• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişman olur muyum ?

Is bulabileceğin bir bölüm olsun. Artık ekmek aslanın ağzında. Orgun olmasi sart degil. Turizm bitti mesela. Önümüzdeki on sene toparlanması zor. Büyük bir şehirde köklü bir üniversite olmadiktan sonra örgünün katacağı birşey yok. Pratik ve gerçekci düşün.
AÖF mu okumalıyım sonra kpss ye girerim ordan orgune gitsemde direk geçiş var orda da sinavsiz

AÖF mu okumalıyım sonra kpss ye girerim ordan orgune gitsemde direk geçiş var orda da sinavsiz
Aof yada örgün farketmez bence. Mezun olunca ıs bulabileceğin bir bölüm olsun. Öğretmenlik olmuyor mu mesela. Bu konuda danışmanınız yok mu okulunda. Gelecekteki şartları göz önüne alıp karar vermelisin . Gönlüne göre olur umarım.

Turizm falan geliyor pazarlama organik tarım gibi burdan iyi değiller yani boş bölümler aoften tıbbi dokumasyon yazmak daha iyi değil mi seneye sınav için tekrar çalışmayı planliyorum
Seneye tekrar çalışabileceksen sakın tercih yapma. Seneye puanın kırılır. Aöf veya örgün farketmez iyi bir bölümde okumazsan eğer sana hiçbir faydası olmaz

Açıktan okumak daha zor. Ben açıktan okudum. Sınavda 3 yanlış bi doğru götürüyor. Üstelik hoca yok, okul yok, arkadaş yok, danışacak kimse yok.

Sizde mi okul öncesi öğretmenliği okumustunuz 50 ile atanmak mi ablaniz ne kadar sansliymis
Yok ben sinif ogretmenligi okudum sonraki sene 84 le atandim kadrolu. sanslidir kndisi insani gicik edicek derecede sozlesmeli atanmisti bnm atandigim sene bide herkesi kadroya gecrdiler belese kadroyuda aldi 😋

İkisini birden okuyun, öyle olmuyor mu? Benim zamanımda oluyordu ama. İlle birini tercih edecekseniz elbette örgün. Üniversite hayatı sadece kitabi bilgi kazandırmıyor size, AÖF için bunlardan vazgeçmek çok mantıksız olur.

Lisans öğretmenlik mezunuyum , atanamadim.Geriye dönme şansım olsaydı kesinlikle iki yıllık örgün okurdum, bazı bölümlerin atama puanları oldukça düşük,iyice araştır bence . İstersen dört yıla tamamlayabilirsin sonra.Bir de şunu söylemek isterim, önlisans kpss den 90 almak, lisans KPSS den 75 üstü almaktan daha kolay.Onlisans kpss atama puanları korkutmasın seni, keşke beni de yönlendiren biri olsaydı üni tercih zamanı,iki kardeşim de önlisans sağlık okuyor beraber kpss ye gireceğiz bu yıl , onların atanma şansı benden daha fazla

İkisini birden okuyun, öyle olmuyor mu? Benim zamanımda oluyordu ama. İlle birini tercih edecekseniz elbette örgün. Üniversite hayatı sadece kitabi bilgi kazandırmıyor size, AÖF için bunlardan vazgeçmek çok mantıksız olur.
örgünden istediğim bölüm yok yani hepsi boş bölüm ama gene yazacağım onları

Lisans öğretmenlik mezunuyum , atanamadim.Geriye dönme şansım olsaydı kesinlikle iki yıllık örgün okurdum, bazı bölümlerin atama puanları oldukça düşük,iyice araştır bence . İstersen dört yıla tamamlayabilirsin sonra.Bir de şunu söylemek isterim, önlisans kpss den 90 almak, lisans KPSS den 75 üstü almaktan daha kolay.Onlisans kpss atama puanları korkutmasın seni, keşke beni de yönlendiren biri olsaydı üni tercih zamanı,iki kardeşim de önlisans sağlık okuyor beraber kpss ye gireceğiz bu yıl , onların atanma şansı benden daha fazla
örgündende istediğim bölüm yok :) ama orası gelirse giderim mecbur :)

Oho daha bu ne ki hep dort ayagi ustune duser o ne kadar sansliysa ben o kadar bahtsiz bak hic unutmuyorum ilk maaslar yatmis bankamatikte sira bkliyorum sira bana geldi atm de para bitmisti 😂
Ya ne kadar güzel ya şanslı insanların enerjileri yüksektir derler iyi enerjiyle şansı çekiyorlarmış ablanızın enerjiside yüksekki hep şanslı ah kıskanmamak mümkün değil :-)

Oho daha bu ne ki hep dort ayagi ustune duser o ne kadar sansliysa ben o kadar bahtsiz bak hic unutmuyorum ilk maaslar yatmis bankamatikte sira bkliyorum sira bana geldi atm de para bitmisti 😂
Yarın tercihlerimi yazacağım bakalım nereler tutar aöf sıralamadan mı puandan mı alıyor emin değilim ama yazacağım örgünle karışık 4 senelikleride yazarım dışarıda okuma şansım olsa oralarıda yazardım :)

Okumus olmak icin mi okuyorsun? Önce bi hedefin olsun a, b, c planların olsun. Aldım puanı nere gelirse diye bölüm mü seçilir. Ben o hatayı yaptım siz yapmayın. Hayatınız zehir olur.

Back
X