Pişmanım herşeye karar alırken iyi düşünün

Hiçbirsey için geç degil, dimi?

Yapamadıkların için ağlayacağına, onları hayata geçirmek için çabala :KK66:

Neden diye sormaktan eski günleri düşünmekten eskiye dönemeemk kahredıyo beni

karakter olarak karamsar birisin sanırım,olumsuzluklar üst,üstte gelince insan karamsar,isyancı olabiliyor,neden böyle diye,bu bir süreçtir geçer,kendin bile dersin o zamanlar ne kadar karamsar düşünüyorum diye,dermanın yine kendinde olumlu düşünüp mevlanın bir bildiği vardır elbet deyip yaşamaya devam,okuyabilirsin insan en güçlü varlık dır,istediği her şeyi başarır,sadece istemek lazım mevla yolunu açar ,kendini boşuna üzme senden başka bir tane daha yok ,kendini sev ve hayata tutun sevgiler....

Keşkeler hiçbir şeyi değiştirmiyor insan biraz da yetinmeyi bilmeli. Açıkçası ben çok kızıyorum böyle şunu olsaydım bunu olsaydım diyenlere. Olabilecek olsaydın zaten olurdun. O gün olabileceğin maksimum şeyi olmuşsundur imkanlar dahilinde. Ha şu an üstüne bir tık koyabiliyorsan yine dene oku ama olmayacak gibiyse de ah vah etmenin anlamı yok. Gerçekten nickin gibi hayalperestsin sanırım. Eşim de öyle şimdi yok özel üniversitede şunu okuycam yok şu mesleği yapcam diyor bana saçma geliyor çünkü ömür zaten kısa, biz de aç değiliz açıkta değiliz gelmişsin 30küsur yaşına bi daha okuyum ikinci mesleğim olsun desen 40 olacaksın ondan sonra da kazandığını hastanelere verip ölüp gideceksin diyorum. Yani bir de yaş küçükken algılar daha açık oluyor büyüdükçe eskisi kadar kolay olmuyor. Hayal kurmak iyidir ama hayalperest olmak değil. Her zaman realist olmak lazım hayatı göğüslemek daha kolay oluyor

Şimdiki aklım olsa demeyin
Şimdiki aklınızı geçmişteki hatalarınıza borçlusunuz
Sizin için ne hayırlı bilemezsiniz ayrıca

Back
X