- 30 Ocak 2013
- 29.621
- 42.952
- 798
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
lise mezunları da bu işi yapıyor özellikle kurslar vs de açılıyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lise mezunları da bu işi yapıyor özellikle kurslar vs de açılıyorlar.
Ablaniz direk aöfe mi geçiş yaptı örgün okumadı mi bölümü neydi?Ben orgun okudum ablam acikogretim simdi ikimizde ogretmeniz.secicegin bolum onmli örgun yada acikogretim olmasi degil
AÖF mu okumalıyım sonra kpss ye girerim ordan orgune gitsemde direk geçiş var orda da sinavsizIs bulabileceğin bir bölüm olsun. Artık ekmek aslanın ağzında. Orgun olmasi sart degil. Turizm bitti mesela. Önümüzdeki on sene toparlanması zor. Büyük bir şehirde köklü bir üniversite olmadiktan sonra örgünün katacağı birşey yok. Pratik ve gerçekci düşün.
Okul oncesi ogretmenligi okudu 4 yil aciktan hic örgun okumadi kpss yede ayni sene girdik 50 puanla atandi ben 73 almistim o sene atanamadimAblaniz direk aöfe mi geçiş yaptı örgün okumadı mi bölümü neydi?
Aof yada örgün farketmez bence. Mezun olunca ıs bulabileceğin bir bölüm olsun. Öğretmenlik olmuyor mu mesela. Bu konuda danışmanınız yok mu okulunda. Gelecekteki şartları göz önüne alıp karar vermelisin . Gönlüne göre olur umarım.AÖF mu okumalıyım sonra kpss ye girerim ordan orgune gitsemde direk geçiş var orda da sinavsiz
Sizde mi okul öncesi öğretmenliği okumustunuz 50 ile atanmak mi ablaniz ne kadar sansliymisOkul oncesi ogretmenligi okudu 4 yil aciktan hic örgun okumadi kpss yede ayni sene girdik 50 puanla atandi ben 73 almistim o sene atanamadim![]()
Seneye tekrar çalışabileceksen sakın tercih yapma. Seneye puanın kırılır. Aöf veya örgün farketmez iyi bir bölümde okumazsan eğer sana hiçbir faydası olmazTurizm falan geliyor pazarlama organik tarım gibi burdan iyi değiller yani boş bölümler aoften tıbbi dokumasyon yazmak daha iyi değil mi seneye sınav için tekrar çalışmayı planliyorum
Yok ben sinif ogretmenligi okudum sonraki sene 84 le atandim kadrolu. sanslidir kndisi insani gicik edicek derecede sozlesmeli atanmisti bnm atandigim sene bide herkesi kadroya gecrdiler belese kadroyuda aldiSizde mi okul öncesi öğretmenliği okumustunuz 50 ile atanmak mi ablaniz ne kadar sansliymis
Ablanız gerçekten hayatımda duyduğum en şanslı insan olabilir :)Yok ben sinif ogretmenligi okudum sonraki sene 84 le atandim kadrolu. sanslidir kndisi insani gicik edicek derecede sozlesmeli atanmisti bnm atandigim sene bide herkesi kadroya gecrdiler belese kadroyuda aldi![]()
örgünden istediğim bölüm yok yani hepsi boş bölüm ama gene yazacağım onlarıİkisini birden okuyun, öyle olmuyor mu? Benim zamanımda oluyordu ama. İlle birini tercih edecekseniz elbette örgün. Üniversite hayatı sadece kitabi bilgi kazandırmıyor size, AÖF için bunlardan vazgeçmek çok mantıksız olur.
örgündende istediğim bölüm yok :) ama orası gelirse giderim mecbur :)Lisans öğretmenlik mezunuyum , atanamadim.Geriye dönme şansım olsaydı kesinlikle iki yıllık örgün okurdum, bazı bölümlerin atama puanları oldukça düşük,iyice araştır bence . İstersen dört yıla tamamlayabilirsin sonra.Bir de şunu söylemek isterim, önlisans kpss den 90 almak, lisans KPSS den 75 üstü almaktan daha kolay.Onlisans kpss atama puanları korkutmasın seni, keşke beni de yönlendiren biri olsaydı üni tercih zamanı,iki kardeşim de önlisans sağlık okuyor beraber kpss ye gireceğiz bu yıl , onların atanma şansı benden daha fazla
Oho daha bu ne ki hep dort ayagi ustune duser o ne kadar sansliysa ben o kadar bahtsiz bak hic unutmuyorum ilk maaslar yatmis bankamatikte sira bkliyorum sira bana geldi atm de para bitmistiAblanız gerçekten hayatımda duyduğum en şanslı insan olabilir :)
Ya ne kadar güzel ya şanslı insanların enerjileri yüksektir derler iyi enerjiyle şansı çekiyorlarmış ablanızın enerjiside yüksekki hep şanslı ah kıskanmamak mümkün değilOho daha bu ne ki hep dort ayagi ustune duser o ne kadar sansliysa ben o kadar bahtsiz bak hic unutmuyorum ilk maaslar yatmis bankamatikte sira bkliyorum sira bana geldi atm de para bitmisti![]()
Yarın tercihlerimi yazacağım bakalım nereler tutar aöf sıralamadan mı puandan mı alıyor emin değilim ama yazacağım örgünle karışık 4 senelikleride yazarım dışarıda okuma şansım olsa oralarıda yazardım :)Oho daha bu ne ki hep dort ayagi ustune duser o ne kadar sansliysa ben o kadar bahtsiz bak hic unutmuyorum ilk maaslar yatmis bankamatikte sira bkliyorum sira bana geldi atm de para bitmisti![]()