- 17 Ağustos 2016
- 30
- 1
- 1
- Konu Sahibi derin adana
-
antamadım sanırım ben evlı bırıyım ama yasak bır ılıskı yasadım ve o pıskopattan kurtulmak ıstıyorumEvlenmekten haberin varsa, boşanmaktan da vardır.
Denemelisin.
Edit ; Yanlış anlamışım. Polis de var memlekette, onu da deneyebilirsin.
yenı üyeyim lutfen bana yardım eden olurmu
E tamam, yine boşanmak, yine polise gitmek gerek. Boşanacaksın ki gariban kocana daha fazla yazık olmasın. Polise de yasak aşkını vereceksin. Gerekeni yapacaklar.antamadım sanırım ben evlı bırıyım ama yasak bır ılıskı yasadım ve o pıskopattan kurtulmak ıstıyorum
ya mevzu kotu ama yorumun cok datlu :)E tamam, yine boşanmak, yine polise gitmek gerek. Boşanacaksın ki gariban kocana daha fazla yazık olmasın. Polise de yasak aşkını vereceksin. Gerekeni yapacaklar.
Konu başlığı psikopat sevgili.İçerik evli bayan.
Hayırdır bacım neyine yardım edelim şimdtanıstım gordum bana gore bırısı degıl yalnız sımdı pesımı bırakmıyo tehtıd edıyo
Ne dememizi bekliyorsunuz ki?mrb ,ben evli bir bayanım bir pıskopattan nasıl kurtulabılırım
ailemin ogrenmesını ıstemıyorumPolis ve savcılğa gitmekten daha kesin bir çözümü yok .
pes yaantamadım sanırım ben evlı bırıyım ama yasak bır ılıskı yasadım ve o pıskopattan kurtulmak ıstıyorum
O zaman baştan uyar adamı,polise vs gideceğim diye.ailemin ogrenmesını ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?