Piskolojim çöktü..

Def et gitsin canim
Anasiyla beraber kendilerine baska bir esekbasi bulsunlar Allah da layiklarini versin cadaloz bir geline dussunler kopek gibi pesinden kossunlar insallah ne diyeyim

Bir eskisehir li olarak ve eskisehirli biriyle nisanlanip ayni seyleri yasadigima dayanarak soyluyorum kac o iliskiden yakma kendini

siz arasanız da, annesi şikayetci olsa da, o da size bunu iletse de... hepsi düzene girebilecek şeyler fakat sözlünüz adam olmayı beceremedigi, size "dedigimi yapacaksın" şeklinde baskı ugulamaya calıstıgı surece kusura bakmayın bir halt olmaz ondan.

evlenmeden gercek yüzünü gormussunuz, aglamanıza bile degmez,
aksine boyle birinden kurtulma kararı verip sevinmelisiniz bence.

Son düzenleme:
evli barklı kadınım kocam bile annemi arayacaksın diyemez, istediğim zaman arar istediğim zaman aramam
kaynana adayını arayıp aramayacağını ona mı sorcakmışsın?
senin beynin yok muymuş da beyfendi akıl veriyo şimdiden kendini bişey sanmış çok yüz veriyosun bundan bi cacıkolmaz
hele ettiği laflar iğrenç

Sanki en bastan tavrimi koyayim benim dedigim olsun, gibi bisey sezdim. Evlilikten korkup ozguven patlamasi yasiyo heralde.

O söz yüzüğünü takarak sana tasma taktığını sanmış herhalde beyefendi ...!!

hiç üzülme canım hatta sevin evlenmeden gerçek yüzlerini göstermiş sana ana oğul şimdiden böyle kaba konuşan bir erkek evlenince inan fazlasını yapar anneni dinle ve yol ver gitsinn

Böyle biriyle evlenilmez farkında mısınız? Sözlünüzün ve annesinin daha ısınma turları bunlar. Evlenip üstüne onca çileyi çekip mi ayrılmak istersiniz yoksa?

Evet, banada öyle geldi. Oraya gitme nedenide aslina "yüzüne tükürmek" felanda degil aslinda. Yüz yüz'e bulustklarinda kim bilir özür diler diye bence umutlari var konusahibin. Yoksa halen "ben onu çok seviyorum ama" demezdi.

Gerçekten, kendini sana esek diyen biri ile nasil beraber görürsün? Nasil halen böyle birini sevebilirsin? Haydi diyelim o anda bagirdi, ne söyledigini bilemedi, adam 4 gün kinli mesaj attiyormus ya! Birak mutlu evliligi, bu adamdan cinayet çikar benden söylemesi.

Bir kere sizin bir hatanız yok kuş bunu bilin hem kendini ağırdan al sakın gitme şimdi böyleydi bu adamevlenince neler yapar düşünmek istemiyorum annen haklı yolla yüzüğü gitsin eğer seviyorsa zaten anlar yanlışını en azından telefonda ki terbitesizlihini hiçte Altan alma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sakın ha sakın gitmeyin ayağına.
bu şimdiden böyleyse her gün anamı arayacaksın diyorsa evlendikten sonra her gün anamın hizmetinde duracaksın der.
seviyorsunuz tamam ama bu adam böyle ana kuzusuysa sizin işiniz gerçekten zor.demek ki her türlü onun önceliği annesi babası olacaktır siz değil.
böylesini hayatımdan silerim ve yoluma devam ederim.eninde sonunda unuturum onu.sevdiğiniz için herşeye katlanmak zorunda değilsin ki canım.
şimdiden emrlerini veriyor baksana.şimdiden dolduruşlara geliyor.
evlenirsen daha da çekilmez hal almaya başlayacak bu durum.
yinede karar senin kararın.kalbinin sesini dinle öyle adım at ama o özür dilemeyene kadar asla hiç bir adım atma.
arkadaşınız hem suçlu hem güçlü ama sizi suçlu çıkarmaya çalışıyor.

Yüzüğü Neden Gönderiyorsun ki Bozdur Harca 2,5 Yılın Sadakası Olsun

Böyle adamın ayağına gidilir mi? Bu tarz davranışlar hayt höytler Evlenene kadar evlilik boyunca artarak devam eder. Değişir sanma. Kim şişirmişse çabuk şişmiş. Ne demek o eşek gibi!

bu çocuk senden ayrılmaya mı çalışıyor acaba?yoksa annesi rol mü yapıor?canım bak sakın düzelir die ümit etme!daha evlenmeden bu kadar saygısızca davranıyorsa ohoooo.saygının olmadığı yerde sevgi hiç yoktur unutma.

Vıdı vıdıyla itina ile şişirilmiş bir adam, sonrada 'benim yüzümden aranızı bozmayın oğlum' derken inceden gazı kökleyen k.valide... Annesiyle nişanlısının arasına girerek yarın birgün bunların kendisine dır dır olarak geri döneceğini bilmeyen tecrübesiz Horozlanmış bir koca adayı :) annemi niye aramadın, annemin niye elini öpmedin, ilk önce anneme niye kahveyi uzatmadın, anneme niye öyle baktın, annemi niye davet etmedin, anneme niye terlik uzatmadın, bu aldığından anneme niye almadın.... Böyle Uzar gider.... bunların sonu gelmez... afedersiniz ama eşek bile kafası atınca tepiyor yani. Yılanın başını baştan ezeceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…