Annemden yoruldum gerçekten daha ben bebekken bile sürekli beni suçlardı herşey için sürekli huzursuzluk içinde geçen hayatım var küçükken kimseyle konuşmadığımdan akıl geriliğim olduğu kanısına varmıştı halamla kitap okutturmuşlardı sesli şekilde zekâmda sorun var mı diye sürekli aptal işe yaramaz olduğumu ima ediyor Çok yoruldum kendimi koruyamıyorum artık annemi gerçekten çok seviyorum onun da benden daha kötü hayatı var kocası ve ailesi yüzünden böyle ama ben artık kendimi koruyamıyorum piskolojim bitmiş durum da evlilikten konu açılıyor diyor ki adamların verilmiş sadakası varmış senle evlenmemiş sürekli sitres içindeyim belki beni bu kadar işlevsizleştirmese küçüklüğümden beri hayatda daha iyi yerlere gelebilirdim benim anlamadığım nokta milletin çocuğu hırsızlık vs kötü şeyler yapıyorlar anneleri babaları toz kondurmuyor kimseye laf söyletmiyor benim hiçbir kötülüğüm yok odadan çıkamıyorum ki zindan hayatı yaşıyorum nasıl kötülüğüm olsun ama anneme göre dünyanın en kötü işe yaramaz aptal çocuğu benim herkesin çocuğu iyi ben kötüyüm
Lütfen kötü yorum yapmayın Piskolojim kaldırmıyor artık hiçbirşey sadece size danışmak istediğim piskolojimi nasıl korurum çünkü ev mayın tarlası gibi yemek yerken ki kendi odamda yiyorum heryerde ne sorun bulucak diye sitresten beynim uyuşuyor nasıl korurum piskolojimi önerebileceğiniz film kitap her türlü şeye ihtiyacım var
Lütfen kötü yorum yapmayın Piskolojim kaldırmıyor artık hiçbirşey sadece size danışmak istediğim piskolojimi nasıl korurum çünkü ev mayın tarlası gibi yemek yerken ki kendi odamda yiyorum heryerde ne sorun bulucak diye sitresten beynim uyuşuyor nasıl korurum piskolojimi önerebileceğiniz film kitap her türlü şeye ihtiyacım var