Pislik bir Abi B-:(

Valla siz kurtulacaksınız da asıl bence gelin üzülsün..
Giyimine bu kadar müdahele eden erkkeler başka diğer konularda da müdaheleci ve kısıtlayıcı olur bu biraz fazla..
Dışarda nedn eski püskü kıyafet giysin kadın...ne saçma ya sapıtmış iyice bence kusura bakma...
Övme konusunda da insan büyük konuşmamalı
Sana o cümleyi kurmuşsa bence ne düşündüğün de umursama ve de hiççç birşeylerine karışma evlenirken de hiçbir konuda maddi manevi yardım da etme ne hali varsa görsün ayıp bir şey ya...

Son düzenleme:
Hayır . Aman Allah Korusun

o zaman gelini de sorun etmeyin.burada o kadar çok konu açan var ki,"sevgilim çok kıskanç dışarı çıkarmıyor,pencereden bile bakmam yasak,ama beni çok sevdiği içn biliyorum,nasıl yumuşatırım" diyorlar..ablaları da tavsiye veriyor,ayyyy kocan sadece ona ait olmanı istiyor,bak ne kadar güzel,zamanla alışır" falan diye tavsiye veriyorlar...
o yüzden gelin hanım da bunları biliyordur elbet..
evlenince de karı koca ilişkilerine ,ev hayatlarına karışmayın,karısını dolmuşa bindirmez araba mı alır,kırmızı giydirmez mor mu giydirir,kendi bilecekleri iş..

Son düzenleme:
bana da abim nişanlısı yüzünden bir küfür etmişti.
aylarca konuşmadım yüzüne bile bakmadım.
sonra aile zoruyla barıştık ama çok uzağız hala. kardeş gibi değiliz.
şimdi başkasıyla evlendi pişman ama malesef kırılan bir daha tamir olmuyor.

Abiniz normal biri değil bence.
Fanusa koysaymış pek sevgili karıcığını ..

Kendileri ne yaparlarsa yapsınlar da ..

Ailemize kötü laf etmesinler .. Kibirli davranmasınlar.

Kötü giyinirse annem ben utanırım diyor.

Ailemi ezmesin ve abim beni bu kadar ezmesin de istediklerini yapsınlar.

abin sokaktaki her kadını.............yapma düşüncesine sahip sapığın teki ki yengeyi hayattan silik yaşatmayı planlayabiliyor..bence sen üzülme de yengeye üzüldüm şimdi..kız başını taşlara vuracak çok yazık olmuş...

abin ağır psikiyatrik vaka bence

Abin ne terbiyesiz kendini bilmezmiş.
yazık gelininize.
sanırım abinin bu çirkin taraflarından tam olarak haberdar değildir.
uzak dur sen de.karışma nişanlisına filan.
çok kızdım ya o hakarete.
piskopat resmen.Allah göstermesin ama abin ileride o kıza çok eziyet edecek gibi şiddet açısından.

İnsanlıktan nasibini alamamış. Evlenen kız düşünsün onu da çok iyi şeyler beklemiyor gibi

anlamakta güçlük çekiyoruz. Gelin olacak kıza bile makyaj yaptırmak istemiyor . Şöle olursa evlenmem diyor ya deli deli deli deli ... Durumu belirtemiyorum deşifre olmasın diye ... Ama kızın kaşının gözünün boyasına bile karışıyor .

Canım benim he he de geç ya.
Abin kusura bakma ama terbiyesizmiş.
Bırak evlensin sizden uzak olsun

Allah rızası için o kızı uyarın...

gelininiz gözünü açsa da kurtarsa bari kendini.
yoksa kısa sürede kk da konu üstüne konu açacak duruma gelir.
tamam abinin evlilik planlarının bozulmasını temenni etmek istemem ama kıza da üzüldüm yaa.

Nikahta bile makyajı çok az olcakmış. Şöyle olmucakmış . Böyle olmucakmış.

İnanın dediklerine göre kız belli bile olmaz gelin olduğu ....

Sorguladığımda ise cevapları . o ben ne dersem onu yapıyor . Bizim istediğimiz önemli . Benim o . gelin de istiyor öyle diyor.

Hatta düğüne benim kıyafetime karışıyor . Sıfır kol abiye bile giyemezmiş . onlar kapalıymış . onlara göre giyincekmişim. Onun dügünüymüş .

Allahın aşkına ben nerden bulucam uzun kollu abiye ki ben kapalı değilim ki ...

gelinin ailesine göre beni yönlendirmeye çalışıyor . kapalı tesettür giymezsen gelemezmişim .. yarabbim zaten hiç açık tuvaeletim yok hepsi uzun sıfır kol abiyelerden onları bile istemiyor ... deliyle uğraşıyorum...

gelmeyeceğim diyoruim.. bu kez annem ayıp olur falan ... vallaha benim ayıbım değil onların ayıbı derim ..

arkadaşlarım diyor ne aldın ne ettim .İNANIN DÜĞÜN İÇİN HİÇ BİR HEVESİM YOK . Kuzenlerde daha heyacan yaptım. Dolaptaki elbisemi giysem eyvallah

abinizin dediği çok çirkin normal bir abinin kardeşi kıymetlidir.böyle bir şeyi düşünemez bile ki birde bunu size söylüypr.abiniz hastalık derecesinde kıskanç biri. ben mustakbel eşine de yazık olucak diye düşünüyorum.dışarıda pasaklı gezmesini şık olmaması gerektiğini düşünen bir eşi olucak.nişanlısına belli etmiyomu bu düşüncelerini yada odamı normal karşılıyor bunları hayret ettim.

Biliyor olmalı . Kız bize geldiğinde üstü iyi değildi . Ama evini gittiğimizde kız çok şıktı . Demek farkında kız yolda gelirken çirkin olmaya çalışıyor.

abın kafayı yemış olmalı....sana dedıgını ayrı kıza yaptıkları ayrı dert.....
sana davranışları nasıldı??? kısıtlama felan....boyle yapan ınsan şiddette gösterır zaten....döver mıydı hıç senı canı?????

abinde kişilik bozukluğu var net.

💕01.01.04 Canım
10.04.14 Canımın canı 💕

Abinle evlenecek kıza geçmiş olsun canım. Sen kurtuluyosun sevin. Aşağılasın bırak kendi ne mal olduğu ortada. Dışarda paspal giyinsinmiş. Kız 3 gün sonra depresyonlara girer, kendine hiç bakamaz eve gider surat 5 karış eve gitmek istemez. o abin de si..... kadın arar bu sefer. Böyle erkeklerin klasik sonu. Olan kadına oluyor. Sen boşver. Bak sana iyi bir örnek olsun. Bu tip adamlardan uzak dur. Zihniyeti bozuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…