Pişman olmaktan korkuyorum..

Nişanı atmak istiyorsanız Annesine biraz insanlık dersi verdikten sonra kafasına fırlatın Hıncımızıda alırsınız ,,,

Ömür boyu egolarıyla mutlu olsunlar.. Aşağılık kompleksli insanlar..

hepsinin yüzüne vur ne olduklarının ayrılacaksan bile bilsinler !!sanada biraz kızdım ver cevaplarını korkma kibirli insanlara dahada kibirli olmak gerekir.çok sinirlendim sümüklüler ailesi

kesinlikle yol yakınken çok iyi düşünün. nişanlınız şimdiden böyle bu durumda annesini savunduysa evlenince durumlar çok daha farklı olacaktır.ailenize yapılan durum çok çirkin ve ileride daha çirkin bi hal alacak bundan emin olabilirsiniz ve bu durum evlenince çok sevdiğiniz nişanlınıza olan sevginizi,ilginizi değiştirecektir.

Nişanlıma söyledim evlendikten sonra kabullenirler herşey düzelir diyo. İnanın sabrettim ediyorum ama geçen gün olanlardan sonra nişanı atmayı düşünüyorum. Ama nişanlımıda çok seviyorum.
Nişanlını seviyorsun da o seni seviyor mu bir düşün derim..İleride kabul ederlermiş sen sanıyor musun ki şimdi laf ettiren o zaman sana laf ettirmeyecek ? Ezdirmeyecek adam şimdi de ezdirmez seni.Yok öyle bir dünya..Ki az çok burada ki ve gerçek hayattaki konuları takip ediyorsan erkekler evlenince annesine daha da bağlanıyor.Ya rest çekeceksin ( haklı olduğun için rest çek diyorum) nişanlın haklı olduğunu bile bile annesini tutarsa direk ayrılacaksın..Ya da hiç ileride düzelir diye düşünmeyecek sineye çekeceksin ki ben olsam çekmezdim çünkü çok eş ve kaynana bulunur ama baba bulunmaz...Kadın da tam bir görmemiş

Bune yaa gorgusuzler!!canim sen arkana bile bakmadan kac..yoksa daha cok aglarsin
.cok sinirlendim o mangalda onlari yakmak lazim ya vayy anam vayy

annemin bir lafı vardı zamanında bir doktora " doktor olmuşsun ama insan olamamışsın diploma öbür tarafta geçerli deil bilesin" boyle insanlar var kurtulmakla iyi etmişsiniz zaman geçer sızı diner yara sağılır... nişanlınız dengeyi kursaydı sorun olmazdı burdaki vebal ona ait kimse kimsenin ailesini rencide edemez anne baba bir daha dünyaya gelmez... yarın doğumunuza bile anne babanız gelemeyebilirdi sırf onların utanmaması için Allah sizi korumuş...

dimi ya bunun bir de torun üzerinden ego tatmin etme olayı var.

Canım yanıyo hemde çok yanıyo
Yanicak canin elbet ama zamanla merak etme soguyacak ve ne kadar dogru bir karar verdigini ilerde anlayacaksin..simdiki aci sonraki acidan daha hafiftir inan sakin vazgecme seni kandirmasina izin verme bak sonra pisman olursun allah korusun..10 tanede kocada bulunur!ama bir aile ana baba asla bulunmaz!!

Bence konu sahibi ayrılmayacak bu yapılanları göz yumuyosa ne demek benim annem mi özür dileyecek demek ben olsam o annene öyle bi özür diletecem ki size gösterecem deyip ailesinin evini basıp insanlık dersi verirdim, bide aileme böyle davransa eşimden bile soğurum kaldı ki nişanlı yani daha dünkü insana ailemi değişmem konuyu takip ediyorum sürekli dün telefonda ona haddini bildirememissin

Şu anda üzülmen çok normal ama emin ol zamanla geçecek.bence şimdiden bunları yaşadığın için şanslısın evlendikten sonra daha zor ayrılmak.İstedikleri kadar kariyer sahibi, zengin insanlar olsunlar karakter olmadıktan sonra mutlu olamazsın.Evlensen daha da kötü olacak seni de aileni de üzmeye hakları yok, apaçık saygısızlık etmişler, bir ilişkide saygı yoksa hayır gelmez zaten.Etrafı da hiç düşünme nişanlanıp ayrılmak normal birşey, nişan karşı tarafı iyice tanımak için yapılır ztaen, anlaşamadık ayrıldık dersin bu kadar basit.

evlendikten sonra aynen devam edecekler canım, hiçbirşey değişmeyecek. naçizane fikrim, yol yakınken ayrıl.

Torununa ananenin bakmasını bile istemeyecekler, öte yandan kendisi de bakıp yarfım etmeyecek o ayrı.

Nasıl sessiz kalırsın bu lafa. Rezil ederim onu orda. Sen dur ayrılma o kv aday müsvedeesinin bir güzel azının payını ver bakalım nişanlın ne yapacak . Evlendikten sonra kabulkenirmişmiş haspam lütfetmiş. Ay olduğum yerde çatladım sinirimden. O nişanlı ne dedi annesi onu derken. Demekki al birini vur ötekine bunlar derslerini ver önce insan olmayı ögrensinler

Senin babam hademe ve sen emekçi mesleğini eline almak için okuyup didinen bir üyesin öyle mi ?
nişanlının ailesine aileni bu kadar bile ezdirebilen sen ! bir de öğretmen adayı ! Sadece nişanlısı için susan bir kız !
Sen gerçek olsan o aileyi balyoz gibi laflarınla 'ezip geçtim. ne yapabilirim ? dayanamıyorum. ' diye konuş açman gerekirdi.
Bu konu gerçek şimdi öyle mi ?
Çok fazla Yeşilçam kokusu aldım ya neyse...
Gerçeklik payı %10 diyorum başka da bir şey demiyorum.

Konunun devamını okudum. Sana tek söyleyeceğim sen şimdi acindan anlayamıyorsun ama o babacığının helal lokmalarının yüzü suyu hürmetine rabbim sana bir kaçış yolu sunmuş bu cehennemden. Olmaz ama diyelimki oldu bu adam pişman olup kapında köpek olsa sakın evlenme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…