Bi yanda annem ve babam var ve haklısınız onlara bunu yapamam eş bulunur ama anne baba bulunmaz. Ama bi yandanda hayallerim ve aşkım vardı bitti diye üzülmem normal drğil mi. Herşey niye böyle oldu diye üzülmem anormal mi. Hepimiz insanız Hangimiz böyle bir durumda üzülmeyiz kiNeyine berbat hissediyOrsun arkadaşım??? Nişanlı dediğin elin oğlu yine olur yine karşına biri çıkar peki anne baba çıkar mı?? Karşındaki adamda aileside düzgün bişey olsalar daha gurur duyarlar adam hademe maaşıyla çocuklarını okutmuş diye seninki de aileside daha eziyor. Kim benim annemi babamı ezebilir ve ben buna susabilirim valla hepsinin ağzına ediveririm. Çok sinirlendim onların yaptığınada senin canım acıyo demenede. Annem babam kardeşimi kimseye ezdirmem ezmeye çalışanıda defederim herkes haddini bilecek.
Bi yanda annem ve babam var ve haklısınız onlara bunu yapamam eş bulunur ama anne baba bulunmaz. Ama bi yandanda hayallerim ve aşkım vardı bitti diye üzülmem normal drğil mi. Herşey niye böyle oldu diye üzülmem anormal mi. Hepimiz insanız Hangimiz böyle bir durumda üzülmeyiz ki
Anne babasıda doktor. Nişanlımda doktor. En çok zoruma gidende okumuş insanlar oldukları halde böyle düşünmeleri.inanın yaptıklarını söylediklerini anlatsam ağzınız açıkta kalır.
Canım 2 yıllık evliyim eşim evlendikten sonra çok değişti aşırı derecede ailevi, anneci. Benim hiç degerim yok eşimin gözünde eltimden bile sonra gelirim. Yanı diyeceğim şu nişanlın ailesine şu anda bir şey diyemiyorsa evlendikten sonra hiç bir şey bekleme. Ailesinin tarafında olup seni ve aileni çok daha fazla uzecektir. Şu an seviyorsun ama evlilik sonrasında sorun yaşadığında aşkta sevgide kalmıyor. Ustune pişmanlık duygusu ve de kendine kiziyorsun bütün bunları nişanlılık döneminde gördüm ama neden göz göre göre bu adamla evlendim diye. Bu duygular insanı mahvediyor, bunları yaşamak ayrılık acisindan kat kat daha zor ve kötü.Bi yanda annem ve babam var ve haklısınız onlara bunu yapamam eş bulunur ama anne baba bulunmaz. Ama bi yandanda hayallerim ve aşkım vardı bitti diye üzülmem normal drğil mi. Herşey niye böyle oldu diye üzülmem anormal mi. Hepimiz insanız Hangimiz böyle bir durumda üzülmeyiz ki
Kesinlikle katılıyorum bende öyle duygular içindeyim benim babam aslan gibi her eşyamı yaptı evimdeki yüklük dolabı banyo dolaplarımı herşeyimi banam yaptı, ben bi dolap beğendim buzdolabı neymiş o kimsenin evinde yokmuş niye ben istyomuşum diye kb kıyameti kopardı ama eşim sabret alcaz biz diyodu salak gibi kandım kb almam diye yırtınıken babam ben alırım kızıma dedi onada yanaşmıyo neyse bunlar aldılar tabi düğündeki takılarıda biz alcaz dediler ay ne salakmışım aldılar elimden herşeyi şimdiki aklım olsa evlenirmiyim aşkmış sevgiymiş hep yalan, babam araştırmıştı eşimi iyi değil senin kızın pırlanta gibi demişler babam ayrıl dedi ayrılmam diye kendimi paraladım ağladım o duyguları yaşadım kaybetmek istemedim şimdi öylemi keşke keşke 3 sene önceye bi dönsem diyorum ah ah gençlik işte bide öyle ev kızıda değldim memurum yaniCanım 2 yıllık evliyim eşim evlendikten sonra çok değişti aşırı derecede ailevi, anneci. Benim hiç degerim yok eşimin gözünde eltimden bile sonra gelirim. Yanı diyeceğim şu nişanlın ailesine şu anda bir şey diyemiyorsa evlendikten sonra hiç bir şey bekleme. Ailesinin tarafında olup seni ve aileni çok daha fazla uzecektir. Şu an seviyorsun ama evlilik sonrasında sorun yaşadığında aşkta sevgide kalmıyor. Ustune pişmanlık duygusu ve de kendine kiziyorsun bütün bunları nişanlılık döneminde gördüm ama neden göz göre göre bu adamla evlendim diye. Bu duygular insanı mahvediyor, bunları yaşamak ayrılık acisindan kat kat daha zor ve kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?