Kendi ailesini sürekli aşağlıyan , 6 ay önce tanışıp nişanlandığı kızın ailesini sürekli şaha kaldırıyor.
Tamam tabiki koruyacak bir şey demiyorum . Ama 30 yıllık ailesini niye aşağlıyor .
Gelin bizimle gezmeyecemiş.
Dışarıda eski püskü kıyafet giyecemiş .Kapalı kız zaten. Sadece ona giyinecekmiş .
Hediye kapalı şık buluz aldık . Yok çok şıkmış giyemezmiş .
Ben kendi ailemi korumaya çalıştığımda .. Ben onları kıskanıyormuşum . Falan filan işte . Zaten uzakta birbiri bir şey görmedim ki
Ama en ağırı ise beni sevemezlermiş benimle erkekler sadece Sİ............. için evlenirmiş .İAbim bana bunu dedi . Yazıklar olsun .
Hayır . Aman Allah Korusun
o zaman gelini de sorun etmeyin.burada o kadar çok konu açan var ki,"sevgilim çok kıskanç dışarı çıkarmıyor,pencereden bile bakmam yasak,ama beni çok sevdiği içn biliyorum,nasıl yumuşatırım" diyorlar..ablaları da tavsiye veriyor,ayyyy kocan sadece ona ait olmanı istiyor,bak ne kadar güzel,zamanla alışır" falan diye tavsiye veriyorlar...
o yüzden gelin hanım da bunları biliyordur elbet..
evlenince de karı koca ilişkilerine ,ev hayatlarına karışmayın,karısını dolmuşa bindirmez araba mı alır,kırmızı giydirmez mor mu giydirir,kendi bilecekleri iş..
Kendi ailesini sürekli aşağlıyan , 6 ay önce tanışıp nişanlandığı kızın ailesini sürekli şaha kaldırıyor.
Tamam tabiki koruyacak bir şey demiyorum . Ama 30 yıllık ailesini niye aşağlıyor .
Dışarıda eski püskü kıyafet giyecemiş .Kapalı kız zaten. Sadece ona giyinecekmiş .
Ben kendi ailemi korumaya çalıştığımda .. Ben onları kıskanıyormuşum . Falan filan işte . Zaten uzakta birbiri bir şey görmedim ki
Ama en ağırı ise beni sevemezlermiş benimle erkekler sadece Sİ............. için evlenirmiş .İAbim bana bunu dedi . Yazıklar olsun .
Abin ne terbiyesiz kendini bilmezmiş.
yazık gelininize.
sanırım abinin bu çirkin taraflarından tam olarak haberdar değildir.
uzak dur sen de.karışma nişanlisına filan.
çok kızdım ya o hakarete.
piskopat resmen.Allah göstermesin ama abin ileride o kıza çok eziyet edecek gibi şiddet açısından.
anlamakta güçlük çekiyoruz. Gelin olacak kıza bile makyaj yaptırmak istemiyor . Şöle olursa evlenmem diyor ya deli deli deli deli ... Durumu belirtemiyorum deşifre olmasın diye ... Ama kızın kaşının gözünün boyasına bile karışıyor .
abinizin dediği çok çirkin normal bir abinin kardeşi kıymetlidir.böyle bir şeyi düşünemez bile ki birde bunu size söylüypr.abiniz hastalık derecesinde kıskanç biri. ben mustakbel eşine de yazık olucak diye düşünüyorum.dışarıda pasaklı gezmesini şık olmaması gerektiğini düşünen bir eşi olucak.nişanlısına belli etmiyomu bu düşüncelerini yada odamı normal karşılıyor bunları hayret ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?