Piskolojimi korumak için

Lina23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
240
58
13
27
Annemden yoruldum gerçekten daha ben bebekken bile sürekli beni suçlardı herşey için sürekli huzursuzluk içinde geçen hayatım var küçükken kimseyle konuşmadığımdan akıl geriliğim olduğu kanısına varmıştı halamla kitap okutturmuşlardı sesli şekilde zekâmda sorun var mı diye sürekli aptal işe yaramaz olduğumu ima ediyor Çok yoruldum kendimi koruyamıyorum artık annemi gerçekten çok seviyorum onun da benden daha kötü hayatı var kocası ve ailesi yüzünden böyle ama ben artık kendimi koruyamıyorum piskolojim bitmiş durum da evlilikten konu açılıyor diyor ki adamların verilmiş sadakası varmış senle evlenmemiş sürekli sitres içindeyim belki beni bu kadar işlevsizleştirmese küçüklüğümden beri hayatda daha iyi yerlere gelebilirdim benim anlamadığım nokta milletin çocuğu hırsızlık vs kötü şeyler yapıyorlar anneleri babaları toz kondurmuyor kimseye laf söyletmiyor benim hiçbir kötülüğüm yok odadan çıkamıyorum ki zindan hayatı yaşıyorum nasıl kötülüğüm olsun ama anneme göre dünyanın en kötü işe yaramaz aptal çocuğu benim herkesin çocuğu iyi ben kötüyüm
Lütfen kötü yorum yapmayın Piskolojim kaldırmıyor artık hiçbirşey sadece size danışmak istediğim piskolojimi nasıl korurum çünkü ev mayın tarlası gibi yemek yerken ki kendi odamda yiyorum heryerde ne sorun bulucak diye sitresten beynim uyuşuyor nasıl korurum piskolojimi önerebileceğiniz film kitap her türlü şeye ihtiyacım var

Doktora randevu alsan? Bi konuşsan?

Gitme imkaniniz varsa bir psikologa gidin derim. Yoksa da youtubedan degerli hissetme, kendini affetme anneyi affetme meditasyon videolari dinleyin. Mistikyol diye bir sayfa var meditasyon sayfasi. Bu konuda videosu var mi bilmiyorum ama bakin. Affetmek degerli hissetmek onemli su an. Bir de Iyi aile yoktur diye bir kitap var ona da bakin okuyun mutlaka.

Gitme imkanım yok ben zaten annemi affediyorum kendimide onda sorun yok sadece evde sürekli mayınlı bi arazideyim

Yalnız fiziksel olarakta hastalanabilirsin. İş bulsan çalışabilirmisin.

Özgüven özsaygı konusunda da meditasyonlara bak mutlaka. Özyeterlik konusuna da.

Gitme imkanım yok ben zaten annemi affediyorum kendimide onda sorun yok sadece evde sürekli mayınlı bi arazideyim
Affediyorum demekle affedilmiyor. Dilin affediyor bilincaltin affetmiyor. Yol gosterin kitap onerin diyorsun. Oneriyoruz aksi bir sey söylüyorsun. Senin geçtiğin yollardan gectim. Anneni affetmis olsan bu sıkıntıları buraya yazmazdin. Çünkü umursamazdin. Dinleyeceksen yol gosterilmesini bekliyorsan yazmaya devam edicem. Evdeki mayinli arazi icin ne yapabilirim? Gelip temizleyeyim mi?

Arkadaslar ic dunyanizi dengelemeniz icin tavsiyelerde bulunmus zaten. Ben oncelikle sabir diliyorum ve size sarılıyorum. 22 yasindaymissiniz. Egitim durumunuz nedir? Bir mesleginiz var mi? Kendi hayatınizi kurabilme imkaniniz var mi? Annemin esi demissiniz buradan annenizin ikinci bir evlilik yaptigi anlamini cikarabilir miyim? Anneniz haric evin diger bireyleriyle iliskiniz nasil? Cok soru farkindayim

Yalnız fiziksel olarakta hastalanabilirsin. İş bulsan çalışabilirmisin.
Can derdim var ve sınava girmek istiyorum ama piskolojimj koruyamadığımdan yapamıyorum zaten beynim uyuşuyor vücudum kaldırmıyor midem bulanıyor kaldıramıyorum gerçekten

Denerim teşekkür ederim

Can derdim var ve sınava girmek istiyorum ama piskolojimj koruyamadığımdan yapamıyorum zaten beynim uyuşuyor vücudum kaldırmıyor midem bulanıyor kaldıramıyorum gerçekten
Can derdi ne demek. Pek anlamamda böyle mağaza gibi yerler iyi gelmezmi değişik insanlar çalışma arkadaşları filan

Sarılmak çok iyi geldi teşekkür ederim eğitim lise ama sınava girmeyi düşünüyorum o yüzden piskoljimi korumak istiyorum kendi hayatımı kurabilme imkanım yada işe girme imkanım yok çok çaresizim baba denilen ... ilk evlilik ama çok kötü biri annemin aileside kötüler ilişki yok çünkü odadayım hep ki ilişkide kuramam zaten baba denilen kişi çok kötü biri sürekli üzerime yürüyerek ağır hakaretlerde bulunur kimsem yok

Can derdi ne demek. Pek anlamamda böyle mağaza gibi yerler iyi gelmezmi değişik insanlar çalışma arkadaşları filan
Dizlerde ayaklarda sorun var malesef ben şimdilik piskolojimi korusam sınav için iyi olurdu

Cok uzuldum bir sey diyemiyorum dort elle sinava hazianin lutfen ve turkce matematik tarih cografya ortak konular zaten zamani gelince sanirim cift yillarda oluyordu lise kpssyi de deneyin.

Cok uzuldum bir sey diyemiyorum dort elle sinava hazianin lutfen ve turkce matematik tarih cografya ortak konular zaten zamani gelince sanirim cift yillarda oluyordu lise kpssyi de deneyin.
Kulun kula duası daha hızlı kabul olurmuş üzülmeyin lütfen belki benim için dua edebilirsiniz sevinirim bende deniyorum elimden geleni yapıyorum

Kulun kula duası daha hızlı kabul olurmuş üzülmeyin lütfen belki benim için dua edebilirsiniz sevinirim bende deniyorum elimden geleni yapıyorum
Ederim tabi ki ama daha cok gencsin kendini topla lutfen. Seni okumak ve calismak kurtaracak.

Annenizi affetmeyin konuşun. Düşüncelerinizi bilsin gerekirse kırılsın. Küçüklükten beri senin kırıldığın yetmedi mi?

Sen tepki vermedikçe sustukça onun gözünde pısırık olacaksın. Sen iyiyim sandıkça kötü olacaksın.

İstediğini ver ona.
Tepkini göster. Kirginliklarini anlat .
Beklentilerini anlat.

De ki hatta:

Anne sen hani hep şöyle bir evlat istiyorsun ya hani
Biliyor musun ben de senin gibi beni sürekli aşağılayan beğenmeyen ozguvenimi yerle bir eden gecelerce ağlatıp kendisi rahatça uyuyabilecek bir anne istemezdim.

Evet çok ağır belki ama bırakın gerçeği görsün.

Yanlışa yanlış demezseniz o yanlış kendisini hep doğru zanneder...

Belki o da anlar hatasını senin gönlünü almaya çalışır o da zaten tepki gösteren evlat istiyor emin ol kaybetmezsin kazanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…