Pislik bir Abi B-:(

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Kendi ailesini sürekli aşağlıyan , 6 ay önce tanışıp nişanlandığı kızın ailesini sürekli şaha kaldırıyor.

Tamam tabiki koruyacak bir şey demiyorum . Ama 30 yıllık ailesini niye aşağlıyor .

Gelin bizimle gezmeyecemiş.

Dışarıda eski püskü kıyafet giyecemiş .Kapalı kız zaten. Sadece ona giyinecekmiş .

Hediye kapalı şık buluz aldık . Yok çok şıkmış giyemezmiş .

Ben kendi ailemi korumaya çalıştığımda .. Ben onları kıskanıyormuşum . Falan filan işte . Zaten uzakta birbiri bir şey görmedim ki

Ama en ağırı ise beni sevemezlermiş benimle erkekler sadece Sİ............. için evlenirmiş .İAbim bana bunu dedi . Yazıklar olsun .

Abin hasta herhalde. Böyle bir rahatsızı takmamak lazım abi olsa bile.
Ya da geçmişte bir şeyler mi yaşandı da yüzüne vuruyor?
Kendi ayıbı ve çirkinliği evet. Seninle ve senin hakkında konuşmasına izin verme.
Reddet abilikten mümkünse. Çok saygısız.

Beyin yetmezliğinden muzdarip bir abi daha...

Yüzüme vurucak bir şey yok ki . Zaten sevgilim bile olmadı . Ama insanın fikri neye zikri de o demişler .

O nasıl bir ağabeydir ya hu ??
Ne demek kız kardeşine '' Senle sadece.......'' edepsizlikten de öte bir şey bu
Ruh hastası olduğu ortada bence,
Allah yardımcınız olsun...

Son söylediği abinizin seviyesini yeterince belli ediyor zaten.
Evlendikten sonra işler değişiyor merak etme, o kuyruk aşağıya iniyor.
Hiç alınma, bazı şeyleri zamanla göreceksin.

Pislikkk, defolsun gitsin hayatından, boşver...

Sen üzme canını, onun bu karaktersizliğini, yakında çok kıymetli nişanlısı da görür zaten. O zaman arkana yaslan, seyret curcunayı.

.

Sormayın neler çekiyoruz . Evliliğine , düğüne , evine bir katkısı yok . Birde bize terslenmeler , aşağılamalar ...

Sadece evlenip başımızdan gitsin diye bakıyoruz .

Ama şuursuzca kötü konuşuyor .

Ve o laftan sonra bende tepki gösterince sende o yüzden evleniyon galiba dedim . Dayak attı.

Bir abi bunu diyebilir mi ya?
Bir haber okudum kız uyurken abisi hamile bırakmış.
Bu abiler kafayı yemiş iyiki abim yok.
İğrenç. Evlenip gitsin bir an önce pislik herif.

Siz bu insana abimi diyorsunuz. Çok ciddiyim bana bu lafı abim etse ki(iki tane abim var) tokadı çarpardım suratına! Terbiyesize bak. Öz kardeşine nasıl bunu diyebiliyor. Ruh hastası abiniz resmen Allah evleneceği kızın yardımcısı olsun. Hatta yerinizde olsam yol yakınken dönmesini söylerdim o kıza.

Çok güzel bir cevap vermişsin, yediğin dayağa üzülme.

Evlenicek kızlara tavsiyen sakın bir erkek yakışıklı diye kanmayın içinden psikopat çıkıyor . Yakışıklığa kanıp aşık olmayın .

Ya bu kadar kendi ailesini karşı kör mü olur .

Gelin abim ne isterse onu yapıyor . O rengi giymeyecek . Onu yapmayacak . Dışarıya bile çıkmayacakmış kocasız . Pazar çarşıya bizimle bile çıkamazmış

Otobüs ,dolmuşta yanına adam otururmuş . Abim kızı yönetiyor .

Hey Allahım Türkiye de başka kadın yok sanki . Herkesin karısı , sevgilisi ya da ortalık kadın kaynıyor . Herkes onun eşini bekleyecek . Taciz edecek .

Hani kendi halinde bir kız zaten . Ama kız esir olacak korkarım .

Son düzenleyen: Moderatör:

Evleneceği kız kör mü de görmüyor bunları?
Hadi siz abinizi seçememişsiniz ama o eşi olacak kişiyi seçebiliyorken neden bu hanzoyu seçmiş??
Adam tam bir ruh hastası. Acilen tedavi şart.

Evleneceği kız kör mü de görmüyor bunları?
Hadi siz abinizi seçememişsiniz ama o eşi olacak kişiyi seçebiliyorken neden bu hanzoyu seçmiş??
Adam tam bir ruh hastası. Acilen tedavi şart.

Bizim akrabalarımı da gezemezmiş . Yok babamı sülalesi öyleymiş , yok anenmin sülalesi böyleymiş . Yani zaten o kızı bizim ailenin hatrına verdiler . Düzgün aile görünce .

Dedim daha önce de abim yakışıklı bazen kızlar yakışıklılığa takılınca gerisini göremiyor . E bide başbaşa iken farklı , kız daha bizimle pek yaşamadı ki .. farklı şehirdeler ...

Evde başa başa otursunlar . Kız zaten gurbete gelecek . Kimseyle görüşmesinmiş . E onun içinde sadece abim yani kocası önemli diğer kişiler önemsize mutluluklar demekten birşey diyemiyorum . Sadece birbirleri için yaşayacaklarsa ...

Evleneceği kızda da akıl yokmuş. Adam psikopatlığını açık açık ortaya koymuş, ona rağmen kız hala bununla evlenme peşinde...

görmemişin sevgilisi olmuş tutmuş şeyini koparmıştövbe estağfurullah

Evleneceği kızda da akıl yokmuş. Adam psikopatlığını açık açık ortaya koymuş, ona rağmen kız hala bununla evlenme peşinde...

Biliyor mu ki acaba , belki kabullenmiştir kendisi de tüm bunlar ı.. . o da belki akrabalar içinde bulunmayı tercih etmiyor .?

Evlenmekten soğudum zaten . Erkekler evlenene kadar gerçek yüzlerini göstermiyolar diye ...

Bana da diyor kocanın dediklerini yapamazsan evlenmesin , nişan atarsın diyor. Misal kocamın istediği renkleri giycemişim misal )

Abime göre tuzluğu getirmek bile kadının göreviymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…