyorum resmen ılac almaya basladım annemde cıldırdı bırak gıtsın dio ama bende sevıyorum.kızlar nolur bana akıl verın....
Def et gitsin canim
Anasiyla beraber kendilerine baska bir esekbasi bulsunlar Allah da layiklarini versin cadaloz bir geline dussunler kopek gibi pesinden kossunlar insallah ne diyeyim
Sanki en bastan tavrimi koyayim benim dedigim olsun, gibi bisey sezdim. Evlilikten korkup ozguven patlamasi yasiyo heralde.Merhaba Arkadaşlar,
Ben sözlumun annesını her cumları ararım.Fakat babası bıraz daha soguk oldugu ıcın kendısını pek aramak ıstemıyorum.
Fakat sozlum oturmuslar annesıyle konusmuslar annesı işte benı herzaman aramıo falan demıs.artık daha ne dedıyse sozlum beni aradı.
Annem sana kırılmıs annemı babamı hep ara falan dedı.Tabı bende sok oldum dedım ben herzaman annemı arıyorum nerden cıkardınız dıe ben cıkıstım.
Daha sonra nolduysa olay patladı bana bagırmaya basladı annemı babamı hep arıcaksın ben ne dersem o olacak sen benım dedıklerıme tamam demıosun evlensek ne olcak falan demeye basladı..Ben hala soktayım ne saygısızlıgım oldu ne baska bırsey sadece hergun aramadıgım ıcın kavga cıkardı.
Ve annesını aradım ben sıze ne yaptım senın oglun bana bole yapıo falan hayır kızım bı sorun yoktu sen benı zaten arıosun falan dedı.
Yanı kendısı ortalıgı karıstırp kenara cekıldı.5gundurde arayıp bırsey soylemıyor.Sözlümde aklını basına al essek gıbı dedıgımı yapıcaksın falan dedı.
4gundur sadece bu sekılde msj atıo hıc bırsekılde aramıo..napmalıyım..kendılerı eskısehırde oturo kalkıp gıdım konusayımmı?? napım cok uzluyorum resmen ılac almaya basladım annemde cıldırdı bırak gıtsın dio ama bende sevıyorum.kızlar nolur bana akıl verın....
Şuan kalkıp ESKİŞEHİRE gidip ikisinide öldüresim geliyor..harcadığım 2,5 yılımı heba ettım ben...O yüzden diyorum acaba gıdıp suratına tukursem yuzugunu fırlatsam suratına geri dönsem berki rahatlarım..
Sen oraya gideceksin. Yüzünü görünce yumuşayacaksın. Yaptıklarını unutup üstüne birde haklıyken Özür dileyip annesinin elini öpüp geri döneceksin söyleyim. Ya da bu senaryonun kötü yanı da var... sen oraya gideceksin çekip sana tokat atacak sen kimsin benden ayrılıyorsun diye...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Afedersiniz ama böyle davarları nerden bulup da aşık oluyorsunuz.
Merhaba Arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?