pıskopat sevgili

Ne dememizi bekliyorsunuz ki?
Savcılığa gidin diyeceğim,eşim duyar diyeceksiniz,adama net olun tehdit edin diyeceğim,o sizi eşinize söylemekle tehdit ediyordur zaten. Nasıl girişiyorsunuz böyle işlere inanın aklım hayalim almıyor.
Yapmanız gereken,adama savcılığa gidiyorum,eşim duyarsada duysun minvalinde resti çekmek,yutarsa ne ala.
keske yapabılsem pekı polıs napabılır veya aıleme yansırmı bu olay

Evli olup başkasıyla tanışıp üstüne size uygun olmadığına karar verip kurtulmak istiyorsunuz. Uygun olsaydı ne yapacaktınız? Siz en iyisi eşinizden boşanın rahatça başkalarıyla görüşüp siz uygun olup olmadığına bakarsınız. Pes. Eşinizi aldatmışsınız farkında mısınız? Polise gidin. Sizi neyle tehdit ediyorsa onu söyleyin. Sonuçları kötü olacak evet.

keske yapabılsem pekı polıs napabılır veya aıleme yansırmı bu olay
madem öyle,baştan yaz bakalım şu hikayeyi ....bak sana tüyo da vereyim..
kaç yaşındasın,ne kadrlık evlisin,çoluk çocuk var mı? sevgiliyi nerde buldun,ne psikopatlık yapıyo???

''şimdi tanıstım gordum bana gore bırısı degıl yalnız sımdı pesımı bırakmıyo tehtıd edıyo''

:oha: yahu nasıl insanlarsınız anlamıyorum, evli olduğun halde başkasıyla görüştün öyle mi? sana göre birisi olsaydı devam edecektin yani? Sana ne olduğu umurumda değil ama tek bi tavsiyem var, kocandan boşan. Adamı daha fazla salak yerine koyma. En azından adam gidip gerçek bi evlilik yapabilir belki.

Back
X