Abin hasta herhalde. Böyle bir rahatsızı takmamak lazım abi olsa bile.
Ya da geçmişte bir şeyler mi yaşandı da yüzüne vuruyor?
Kendi ayıbı ve çirkinliği evet. Seninle ve senin hakkında konuşmasına izin verme.
Reddet abilikten mümkünse. Çok saygısız.
Kendi ailesini sürekli aşağlıyan , 6 ay önce tanışıp nişanlandığı kızın ailesini sürekli şaha kaldırıyor.
Tamam tabiki koruyacak bir şey demiyorum . Ama 30 yıllık ailesini niye aşağlıyor .
Gelin bizimle gezmeyecemiş.
Dışarıda eski püskü kıyafet giyecemiş .Kapalı kız zaten. Sadece ona giyinecekmiş .
Hediye kapalı şık buluz aldık . Yok çok şıkmış giyemezmiş .
Ben kendi ailemi korumaya çalıştığımda .. Ben onları kıskanıyormuşum . Falan filan işte . Zaten uzakta birbiri bir şey görmedim ki
Ama en ağırı ise beni sevemezlermiş benimle erkekler sadece Sİ............. için evlenirmiş .İAbim bana bunu dedi . Yazıklar olsun .
Kendi ailesini sürekli aşağlıyan , 6 ay önce tanışıp nişanlandığı kızın ailesini sürekli şaha kaldırıyor.
Tamam tabiki koruyacak bir şey demiyorum . Ama 30 yıllık ailesini niye aşağlıyor .
Dışarıda eski püskü kıyafet giyecemiş .Kapalı kız zaten. Sadece ona giyinecekmiş .
Ben kendi ailemi korumaya çalıştığımda .. Ben onları kıskanıyormuşum . Falan filan işte . Zaten uzakta birbiri bir şey görmedim ki
Ama en ağırı ise beni sevemezlermiş benimle erkekler sadece Sİ............. için evlenirmiş .İAbim bana bunu dedi . Yazıklar olsun .
Sormayın neler çekiyoruz . Evliliğine , düğüne , evine bir katkısı yok . Birde bize terslenmeler , aşağılamalar ...
Sadece evlenip başımızdan gitsin diye bakıyoruz .
Ama şuursuzca kötü konuşuyor .
Ve o laftan sonra bende tepki gösterince sende o yüzden evleniyon galiba dedim . Dayak attı.
Ya bu kadar kendi ailesini karşı kör mü olur .
Gelin abim ne isterse onu yapıyor . O rengi giymeyecek . Onu yapmayacak . Dışarıya bile çıkmayacakmış kocasız . Pazar çarşıya bizimle bile çıkamazmış
Otobüs ,dolmuşta yanına adam otururmuş . Abim kızı yönetiyor .
Hey Allahım Türkiye de başka kadın yok sanki . Herkesin karısı , sevgilisi ya da ortalık kadın kaynıyor . Herkes onun eşini bekleyecek . Taciz edecek .
Hani kendi halinde bir kız zaten . Ama kız esir olacak korkarım .
Evleneceği kız kör mü de görmüyor bunları?
Hadi siz abinizi seçememişsiniz ama o eşi olacak kişiyi seçebiliyorken neden bu hanzoyu seçmiş??
Adam tam bir ruh hastası. Acilen tedavi şart.
Evleneceği kızda da akıl yokmuş. Adam psikopatlığını açık açık ortaya koymuş, ona rağmen kız hala bununla evlenme peşinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?