Piskolojim çöktü..

Canım sen ne yapıyorsun neden kendine değer vermiyorsun senden bi tane başka yok . Sözlünü geçtim (ki söylediği cümle yenilir yutulur cinsten değil) onda o anne varken bi kere sen belini doğrultamazsın.

Son düzenleme:
Ya canım allah aşkına bırak ne sevgisi böyle sevgi mi olur bak dikkat etmen gereken nokta sana bu zamanda böyle yapan evlenince ne yapar allah korusun dayak atsa bu adam sana o zaman ne diyeceksin her zaman şöyle dua et Allah ım hayırlısıysa olsun hayırlısı değilse bi şekilde bozulsun bana yol göster de ve lütfen sözlünün sevgilinin sana bu şekilde davranmasına karşılık seviyorum napıyım deme oturup düşünmen gerek suçun olmadığı halde niye bu tavır demkki ters giden bişeyler var sende arama derim bırak nereden kopa aksa yol yakınken kopsun

Ne demek eşek gibi istediğimi yapacaksın e bu adam seni açıkça eşşeği gibi görüyor ve sen hala eskişehire gideyim mi diyorsun?

Saçmalama silkelen ve kendine gel ayrıl ayrılma o senin bileceğin iş ama şimdiden ipleri onun eline verirsen daha çoook şeyler yaşarsın o seni aramıyor diye üzülme asıl sen onu arama ve uzunca bir süre süründür hadsizliğinin bedelini 'EŞŞEK' gibi ödesin

Annenin sözünü dinle
Sevginden ölsen de onurunla oynatma
Eşşek gibi lafını eşşek gibi oturup yesin terbiyesiz adam

Sozlenmeden once boyle bir, davranis ya da harekette bulundu mu ? Bir telefondan bunlari cikartip,Bu kadar agir konusuyorsa ilerisini dusunemiyorum.Ne demek istedigim herseyi yapicaksin,ne yani evliligi,hayat arkadasligini Bu sekildemi goruyor..Bence iyi dusunun, sanirim kendini yavas yavas belli ediyor..

birincisi, her gün kayınvalide aranmaz, hem de daha resmi değil bu ilişki müstakbel kayınvalide o.
ikincisi, erkek kısmı, kaynana gelin arasına sokulmaz.
üçüncüsü, her kavgada kaynana kayınbaba aranıp ta ben size ne yaptım denmez.
dördüncüsü, eşşek gibi bunu yapacaksın diyen adamın telefonuna, aramasına, mesajına cevap verilmez. eşşek gibi anırtılır
beşincisi, böyle davranan bir adama, aileye gidilip te ben size ne yaptım denmez
altıncısı, eller kıymet bilmez, anne sözü dinlenir.
yedincisi, böyle sevgi olmaz
sekizincisi, elin oğlu sizin hareketlerinizi, arayıp-sormanızı yargılayamaz
dokuzuncusu, bu adamla iyice düşünülmeden evlenilmez
onuncusu, en kıymetli sizsiniz. edebinizle ne istiyorsanız onu yapın.

kalk git tabii ya. durduğun kabahat. tüm bunların üzerine bir de ayaklarına kadar git ki değerin tamamen sıfırlansın. arkadaşım biraz kendini önemse önemse. yaşın küçük sanırım, başında kavak yelleri esiyor. hangi kadın kendine söylenen "eşşek gibi yapacaksın dediklerimi" sözünü o adama yedirmez?? o kim oluyormuş da emir verebiliyor? canım aklını başına al hazır vakit geç değilken bak ne güzel bir şeye şahit oldun sevin. bu adam yarın evlendiğinizde seni köle yapmazsa ben de ben değilim. hayatını karartma sakın.

eşşek gibi.... bu nedir yaa !!!
eğer dediğini yaparsan o lafı yutar ömür boyu da sindirmek için uğraşırsın ama yularını eline alırsan o dediği lafı yutar..
aşkını ayrı bir yere koy öyle bak olaya biraz bu adamın sevgisi bu lafları edecek kadar basitse seninki bu kadar basit olmamalı..

bu beğeni butonunu niye kaldırdılar yaa

Yorumunuza bayildimm.Cok guzel aciklamissiniz

Sozlun essek gibi her gun ariyormu senden istiyor..o da arasin her gun o zaman.yazik gercekten.kafani duvarlara cok vurursun

şu erkeklerin ailemi arayacakasın soracaksın diye baskı yapmasını hiç anlamıyorum..
sanki onlar bizim ailelerimizi arayıp duruyorlar...
senin yerinde olsam şimdiden fırsat vermem...
benim eşimde ilk zamanlar baya baskı kurmaya kalktı arayacaksın soracaksın diye...
hiç fırsat vermedim şimdide karışmıyor artık...
ama senin sözlünün lafı ağır olmuş...
iyi düşün taşın..

Surda ne kadar psikolojisi coken kadin varsa hepsi de erkekler yuzunden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yanlız anne fena gazlamış bu bariz yani
Sizin anne babanızı arıyor mu bu saygıdeğer sözlünüz? Çok merak ettim

anneni dinle, anneni dinle, anneni dinle

Terbiyesizliğini yüzüne vurmaya gideceksin git, yok kendimi anlatıcam ortam yumuşatıcam diye gideceksen saçmalama derim.
Adam daha sözlüyken haddini bilmiyo, sindirmeye çalışıyo seni.
Arama sorma bırak utansın o dolansın etrafında sakın arama

Afedersiniz ama böyle davarları nerden bulup da aşık oluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…