pıskopat sevgili

yanlıs anladınız benı bır hata yaptım bır ıkı kez gorustum ve daha gorusmek ıstemedım hatamdan olabıldıgınce cabuk dönmek ıstedım

Adama korkacak birşey olmadığını göster, yani boşanacağım zaten söylersen senin içinde büyük problemler olur felan de.
Evli olduğunu biliyor mu bu psikopat?

Ben anlamadım.
Adam çok yakışıklı olsaydı ne olacaktı?
Neden kocanı aldattın?

Arkasında duracaksın. Eşine söyleyeceksin. Adamı da şikayet edeceksin.
Biz nasıl yardımcı olabiliriz sana acaba??????????????

Madem bir b.k yemişsin arkasında dur.

resimler açık mı ?
adamın derdi belli kocana söylerim diye tehditle senle birlikte olmak niyetinde ..
elin adamıyla sevgili olacak kadar cesursanız neden bu sevgiliden bu kadar korkuyorsunuz anlamadım..
1 kere gorustugu ınsana nasıl bı resım yolluyorsa
yaptıgı fırında mercımegın resmını attı zaar

Üzücü ve korkutucu bir durum malasefki
Özel den yazma açık açık anlat maden burası forum.

Bütün psikopatlar da zaten böyle gizli olması gereken noktalar da çıkıyorlar.
bı sekılde nette tanıstık bı kac kez gorustuk uzatmanın bı anlamı olmadıgını gordum bıtsın dedım oysa pesımı bırakmıyo tehtıd edıyo elınde sadece resımlerım var ve normal yazılan mesajlar

Neden elin adamına çıplak resimlerini gönderdin peki iyi olmuş kocana gösterir inş.

ya bu adamın ben bişeyden korkacagını sanmıyorum. adamın kaybedecek bırseyı yokki. sen polise gitsen, savcılıga gitsen kıme gıdersen gıt. gızlı kalacagını da dusunmuyorum. yanı ne dıyecegımı de bılemıyorum. ..oka sarmak bole bişi sanırım. ayrıca dun yedıgın hurmalar bugun gelır tırmalar. ah be yavrum nıe gırdın bole bıseye yaaaaaa. ben bıle daraldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…