- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 23
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
-
2 yıl da olsa orgun okumalısın bence.Okul sadece bilgi degildir,sana bir cok sey katacaktırBugün üniversite tercihlerimi yapmayı planlıyorum AÖF okumakta karar kıldım bi kenara 2 senelikleri 4 senelik aöflerimi yazdım sıraladım dışarıdan örgün tutuyor ama iyi bölüm değiller o yüzden buradanda 2 senelik örgün yazacağım sonlara doğru AÖF okumak mı iyidir yoksa kötüde olsa örgün öğretim mi daha iyidir ? Gerçekten mutsuzum sizce pişman olur muyum ? Tıbbi dokumasyonluk AÖF yazacağım en basa
Turizm falan geliyor pazarlama organik tarım gibi burdan iyi değiller yani boş bölümler aoften tıbbi dokumasyon yazmak daha iyi değil mi seneye sınav için tekrar çalışmayı planliyorumÖrgün okumayı tercih ederim. Örgündeki bölümler neler?
tıbbı dökümantasyn aöf yazacağına hiç okuma daha iyiBugün üniversite tercihlerimi yapmayı planlıyorum AÖF okumakta karar kıldım bi kenara 2 senelikleri 4 senelik aöflerimi yazdım sıraladım dışarıdan örgün tutuyor ama iyi bölüm değiller o yüzden buradanda 2 senelik örgün yazacağım sonlara doğru AÖF okumak mı iyidir yoksa kötüde olsa örgün öğretim mi daha iyidir ? Gerçekten mutsuzum sizce pişman olur muyum ? Tıbbi dokumasyonluk AÖF yazacağım en basa
Nedentıbbı dökümantasyn aöf yazacağına hiç okuma daha iyi
Ya tüm örgünler için mi gecerliOrgun okurken sinavsiz ikinci universiteden açıköğretim de okuyabilirsin zaten, tercih hakkini yakma.
Örgün tabi kiBugün üniversite tercihlerimi yapmayı planlıyorum AÖF okumakta karar kıldım bi kenara 2 senelikleri 4 senelik aöflerimi yazdım sıraladım dışarıdan örgün tutuyor ama iyi bölüm değiller o yüzden buradanda 2 senelik örgün yazacağım sonlara doğru AÖF okumak mı iyidir yoksa kötüde olsa örgün öğretim mi daha iyidir ? Gerçekten mutsuzum sizce pişman olur muyum ? Tıbbi dokumasyonluk AÖF yazacağım en basa
Evet.Ya tüm örgünler için mi gecerli
Sağolun aklıma yattı teşekkürler yorumlarınız icinAyni seyi daha once de sormustunuz yanilmiyorsam. Orgun sectiginizde aof zaten okuyabiliyorsunuz diye biliyorum. Yani 2 yillik orgun secince 2 yillik aof okursunuz zaten. Pazarlama,turizm gayet iyi. Yapin tercihinizi gidin okuyun orgunde mis gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?