Konu dışı olucak ama size özelden yazabilirmiyim psikolog oldugunz için bişey sormak istiyorumCanım merhaba, konudan konuya değişir bunu nasıl aşacağın nasıl kendini durduracağın o yüzden biraz detay vermelisin ne yazık ki yardımcı olamayız bu şekilde. Psikoloğum bu arada, özelden de yazabilirsin burdan da. Herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor bana inan, çok hassasın bu konuda anladığım kadarıyla yanlış anlamaya meyilin var o yüzden, ama endişelenme linç edileceğini sanmıyorum.
Elbette sorabilirsiniz buyrunKonu dışı olucak ama size özelden yazabilirmiyim psikolog oldugunz için bişey sormak istiyorum
Insan beynine hükmedemezse nefsine yenik düşerse bu zayif oldugunuzu gosterir ornek vereyim oruc tutuyorsun 30 gun tuttun diyelim tersini düşün 2 gun tuttun biraktin ne oldu nefsine yenildin beynini kullanamadin demek nefsine yenik düştün demek beynine surekli ben bunu yapmicam hayir de yada benim.en cok yaptigim şeyi soyleyim senin gibi oldugum durumlarda yapmak istemedigim halde israrla beyin yap yap dedigi zaman icimden kendime bagirip hayirr istemiyorum yapmicam diyorum bence sende dene beynine hukmet iradene sahip cik pismansan yapmicana dair kendine söz ver bu kadarİçimden bu hissi basıl atarım nasıl telafi ederim yeniden yapmamı nasıl engellerim bu kez bozmak istemiyorum
kleptomani mi acaba?ne olduğunu sormayın anlatamam ama ilk başta yanlışlıkla yaptığım daha sonra tadını alınca nefsime yenilip bidaha yaptığım sonra içim elvermeyince tövbe ettiğim ama nefsime yenilip bidaha bidaha yaptığım sonra tekrar tövbe ettiğim sonra yine dayanamayıp defalarca yaptığım bi hata var şimdi yine tövbe ettim ama bu kez çok pişmanım ve kararlıyım ben ne yapmışım nasıl yapabilmişim diyorum ama içimden bu huzursuzluğu kötü hissi atamıyorum ve ya bi daha yaparsam diye çok korkuyorum
Cinsellikle alakalı bi konu değil herkes öyle düşünmüş ama anlatamam ne olduğunu
Uyuşturucu da değil
Çocuğunuzu mu dövüyorsunuz yoksa? Anlamaya çalışıyorum sizi, anlayalım ki yardım edebilelim.
kleptomani mi acaba?
Geriye bir tek alkol kalıyorHayır yani nolmuş olabilir.. cinsellik değil uyuşturucu değil..ee ne peki??
Sizin istediğiniz cevap yaptığınız hatadan pişmanlık duymayın , boş verin sanırım.Sorun yazıyor zaten Ben yaptığım hatayı irdelemek için açmadım konuyu Ben hatamdan sonra gösterdiğim davranış için açtım konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?