- 17 Ağustos 2016
- 30
- 1
- 1
- Konu Sahibi derin adana
-
en fazla resım ve mesaj -öyle aman aman mesajlar degılde normal yazılanlarne guzel dunya
esını aldat ama esın bılmesın aılen bılmesın
neden bılmesın
pıskopatın elınde ne var bukadar korktugun ?
sorun ne o zaman ,1 kere nerde görüştünüz?? adam kocanızı tanıyor mu? ne gibi bir psikopatlık yapıyor??yanlıs anladınız benı bır hata yaptım bır ıkı kez gorustum ve daha gorusmek ıstemedım hatamdan olabıldıgınce cabuk dönmek ıstedım
yanlıs anladınız benı bır hata yaptım bır ıkı kez gorustum ve daha gorusmek ıstemedım hatamdan olabıldıgınce cabuk dönmek ıstedım
1 kere görüşmeyle ne resmi ne mesajı ....en fazla resım ve mesaj -öyle aman aman mesajlar degılde normal yazılanlar
en fazla resım ve mesaj -öyle aman aman mesajlar degılde normal yazılanlar
1 kere gorustugunuz ınsana resımler mesajlar mı gonderıyorsunuz sızen fazla resım ve mesaj -öyle aman aman mesajlar degılde normal yazılanlar
1 kere gorustugu ınsana nasıl bı resım yolluyorsaresimler açık mı ?
adamın derdi belli kocana söylerim diye tehditle senle birlikte olmak niyetinde ..
elin adamıyla sevgili olacak kadar cesursanız neden bu sevgiliden bu kadar korkuyorsunuz anlamadım..
bı sekılde nette tanıstık bı kac kez gorustuk uzatmanın bı anlamı olmadıgını gordum bıtsın dedım oysa pesımı bırakmıyo tehtıd edıyo elınde sadece resımlerım var ve normal yazılan mesajlarÜzücü ve korkutucu bir durum malasefki
Özel den yazma açık açık anlat maden burası forum.
Bütün psikopatlar da zaten böyle gizli olması gereken noktalar da çıkıyorlar.
bu da bana ders oldu ve cok ama cok pısmanımAcaba ben neden kimseyle görüşmüyorum normal değilmiyimbir iki konuşayım bana göremi değilmi o na göre sevişirim
1 kere gorustugu ınsana nasıl bı resım yolluyorsa
yaptıgı fırında mercımegın resmını attı zaar
Neden elin adamına çıplak resimlerini gönderdin peki iyi olmuş kocana gösterir inş.bı sekılde nette tanıstık bı kac kez gorustuk uzatmanın bı anlamı olmadıgını gordum bıtsın dedım oysa pesımı bırakmıyo tehtıd edıyo elınde sadece resımlerım var ve normal yazılan mesajlar
en fazla resım ve mesaj -öyle aman aman mesajlar degılde normal yazılanlar
napıcamı sasırmıs durumdayım ne olur yardım eden akıl veren olurmuÜzücü ve korkutucu bir durum malasefki
Özel den yazma açık açık anlat maden burası forum.
Bütün psikopatlar da zaten böyle gizli olması gereken noktalar da çıkıyorlar.
bu da bana ders oldu ve cok ama cok pısmanım
ılk basta oyle degıldı bıtsın dedıgımde cıldırdı1 kere gorustugu ınsana nasıl bı resım yolluyorsa
yaptıgı fırında mercımegın resmını attı zaar
38yaşınız kaç ?
edit: hayret henüz kimse sormamış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?