Kızlar kafayı yicem sabah sabah nasıl sinirlerimi oynattı ..
ılk konumu okursanız eskı sevgılımın ne tur bı manyak oldugunu anlarsınız.
Şuan ki iliskimin daha başlarında acmıstım o konuyu ve sayenızde bı alıskanlık oldugunu farketmistim.
sımdı 1.5 yıl oldu sevgılımle aram cok iyi. Ama piskopat pesımı bırakmıyor.
istemiyorum seni msj atma arama diyorum tamam diyor en fazla 1 ay.
Sevgılım numaramı degıstırıyor tekrar buluyor numaramı. Dun gece mesaj atıp ' bi sen bi ben olayım yeter ac susuz yasarım kendı kendıme soruyorum neden kaybettıgınde anladın ' yazmış tabii ki cevap vermedim. Gecen cumartesı dogum gunumdu ve bugun ıse gıderken kapımda poşet buldum acıp baktım
' cesaretım yoktu o gun kutlamaya dogum gunun kutlu olsun ' yazmış
tabı dıyemıyo dogum gunun unuttum sımdı aklıma geldı dıye.
parfum ve ruj almış. Duruyo hediyeleri ben bundan nasıl kurtulucam ılla dayakmı yemesı lazım akıllanması ıcın
ılk konumu okursanız eskı sevgılımın ne tur bı manyak oldugunu anlarsınız.
Şuan ki iliskimin daha başlarında acmıstım o konuyu ve sayenızde bı alıskanlık oldugunu farketmistim.
sımdı 1.5 yıl oldu sevgılımle aram cok iyi. Ama piskopat pesımı bırakmıyor.
istemiyorum seni msj atma arama diyorum tamam diyor en fazla 1 ay.
Sevgılım numaramı degıstırıyor tekrar buluyor numaramı. Dun gece mesaj atıp ' bi sen bi ben olayım yeter ac susuz yasarım kendı kendıme soruyorum neden kaybettıgınde anladın ' yazmış tabii ki cevap vermedim. Gecen cumartesı dogum gunumdu ve bugun ıse gıderken kapımda poşet buldum acıp baktım
' cesaretım yoktu o gun kutlamaya dogum gunun kutlu olsun ' yazmış
tabı dıyemıyo dogum gunun unuttum sımdı aklıma geldı dıye.
parfum ve ruj almış. Duruyo hediyeleri ben bundan nasıl kurtulucam ılla dayakmı yemesı lazım akıllanması ıcın

Son düzenleme: