Piskolojim çöktü..

Kendisine bir eşek alsın o kadar çok istiyorsa ki, o hayvancağızlar bile her isteneni yapmıyorlar...

Sakın gitmeye falan kalkma, annen arasın, benim kızıma eşek diyen eş adayıyla kızımın işi yok desin.. sen muhattap bile olma...

onun annemle arasında daha samımı bı fark vardı onlar cok sık konusurlardı ama bız daha yenı samımı oldugumuz ıcın bende cumadan cumaya arıdoum kendısını nabıosun falan dıe..

o bile fazlaymış aslında her hafta aramanız gerekmez ki bir de her gün arayacakmışsın :100::100::100:

kaç kurtar kendini.Bu daha sözlü iken böyle evleneceksiniz devam edecek,belki ailene bile gidemeyeceksin.Ben herşeyi baştan konuştum 'benim babam yok o yüzden anneme çok düşkünüm memleketim dışına gitmek istemiyorum' dedım. (kv'ler Ankarada)ben buyum böyleyim diye ve kayınpederim bana şunu dedi..'Sağlıgım yerinde ben ailme baş olurum siz nerde nasıl mutlu olacaksanız orda olun, sen mutlu ol aileniz mutlu olsun oğlum mutlu olsun dedi.Oğlum sizin ailenize baş olacak kızım'dedi. Ben aramam diyen ben adamı aramalarımla bezdıyorum
Allah başımızdan eksik etmesin

Aklini basina al essek gibi dedigimi yapacaksin?

Birde aramasini mi istiyorsun? Bana bu lafi diyecek adami yanima yaklastirmam Saygisiz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne özur dılemesı benden ozur beklıyormusD ya yemın ederım katıl olcam
Biraz kaba olacak ama vur k........na tekmeyi,bak bakalım kim eşşek gibi anırıyormuş.
Sana verebileceğim tek tavsiye ANNECİĞİNİ dinle.
Fevri hareket etme,hiç muhatap olma.

Ben olsam sanki yer yarılmış içine girmişim gibi kaybolurdum.sosyal platformlarda ( facebook,twitter,whatsapp...) yokolur hatta tlf kapatırdım.isterse 1 ay geçsin arayıp yüzüğü isteyecek olsa bile sana ulaşamasa,annene ulaşacak oda sanki hiçbişey olmamış gibi tam oğlum yollarız oğlum iyi günler diyerek konuşsa.O kadın ve soğuk babası sizden özür diler :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Daha evlenmeden baslamıss kadın ya bu erkk annelerı nıye boyle nıye cocuklarını paylasamıyrlar neden gelınlerıne boyle yapıyorlar hıc anlamyrum ben senın yerınde olsam ınadına aramam bıtıceksede bıter essek gıbı dedıgını yapacakmıssın kım yahu onlarrr senın sozune nıye guvenmyrkıı dırekt annesını sozune kanıyor hıcmı tanımadı senııı gecmıse donuk arama kayıtları duruyorsa arama gecmısınde cek fotosunu at cocuga bak baklım kım dogru soyluyr de dahada arama aklı basına gelsın

Sen sevmeye devam et.Hatta yerden göğe kadar suçlu o zavallı sözlünün git ayağına af dile.Daha da poposu kalksın iyice kölesi yapsın seni.Devam et.Seviyorsun ya.Sevgi gururunu kurtarır,kişiliğine yapılan saygısızlığı kurtarır,sana yapılan hakareti affettirir.Siz böyle sanki bulunmaz hint kumaşı erkekleri şımartın sonra nasılsa hayatınız mahvolur.Ne demek ya annemi arayacaksın.Öyle bir mecburiyet mi var.Her cuma aramak ne demek.Yap yap devam et.Hala o yüzüğü taşı parmağında.

Bir ömür bu emirler çekililr mi ? Sevgi bir yere kadar tatlım arkandan iş çeviren kaynana bir ömür çekilmez.

off seviyorum, seviyorum, seviyorum kız milleti kuş kadar canımızla seviyoruz diye ne hallere düştük ya bi kere size nasıl bağırabilir bu ne cürret? üstelik nişanlı bile değil henüz sözlüsünüz, çok arasan da bu sefer sık boğaz ediyo olursun, cadı kaynana şimdiden başlamış, sözlün de tarafına bakmıyor afedersin bunlar seni gelin alırlarsa ömrünü yerler gençliğin gider Allah korusun, iyi ölç tart eksilerini yavaştan soğumaya bak bence, ne erkekler var kıymet bilen..

ya çok afedersin de sen bu geri kafalı adamla evlenince mutlu olacağını sanıyor musun acaba?

şimdi bu adamın dediğini yapar boyun eğersen ömür boyu sürekli ezilen, sürekli aşağılanan bir kadın olarak hayatına devam edersin
annesinin lafına bakıp hayat kuracağı kadını eşek yerine koyan adamı bu saatten sonra önemsemek iltifat olur
anneni dinle, o sana doğru yolu gösterecektir

Bu nasıl bir laftır insan sözlüsüne yani eşi olacak kişiye nasıl böyle bir laf söyleyebilir??? Evlendikten sonrada annesinin yada başkalarının laflarıyla hareket edecekse eğer kendi aklıyla hareket edemeyecekse bu işin sonu hiçte hayırlı olmazzz... Çünkü aklı başında olan bir insan başkalarının laflarıyla bilmem neleriyle hareket etmez ve ilk olarak muhabbetin başında sana sormadan direk sana bu şekilde davranamazzz...İnsan önce bir güzelce konuşur anlaşır ondan sonrada problemler halledilebilirrr...Vallahi bencede enine boyuna iyice konuşun ve çok iyi düşünün derim. Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsunnn...

Öncelikle bir sakin. Bu konuda sinirlenmen gereken kişi sözlün. Annesi ne dedi tam bilmiyorsun. Kayınvalidelerin geneli sürekli aranmak ister. Haftada bir yetmez. Benim arkadaşımın o tiyatro senin bu bale benim gezen, şiir dinletilerine giden kayınvalidesi bile haftada iki kere arayan arkadaşıma az arıyor diye söylenmişti. Hayır boş vakti var da sarıyor bile diyemezsin ya da çok gelenekçi öyle görmüş. Ama işte kadınlarda oğul evlendirilirken açığa çıkan bir hormon sanırım. Burada sözlün saçmalamış. Annesi öyle böyle bir sürü şey der. Bunu sana yansıtmayacak aradaki dengeyi kuracak sözlündü. Herkesin annesi babası bir şey der, hepsini hop hayatımızdaki insana aktarmayız ya da elimizden geldiğince gaza gelmeyiz.

İkincisi sözlümün annemle samimiyeti vardı o sık arıyor demişsin. Belki sık sık ararken annesi ya da babası gördü senin onları çok sık aramadığından yakındı falan filan. Ama hiç bir şey sözlünün seviyesiz tutumunu açıklamıyor. Ama o seviyesizken sen de onun seviyesine düşme. Yok gidicem tükürücem suratlarına falan. Hanımefendi çizginden ödün verme. Bir de tahmin ediyorum ki en çok annesine kızgınsın ama esas kızman gereken insan bir özür dilese affedeceksin gibi. Sana hakaret eden kişi sözlün.

Bir de bu saçımı süpürge ediyorum ama değer görmüyorum diyenlere ben hep nişanlılıkta nasıldı falan diye sorarım. Sen sözlünü olurda affedersen çok kararlı bir çizgin olmalı. Böyle bir şeye asla müsamaha göstermeyeceğine dair. Annesi falan sıkıntı değil. Erkek karakterli olduktan sonra ne eşini annesine ne annesini eşine ezdirir, küstürür.

Eşek gibi dinleyeceksin demek ne demekbu hakkı nasıl buluyor kendinde Allah aşkına siz her cuma arıyormuşsunuz bile bence insan oğluna ne kadar çok verilirse o kadar çok ister keşke bayramdan bayrama arasaydınız ayda yılda bir en güzeli mesafeli olmaktır derler ya çok doğru gerçekten öyle dediğinde bir cuma arıyordum artık onuda aramıyorum deseydiniz ne yapmanız gerektiğini onlara mı soracakmışsınız sözlünüz mü biliyor tek doğruyu bay bilmiş işte öyleyse şimdi böyle yapın barışırsanız da bence haddini bilmeli bir güzel hatasının farkına varmalı birisi ona nasıl oluyormuş göstermeli ve bu siz olmalısınız çok sinirlendim

kalkıp konuşmaya gelip özür dilemesi gereken o asla sen değilsin ..

benim sözlüykende nişanlıykende evliykende eşime biri bunu deseydi eşim hep derdiki aramıyorsa sen ara.eşin nişanlın bunu diyemiyorsa zaten bişey diyemicem kusura bakma.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…