Canım, anladığım kadarıyla sen erkek arkadaşını çok seviyosun, ayrılmak istemiyosun gibi geliyo bana.
Durumunuzu ona biraz anlatsan açıklasan, anlayış gösterir gibi geliyo kimse evlenmek istediği birinden bu kadar kolay ayrılamaz
Ama illa ayrılcam diyosa da son karar senin, pişman olacağın bişey yapma...
Evlilikle ilgili kızların rest çekmesini anladık da, erkeğin rest çekmesi de bir tuhaf. sizin onu sevdiğiniz kadar o da sizi seviyor mu acaba? Evlilik hiç kolay birşey değil, öyle evlenelim deyince evlenilmiyor. Öncelikle aileyle dengelerin sağlanması, ekonominin buna uygun olması gerekir. Ben de rest çekmiştim eşime, artık bu şekilde görüşmeye devam edemeyiz, ben aileme mahcup oluyorum önümü görmek istiyorum demiştim. Bu yüzden de adam gibi bir evlilik teklifi alamadım ne yazık kı:)) ama erkeğin rest çekmesi biraz garip.. ayrıca anlaşamadığınızı, çok kavga ettiğinizi belirtmişsin.23 yaşındasınız evlenseniz nasıl geçineceğiniz belli değil. Canım çok gençsin, evde kalmadın merak etme. Ben ne ilişkiler biliyorum 1 sene hiç görüşmeyip de daha sonra evlenen. Nasibin kısmetinse olur, dua et. Allahtan hayırlısını dile. Ama bitti pişman olurum eyvah diye de düşünme. 23 yaş gerçekten erken hele bir erkek için çooook çooook erken..
Ben de ayrıldım pişman değilim.
Hikayemi anlatmak isterdim ama daha çok yeni ve kendmi sinirlendirmek istemiyorum yine hatırlayıp.
Mutluluktan çok sıkıntı veriyosa yolla gitsin
Kızlar kendi sevdiğimle ve ablamın da sözlüsüyle durumlarını anlatan bikaç konu açmıştım.
Sevdiğim bana bu yıl içinde nişanlanmamızı, önümüzdeki yıl da evlenmemizi şart koşmuştu yoksa ayrılacaktık.
Ablamın da sözlüsüyle ilgili çeşitli sıkıntıları vardı ve şu an ablam da ben de ayrılığın eşiğindeyiz.
Aranızda bu şekilde ayrılıp sonradan pişmanlık duyan ya da iyiki ayrılmışım diyenler varmı?
Anlamadı malesef ablacım.Artık bitiyo ama sanırım içimi rahatlatıcak bişeyler duymak istiyorum sizlerden
Kusura bakma canım da demişsin babasından kurtulmak için benle evlencek.
Açık olalım seni kullancak yani. Diyebilirsin ki seviyoruz nasıl olsa evlencez, ama istemiyosun,zamanı değil belli ki.
Olaya dışardan baksan aslında anlıycaksın olayın yanlışlığını ama içindesin şu an.Gözünü aç tatlım
O kadar vahimmi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?