- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi derin adana
-
görmenin bir tehdit unsuru oluşturacağını sanmamnasıl yani tanıştın gördün sana göre değil..
sana göre olaydı devam mı edecektin ?
başkasını aradığına göre kocanda sana göre değil boşanmayı denesen önce..
keske yapabılsem pekı polıs napabılır veya aıleme yansırmı bu olayNe dememizi bekliyorsunuz ki?
Savcılığa gidin diyeceğim,eşim duyar diyeceksiniz,adama net olun tehdit edin diyeceğim,o sizi eşinize söylemekle tehdit ediyordur zaten. Nasıl girişiyorsunuz böyle işlere inanın aklım hayalim almıyor.
Yapmanız gereken,adama savcılığa gidiyorum,eşim duyarsada duysun minvalinde resti çekmek,yutarsa ne ala.
madem öyle,baştan yaz bakalım şu hikayeyi ....bak sana tüyo da vereyim..keske yapabılsem pekı polıs napabılır veya aıleme yansırmı bu olay
görmenin bir tehdit unsuru oluşturacağını sanmam
evlıyım yanlıs bır ısıskı yasadım ve o pıskopattan nasıl kurtulurumKonu başlığı psikopat sevgili.İçerik evli bayan.
Hayırdır bacım neyine yardım edelim şimdi?
özelden nasıl yazabılırımmadem öyle,baştan yaz bakalım şu hikayeyi ....bak sana tüyo da vereyim..
kaç yaşındasın,ne kadrlık evlisin,çoluk çocuk var mı? sevgiliyi nerde buldun,ne psikopatlık yapıyo???
görmenin bir tehdit unsuru oluşturacağını sanmam
yeni üyesin ama özeli falan maşallah hemen çözmüşsün..özelden nasıl yazabılırım
Valla bilemem. Resti çekin önce,ezilip büzülmeyin,adama aman kimse duymasın korkunuzu hissettirmeyin.keske yapabılsem pekı polıs napabılır veya aıleme yansırmı bu olay
ne guzel dunyaailemin ogrenmesını ıstemıyorum
evlıyım yanlıs bır ısıskı yasadım ve o pıskopattan nasıl kurtulurum
yanlıs anladınız benı bır hata yaptım bır ıkı kez gorustum ve daha gorusmek ıstemedım hatamdan olabıldıgınce cabuk dönmek ıstedımgörmenin bir tehdit unsuru oluşturacağını sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?