• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişman olur muyum ?

Portakalmarmelat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
2.081
3.747
63
23
Bugün üniversite tercihlerimi yapmayı planlıyorum AÖF okumakta karar kıldım bi kenara 2 senelikleri 4 senelik aöflerimi yazdım sıraladım dışarıdan örgün tutuyor ama iyi bölüm değiller o yüzden buradanda 2 senelik örgün yazacağım sonlara doğru AÖF okumak mı iyidir yoksa kötüde olsa örgün öğretim mi daha iyidir ? Gerçekten mutsuzum sizce pişman olur muyum ? Tıbbi dokumasyonluk AÖF yazacağım en basa

Bugün üniversite tercihlerimi yapmayı planlıyorum AÖF okumakta karar kıldım bi kenara 2 senelikleri 4 senelik aöflerimi yazdım sıraladım dışarıdan örgün tutuyor ama iyi bölüm değiller o yüzden buradanda 2 senelik örgün yazacağım sonlara doğru AÖF okumak mı iyidir yoksa kötüde olsa örgün öğretim mi daha iyidir ? Gerçekten mutsuzum sizce pişman olur muyum ? Tıbbi dokumasyonluk AÖF yazacağım en basa
2 yıl da olsa orgun okumalısın bence.Okul sadece bilgi degildir,sana bir cok sey katacaktır

tıbbı dökümantasyn aöf yazacağına hiç okuma daha iyi

Örgün tabi ki

İstanbul Üni Açıköğretimde Sağlık işletmeciliği okumaya çalışıyorum Tıbbi dökümantasyonlar Terimler o kadar zor geliyor ki belki örgünden okusam aşırı kolay gelecek ama açıktan okumak öyle zor ki yok olmuyor okuduğum hiç bişey girmiyo beynime ben görsel olarak dinlediğim şeyleri hemen kaparım ama okuduğumu unutuyorum. İmkanın varsa örgün oku derim.

S
Ayni seyi daha once de sormustunuz yanilmiyorsam. Orgun sectiginizde aof zaten okuyabiliyorsunuz diye biliyorum. Yani 2 yillik orgun secince 2 yillik aof okursunuz zaten. Pazarlama,turizm gayet iyi. Yapin tercihinizi gidin okuyun orgunde mis gibi.
Sağolun aklıma yattı teşekkürler yorumlarınız icin

Is bulabileceğin bir bölüm olsun. Artık ekmek aslanın ağzında. Orgun olmasi sart degil. Turizm bitti mesela. Önümüzdeki on sene toparlanması zor. Büyük bir şehirde köklü bir üniversite olmadiktan sonra örgünün katacağı birşey yok. Pratik ve gerçekci düşün.

Back
X