Pişman Olmasını İstiyorum :(:(:(

PİŞMAN olsa senin için bir farkı olur mu?

Ya ben anlamıyorum kadınlar dayak yiyor kocam da kocam,gencecik kızlar işsiz güçsüz,ya kıro
ya kendini bilmez denyolarla amma da ugraşıyorlar.

Adamlar da yok yok,şartnameler ferman uzunlugunda?

Siz bedavaya mı geldiniz bu dünyaya?

Yaşanacak onca güzellik varken derdiniz ne arkadaşım,

Heee pişman olur ,akıllanır,adam da olur üç vakte kadar...

sonrada seni prensesler gibi yaşatır desek ne fayda???

Karşındaki PSİKOPAT ın biri farkında mısın?

Gençliginizin kıymetini bilin ya ,bilin yaaa...

klavyene saglik bacim :) kizcagiz zaten vazgecmis de o da ona ders vermek istiyor sanirim,bu yaslarda daha hassaslar haksizligi koay sindirememek normal..dedigin gibi koskocaman kadinlar bile dayak yedigini aldatildigini zor kabulleniyor bu masumlar ne yapsin..onlerinde rol model de yok..ya yas ilerleyecek guclu olmak icin ya guclu kadinlardan ornek alinacak..malesef o kadar cok ornek var ki etrafta,sokakta cevirip sorsan kac kadin cekiyidur hala kocasindan..kimi parasizliktan bosanamiyo kimi kendine inanciolmadigindan kimi de elalem ne derden..kimi bolgelerde bosananlar olduruluyor veya baaki goruyo ..dul diye bisey var toplumumuzda,yasamayan bilmez nasil dislandiklarini..duygusal yupranmaya cok acik bu yaslar,ben suclayamam kolay kolay boyle ladinlari..rol modelleri sadece tvde goruyolar cunku kimi kadinlar..aile bakanimizkadin sorununu cozduk demis..kendi bir mete karesi icerisinde cozmus olabilir..kocasindan dayak yiyen bakan vadi sikayetini geri almisti..az bizim gibi dusunen kadin az..

Günaydın arkadaşalr. Ablalarım bana desteğiniz için çok sağolun.. Gözlerim zaten açılmıştı, önce Allahın sonra sizin sayenizde bir kere daha açıldı. Ama dün olanlardan sonra resmen pörtledi gözlerimmm... Dün faceimi açtığımı, eski arkadaşlarımı bir bir ekledimi sölemiştimm. Bunu beyfendinin kız kardeşi gördü. E kız haklı olarak azcık bozuldu. Ben o kişiden hiç laf açmadım. Açmıcaktımda. Kız birden aynen şöyle söled. "abla abim diyoki yeni erkek arkadaşalrın hayırlı olacakmış" Bende patladım. Abin kendi eklediği kızlara bir de onların kalitesine baksın sonra bana söylensin ablacım, Onların hepsi okul arkadaşlarım ayrıca olmasada abini ilgilendirmez dedim." Ondan sonra bi kavgadır patladı.. Ben de sırf mail şifresini değişip hayatımdan tamamen defolsun diye face ini hackledim. Kardeşine verdim şifreyi dedim şifrelerini değişsin bidahada karşıma çıkmasın.. Kızlar bana demedik laf bırakmadı. Oro... kah... kaş.. :( :( Midem bulandı senden dedim bende ağzıma ne geliyosa saydım ama intikamımı aldımmı aldım. o yüzden rahatım. Gerisini Allaha havale ediyorum.

Günaydın arkadaşalr. Ablalarım bana desteğiniz için çok sağolun.. Gözlerim zaten açılmıştı, önce Allahın sonra sizin sayenizde bir kere daha açıldı. Ama dün olanlardan sonra resmen pörtledi gözlerimmm... Dün faceimi açtığımı, eski arkadaşlarımı bir bir ekledimi sölemiştimm. Bunu beyfendinin kız kardeşi gördü. E kız haklı olarak azcık bozuldu. Ben o kişiden hiç laf açmadım. Açmıcaktımda. Kız birden aynen şöyle söled. "abla abim diyoki yeni erkek arkadaşalrın hayırlı olacakmış" Bende patladım. Abin kendi eklediği kızlara bir de onların kalitesine baksın sonra bana söylensin ablacım, Onların hepsi okul arkadaşlarım ayrıca olmasada abini ilgilendirmez dedim." Ondan sonra bi kavgadır patladı.. Ben de sırf mail şifresini değişip hayatımdan tamamen defolsun diye face ini hackledim. Kardeşine verdim şifreyi dedim şifrelerini değişsin bidahada karşıma çıkmasın.. Kızlar bana demedik laf bırakmadı. Oro... kah... kaş.. :( :( Midem bulandı senden dedim bende ağzıma ne geliyosa saydım ama intikamımı aldımmı aldım. o yüzden rahatım. Gerisini Allaha havale ediyorum.
defet gitsin...................................................

Arkadaşlar günaydın. 1haftadır ne yediğimi ne içtiğimi bilmeycek durumdayım ve çok canım acıyor. Eski sevgiliml, 1 hafta önce ayrıldığım eski sevgilimle çok kötü bi kavga sonucu ayrılmıştık. Face imde bir o birde bi akrabası olmasına rağmen face e girmeme kızardı. Ben de onun bazı vukuatları yüüznden onu takip etmek zorunda hissederdim kendimi. O kavganın ertesi günü face i ne bi baktım başka kızları takip etmeye başlamış.. Arayıp sorduğumdaysa " Senin gibi bi sinsiyi ortaya çıkarmak için yaptım bak çıktında ortaya" dedi. Ve peşine hızını alamayıp sinirle bir sürü kişiyi ekledi. Ben face imi kapadım. 1 haftadır görüşmüyodum kendisiyle. Önceki gün kızkardeşinin yanına gitti. Çalışmaya. Gider gitmezde bana çağrı attırdı. Kız mesaj attı. Bende haliyle cvp verdim kıza. O cevaptan ertesi gün kızları eklemeye devam etti, mesajlar atmaya başladı. Bunlarıda mailinden görücemi biliyo. Bile bile yapıyo.. Ki bu adam sıkıntılarım var, işten kovuldum sıkıntıdan her yerim şişti diyen adam. Onunla 1 haftadır asla görüşmüyorum. Sizce bu adam pişman olur mu :( Bu haksızlık. Bu bana yapılan haksızlık. Onu Allaha havle ediyorum her seferinde ama canım çok acıyo :(

bu adam pişman olsa ne olacak,seni bu kadar baskı altına soktuktan sonra sen mutlu olabilecekmisin bence aranızda ciddi güven sorunu var ve sanırım aşılamayacak durumda...

PİŞMAN olsa senin için bir farkı olur mu?

Ya ben anlamıyorum kadınlar dayak yiyor kocam da kocam,gencecik kızlar işsiz güçsüz,ya kıro
ya kendini bilmez denyolarla amma da ugraşıyorlar.

Adamlar da yok yok,şartnameler ferman uzunlugunda?

Siz bedavaya mı geldiniz bu dünyaya?

Yaşanacak onca güzellik varken derdiniz ne arkadaşım,

Heee pişman olur ,akıllanır,adam da olur üç vakte kadar...

sonrada seni prensesler gibi yaşatır desek ne fayda???

Karşındaki PSİKOPAT ın biri farkında mısın?

Gençliginizin kıymetini bilin ya ,bilin yaaa...

işte mesele de o zaten illa bi tarafımıza kacıcak zaten. ondan sonra yavas yavas anlamaya baslıycaz. gencken hemen anlasılamıo maalesef. yas ılerledıkce canına tak edınceye dek. artık kendını ve cevrendekı sevdıklerını teker teker kırıp yok etmeye basladıktan bellı bır sure sonra anlıo insan.

do yo wanna,seninle de konuya cevap verenlerle de gurur duydum..iste gormek istedigimiz tablolar :) ben demistim cocuk seni suclayacak diye,al iste..kendilerini cok zeki zannediyolar...babasindan sigara calip sokakta hava olsun diye agzinda dolastirip aksam pakete geri koyan cinsten bunlar,cins cins mubarekler..

do yo wanna,seninle de konuya cevap verenlerle de gurur duydum..iste gormek istedigimiz tablolar :) ben demistim cocuk seni suclayacak diye,al iste..kendilerini cok zeki zannediyolar...babasindan sigara calip sokakta hava olsun diye agzinda dolastirip aksam pakete geri koyan cinsten bunlar,cins cins mubarekler..

Ablammm bana öle bi destek oldun ki Allah bin kere razı olsun... Hayatta intikam almayı sevmem. Ama bu şeref.. haketti. Bir anda eklediği kızları unuttu. Bir anda bana çektirdiklerini unuttu direk bana odaklandı. Allah ters döndürsün onu inş.. Bana o lafları etti Rabbimde gördü. İçim öle rahat ki. Yüzüne de seni sevmiyorum midemi bulandırdın die açıkça söledim. Bende ona saydırdım MUTLUYUM :D

Ablammm bana öle bi destek oldun ki Allah bin kere razı olsun... Hayatta intikam almayı sevmem. Ama bu şeref.. haketti. Bir anda eklediği kızları unuttu. Bir anda bana çektirdiklerini unuttu direk bana odaklandı. Allah ters döndürsün onu inş.. Bana o lafları etti Rabbimde gördü. İçim öle rahat ki. Yüzüne de seni sevmiyorum midemi bulandırdın die açıkça söledim. Bende ona saydırdım MUTLUYUM :D

Haksizlik karsisinda boyle duygular beslemek normal,hemen hemen herkes dusunuyodur intikam mi alsam diye..onemli olan bundan sonrasi,rabbim karsina iyi insanlar cikarsin.

Arkadaşlar. Midem bulanıyo resmen. Bi zamanlar elimi tutan bana sevgiyle baktığını sandım adam. Ben yürürken düşücem die aklı çıkan adam. Kız avında.. Çok iğrenç kızları kadınları ekliyo ve midem kaldırmıyor. Bu nedir yaa?

Arkadaşlar. Midem bulanıyo resmen. Bi zamanlar elimi tutan bana sevgiyle baktığını sandım adam. Ben yürürken düşücem die aklı çıkan adam. Kız avında.. Çok iğrenç kızları kadınları ekliyo ve midem kaldırmıyor. Bu nedir yaa?

Sen niye hala kimi eklemiş kimi çıkarmış bunlara bakıyorsun? Boşver gitsin yoluna. Sen de kendi yoluna.

Mideni bulandırıyorsa niye hala takip ediyorsun?

sanırım arayış içinde bu arkadaş ya bırak kimi ekliyorsa eklesin sırf seni uyuz etmek için yapıyor senin onu sevdiğinden emin çünkü başımdan benimde geçtiği için çok iyi anlıyorum hissettikleri kıskandırma taktikleri o beni faceden silmişti onun üzerine bende onu engellemiştim sonra paylaşımlaım yer bildirmlerimi falan görünce başkasından tıpış tıpış döndü kendi kurduğu plan elinde patladı çünkü :1: hiiç üzülme bencee adam olsaymışta elindekinin kıymetini bilseymiş sözlü nişanlı evli değilsen hiiç düşünme yol ver gitsin..:34:

Son düzenleme:
Back
X