- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
PİŞMAN olsa senin için bir farkı olur mu?
Ya ben anlamıyorum kadınlar dayak yiyor kocam da kocam,gencecik kızlar işsiz güçsüz,ya kıro
ya kendini bilmez denyolarla amma da ugraşıyorlar.
Adamlar da yok yok,şartnameler ferman uzunlugunda?
Siz bedavaya mı geldiniz bu dünyaya?
Yaşanacak onca güzellik varken derdiniz ne arkadaşım,
Heee pişman olur ,akıllanır,adam da olur üç vakte kadar...
sonrada seni prensesler gibi yaşatır desek ne fayda???
Karşındaki PSİKOPAT ın biri farkında mısın?
Gençliginizin kıymetini bilin ya ,bilin yaaa...
klavyene saglik bacim :) kizcagiz zaten vazgecmis de o da ona ders vermek istiyor sanirim,bu yaslarda daha hassaslar haksizligi koay sindirememek normal..dedigin gibi koskocaman kadinlar bile dayak yedigini aldatildigini zor kabulleniyor bu masumlar ne yapsin..onlerinde rol model de yok..ya yas ilerleyecek guclu olmak icin ya guclu kadinlardan ornek alinacak..malesef o kadar cok ornek var ki etrafta,sokakta cevirip sorsan kac kadin cekiyidur hala kocasindan..kimi parasizliktan bosanamiyo kimi kendine inanciolmadigindan kimi de elalem ne derden..kimi bolgelerde bosananlar olduruluyor veya baaki goruyo ..dul diye bisey var toplumumuzda,yasamayan bilmez nasil dislandiklarini..duygusal yupranmaya cok acik bu yaslar,ben suclayamam kolay kolay boyle ladinlari..rol modelleri sadece tvde goruyolar cunku kimi kadinlar..aile bakanimizkadin sorununu cozduk demis..kendi bir mete karesi icerisinde cozmus olabilir..kocasindan dayak yiyen bakan vadi sikayetini geri almisti..az bizim gibi dusunen kadin az..