• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pislik adam

Bu bi cesit hastalik...
Is yine toplumda bitiyor..
Allah askina kimseyi tanimadan etmeden iyi demeyin ya hele bi adam boyle ipsiz sapsizsa vardir bir sebebi ne olur dislayalim boyleleri..

Misal bwnim kp aynen boyle bir adam kimseyi inandiramiyorum komsulari melek saniyor kizimi bir dak yaninda birakmaya cesaret etmem..

boyle bir adam derken pedofili mi kayinbabaniz

Cezasi verilecek olsaydı daha once oz yegenini tacizden yattigi 1.5 yilda verilirdi. Benim hic umudum yok maalesef. Bu ulke geri donusu olmayan bir sekilde bataga saplandi. Cezasini da hayvanlar, cocuklar, engelliler ve kadinlar cekiyor en fazla. Yazik, cok yazik...

Kamuoyu vicdanını zedelediği için ceza alır alırsa. Yoksa 3-5 yılla yırtardı.

Adi pislik nasıl da masum görünmeye çalışıyor, fakir edebiyatı yapıyor. Allah cezasını versin..

Allah belasini versin serefsiz rezil.
hamile oldugum icin boyle konular okumamaya calisiyorum ama heryerde Irmak bebegi gorunce daha fazla dayanamayip studyodaki goruntulerine baktim simdi.:KK43:
adam kizi nasil oldurdugunu bile anlatmis nerdeyse,guya biri bu sekilde onun evinde yavrunun canina kastedebilirmis,iftiraya ugrayabilirmis.
beyinsiz,vicdansiz,Allahsiz,kuldan utanmayan,Allahtan korkmayan cehennem kutugu cani..
Allahin gazabi bu dunyada da obur dunyada da yakasini birakmasin insallah.
Kahhar ismiyle kahretsin Allah boylelerini.:dua:
Rabbim herkesin yavrusunu korusun:KK61:

boyle bir adam derken pedofili mi kayinbabaniz

Sapik + pedofil

Calistigi yurttaki kizlardan bahsederken suratinin sekilden sekile girdigini tam bi sapik oldugunu anladm..
Onceleri bekar oldugu icin kadinlara karsi ilgisi bir nebzede olsa normal goruyordum
Zamanla hicde normal boyutta olmadigini kizi yasinda kadinlara her onune gelen slm veren kadinlara bile sarkintilik ettigini kur yaptigini farkettim..cok sik gorusmedigim halde farkettiklerim bunlar..hatta oyleki bizim evliligimizi bile kiskanip yarim akilli esimi hep doldurusa getiriyordu.esim soylemesede kucukken babasi tarafindan istismara ugradigina eminim adam karisini dovup akli dengesini kaybetmesine sebep olmus sonrada iki cocukla yalniz yasamis yillarca arkadaslariyla evde alkol aldiginida kendi soylemistir..benim komsular adami benden iyi tanir hatta adamin boyle pislikleri oldugunu farketmeme ragmen ben hep sustym ama onlarin anlattiklari bende sok etkisi yapti...kp komsularinida sorsan abdesinde namazinda bi cok iyi adam biliyorlar kimse tanimadigi birileri hakkinda oyle uzaktan taniyarak iyi demesin lutfen...

Umarım hapishanede cezasını verırler..

Kamuoyu vicdanını zedelediği için ceza alır alırsa. Yoksa 3-5 yılla yırtardı.

Adi pislik nasıl da masum görünmeye çalışıyor, fakir edebiyatı yapıyor. Allah cezasını versin..

Isin ilginc tarafi daha oncede ayni suctan bir bucuk yil hapis yatmis adam..niye servest birakirlarki yada neden hadim etmeden birakirlar...
Kadinlari suclamak dislamak konusunda bu kadar rahat davranan toplum erkekleri dislamak konusunda neden bu kadar pasif adam zaten bu halri yemis hapis cezasi almis komsulari nasil hala yapmaz diyorlar..o komsulari bi gormek yuzlerine tukurmek gerek

Ya bir de fatsadaki olay. Adam 2,5 yaşındaki sevgilisinin çocuğunu tekme tokat dövüyor. Her izlediğimde kanım çekiliyor. Allahım diyorum o adamı bana ver. Benki kan görmeye bile dayanamam. Parçalarım. Diri diri yakarım o pisliği. Kendi evladım geliyor gözümün önüne. Çokcuk kalkıyor ayağa suratına bakıyor. Ağlayamıyor bile. Bu tekrar tekrar vuruyor. Allahım çocuklara yardım et. Dayanamıyorum gerçekten. Allah bin türlü belalarını versin hepsinin.

Bu bi cesit hastalik...
Is yine toplumda bitiyor..
Allah askina kimseyi tanimadan etmeden iyi demeyin ya hele bi adam boyle ipsiz sapsizsa vardir bir sebebi ne olur dislayalim boyleleri..

Misal bwnim kp aynen boyle bir adam kimseyi inandiramiyorum komsulari melek saniyor kizimi bir dak yaninda birakmaya cesaret etmem..
Benim de kaynım bir tuhaf yılda iki kere görsek de iki saniye çocuklarımı yanımdan ayırmıyorum onunla görüştüğümüzde.

Dikkat edelim çocuklarımıza, kimseye güven olmuyor bu devirde. Ben bile bakıcıma çok çok güvendiğim halde, asla kameraları kapatmam, evine göndermem. Öyle pislik inanlar doluki hert yerde. Şeytanlar. Allah belasını versin hepsinin.

Kadınlara çok büyük görvler düşüyor. Anne olmak lay lay lom bir şey değil. Yapamayacak insan anne olmamalı. Ben olayı bilmiyorum ama 2i5 yaşında çocuğu olan fatsadaki kadına da çok kızdım. Senin 2,5 yaşında erkek evladın var. Ne işin var elin adamı ile. Azıcık dişini sık. Ölmedin ya erkeksizlikten. Bul uğraş kimseye muhtaç olma. Madem çok gerekli, bekle çocuk kendini bilecek yaşa gelsin. Bilmiyorum gerçekten.

Sapik + pedofil

Calistigi yurttaki kizlardan bahsederken suratinin sekilden sekile girdigini tam bi sapik oldugunu anladm..
Onceleri bekar oldugu icin kadinlara karsi ilgisi bir nebzede olsa normal goruyordum
Zamanla hicde normal boyutta olmadigini kizi yasinda kadinlara her onune gelen slm veren kadinlara bile sarkintilik ettigini kur yaptigini farkettim..cok sik gorusmedigim halde farkettiklerim bunlar..hatta oyleki bizim evliligimizi bile kiskanip yarim akilli esimi hep doldurusa getiriyordu.esim soylemesede kucukken babasi tarafindan istismara ugradigina eminim adam karisini dovup akli dengesini kaybetmesine sebep olmus sonrada iki cocukla yalniz yasamis yillarca arkadaslariyla evde alkol aldiginida kendi soylemistir..benim komsular adami benden iyi tanir hatta adamin boyle pislikleri oldugunu farketmeme ragmen ben hep sustym ama onlarin anlattiklari bende sok etkisi yapti...kp komsularinida sorsan abdesinde namazinda bi cok iyi adam biliyorlar kimse tanimadigi birileri hakkinda oyle uzaktan taniyarak iyi demesin lutfen...
Yanlış anladıysam affedin
Eşiniz yani kocanız küçükken öz babasının istismarına mı uğradığını söylüyorsunuz :KK57:
Halen görüşüyormusunuz bu sapık la :KK57:

Dün geceden beri çok kötüyüm pislik herif aklıma o an o minicik meleğe neler yaptıgı geliyor nefesim daralıyor.Allah belasını versin

Cezasi mahkemede de tam olarak verilmese bile her pisligin sonunda oldugu gibi hapiste birakmazlar cezasiz.

Slm kızlar...uyayamıyorum aklıma geldikçe çıldırıyorum müge anlıdaki olayı duymuşsunuzdur küçük ırmağın başına gelenleri beni çok etkiledi böyleleri idam edilsin ya..

sorma canım sorma
ırmagı oldurenlerıde
2.5 yasındakı cocugu dövenide
ona göz yuman annesinide
Allah kahrı perişan eylesin
devlet halk mıllet cezasını versin gün yüzü göstermesin rabbim
okadar cok korkuyorum kı
kendı kv demden bile şüpelenir oluyorum cocgma kötmü bakıyo dıye
kendım bısı yapar ıncıtırmıyım yavrumu dıye oyle korkuyorum kı Allah korusun cocuklarımızı aslaa aslaaa yalnız bırakmayalımmmm

Cezalar caydirici olmadiktan sonra herşey ayni devam eder..adam tacizden iceri girmis çıkmış,niye çıkmış,kim hangi akla hizmet çıkarmış.ya hic cikmayacak bunlar yada idam edilcek.yada o malum organ kesilecek.
Allah belalarini versin nerde varsa,be tip sapiklar türedi.

Birde diyorki beni kandiriyolardi kadinlar parami aliyordu eve kadar geliyordu eve yaklasinca kaciyolardi .. Boyle kendini aklamaya calisiyor. Tum o kacan kadinlarin cezasini 3.5 yasindaki bi masum cocuk odedi. Yaziklar olsun. Ölümü kolay olmamali. Once linc etsinler. Sonra hadım etsinler kokunden. Sonrada İDAM!!! Lutfen hanimlar bizlerde cocuklarimiza sahip cikip sokaga salmayalim onlarin arkadaslari bizler olalim!!

Son düzenleme:
Birde diyorki beni kandiriyolardi kadinlar parami aliyordu eve kadar geliyordu eve yaklasinca kaciyolardi .. Boyle kendini haklamaya calisiyor. Tum o kacan kadinlarin cezasini 3.5 yasindaki bi masum cocuk odedi. Yaziklar olsun. Ölümü kolay olmamali. Once linc etsinler. Sonra hadım etsinler kokunden. Sonrada İDAM!!! Lutfen hanimlar bizlerde cocuklarimiza sahip cikip sokaga salmayalim onlarin arkadaslari bizler olalim!!
Hapiste halk onun cezasini verecektir ben buna inaniyorum.

Back
X