• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

piskopat eski sevgili !

hilal1108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
1.493
10
88
İstanbul
Kızlar kafayı yicem sabah sabah nasıl sinirlerimi oynattı ..
ılk konumu okursanız eskı sevgılımın ne tur bı manyak oldugunu anlarsınız.
Şuan ki iliskimin daha başlarında acmıstım o konuyu ve sayenızde bı alıskanlık oldugunu farketmistim.
sımdı 1.5 yıl oldu sevgılımle aram cok iyi. Ama piskopat pesımı bırakmıyor.
istemiyorum seni msj atma arama diyorum tamam diyor en fazla 1 ay.
Sevgılım numaramı degıstırıyor tekrar buluyor numaramı. Dun gece mesaj atıp ' bi sen bi ben olayım yeter ac susuz yasarım kendı kendıme soruyorum neden kaybettıgınde anladın ' yazmış tabii ki cevap vermedim. Gecen cumartesı dogum gunumdu ve bugun ıse gıderken kapımda poşet buldum acıp baktım
' cesaretım yoktu o gun kutlamaya dogum gunun kutlu olsun ' yazmış
tabı dıyemıyo dogum gunun unuttum sımdı aklıma geldı dıye.
parfum ve ruj almış. Duruyo hediyeleri ben bundan nasıl kurtulucam ılla dayakmı yemesı lazım akıllanması ıcın :@

Son düzenleme:
sevgilin bu durumdan haberdar mı,? birşeyler yapmıyor mu? bence ona bırakmalısın, senin yapabileceğin birşey yok gibi görünüyor

sevgilin bu durumdan haberdar mı,? birşeyler yapmıyor mu? bence ona bırakmalısın, senin yapabileceğin birşey yok gibi görünüyor

sen bir şey yapmicaksın olanları sevgiline anlat devreye o girsin bencee güzelcede bir dayak yesin

evet haberdar. cagırcaksın gelıcek ve sen bıseye karısmayacaksın dıxor. Daha oncede telefonda konustular sevgılımı cagırdı ama bulusma yerıne gıtmedı

Sevgiline devredince ne olacak ki?
Buluşup kavga edicekler daha mı iyi olacak?

Benim de psikopat eski bir sevgilim vardı. Adam istemiyorum seni dedim gitti nişanlandı sonra benim hayatıma biri girince beni arayıp sen nasıl sevgilisi yaparsın diye kızıyordu :53:
Evlenmesine 2 ay kalmış doğum günümde arayıp gel nolur buluşalım fln diyordu.
Bağırdım çağırdım istemediğimi söyledim evlendi sesi kesildi.

yaşın kaç ki senin?
arkanda ailen yok mu neden sevgiline söylüyorsun?
ailene anlatsana.

Tek psikopat o değil demek ki.
Dayağı çözüm alternatifleri arasında gördüğünüze bakılınca..

Son düzenleme:
Polise git arkadasım rahatsız edıyo de. Benimde başıma gelmişiti bi zamanlar çocuk sakız gıbı yapışmıştı çok yakın ark. kocası da polısdı o gitti konuştu o gun bıraktı peşimi sende öyle yap

Peşini bırakmazsa polise şikayet edeceğini söyle ve bırakmazsa da gerçekten şikayet et. Evime kadar geliyor, takip ettiğinden şüpheleniyorum, devamlı taciz ediyor de. Sonra da gerisini düşünmene gerek yok.

Eline mahkeme kararı gelince aklı başına gelir:57:

yaşın kaç ki senin?
arkanda ailen yok mu neden sevgiline söylüyorsun?
ailene anlatsana.
21 yasındaym aıleme yansıtmak ıstemıyorum . =
Tek psikopat o değil demek ki.
Dayağı çözüm alternatifleri arasında gördüğünüze bakılınca..
evet piskopatım bende kafayı yedırttı oldumu ? Ben bişey soruyorum ılgınızı ceken yerı yorumluyorsunuz.
Polise git arkadasım rahatsız edıyo de. Benimde başıma gelmişiti bi zamanlar çocuk sakız gıbı yapışmıştı çok yakın ark. kocası da polısdı o gitti konuştu o gun bıraktı peşimi sende öyle yap

en son çare o yetti artık umrumdada degıl

Benim de vardı öyle bir derdim. Eski konularıma bakabilirsin.
Çok mutsuz etmişti beni zamanında. Hatta hayatımı değiştirdi kendileri. Bugünki bilimum psikolojik sorunlarım kendisinden hediye sağolsun.
Bugünki güvensizliğim, kadın erkek ilişkilerindeki başarısızlıklarım hep onun eseri.
Bu tipler yapıştı mı çok zor gider acı ama gerçek güzelim. Allah korusun böyle takıntılı erkeklerden genç kızlarımızı. Yoksa zehir eder hayatı.
Şimdi sana bir takım tavsiyelerde bulunacağım. Tamamen kurtulamazsın ama bu onu bir süre uzak tutabilir.
1- Onu çok önemseme. Sinirlendiğini, rahatsız olduğunu belli etme. O bundan besleniyor çünkü. o yüzden tepkisiz kal ona karşı.
2- Sakince onu savcılığa şikayet edeceğini söyle. Çünkü bariz taciz ediyor seni. Ve eğer devam ederse gerçekten de git şikayet et.
3- kendini sakın yıpratma, yoksa ilerde benim gibi geri dönüşü olmayan sorunlarla karşılaşabilirsin:ssz:

21 yasındaym aıleme yansıtmak ıstemıyorum . =

evet piskopatım bende kafayı yedırttı oldumu ? Ben bişey soruyorum ılgınızı ceken yerı yorumluyorsunuz.

en son çare o yetti artık umrumdada degıl

ne oldu peki? tavsiye istemiştin, çoğunluğun ortak fikri polise şikayet etmen yönündeydi.
ettin mi?

Back
X