pişmanım

Insallah bi daha tekrarlamazsin ne oldugunuda bilmiyorum ama pişmanlik duyuyorsun buna ragmen buda engel olamiyo nasil bir hazsa soyleyemedigine gore elestirilmekten korkuyosun demekki ciddi bi hatadan bahsediyorsun allah şaşirtmasin ne diyim..

Tahmininiz yanlış da keyif vermese neden nefsime yenileyim ki zaten

Valla sarı çizmeli memed ağa gibi ,sorun ne bilinmiyor tahminler yanlis ee ne şekilde yardım edilecek ki her merhem her yaraya iyi gelmiyor belki baska çaresi vardır.Belki hastalik boyutundadir tedavi olman gerekiyordur .Ayrica keşke ikinci üyelik alıp konu acsaydin madem çekiniyorsun insanlardan

Eğer engel olamiyorsaniz bu bir hastalıktır. Tedavi olabilirsiniz.

Tahmin ettiğim şey ise bir adı var ve tedavi olunmalidir.

Eğer her ne ise yaptığın hata ve her yaptığın zaman pişman oluyorsan kendine hakim olmayı ogreneceksin ilk önce. EvEt insanoglu nefsine sahip çıkamıyor ama nefsimize sahip çıkmak için yaratilmadik mi ? Bi psikoloğa görünün önce derdiniz her neyse bir danışın. Bide nolur bulmaca cozmemiz için konu açmayın gece yarısı Beyın error veriyor.

Konu yaptığım hata değil Konu bi hata HERHANGİ bir hata yapıp tövbe ettiğim halde bozmak sürekli Bunun bana kötü hissettirmesi Zor değil ki anlamak bu kadar
Şimdi şöyle sorayim ben ,bu hatayı fiziksel olarak mi yapıyorsunuz yoksa duygusal olarak mı?
Eğer fiziksel birseyse ve kendinize zarar veriyorsanız acil doktora gidin.
Ama yaptığınız hata manevi yani duygusal bir hata ise iradenizi kuvvetlendirmeniz lazım ben bu gibi durumlarda saha çok namaz kılar daha çok dua eder Allaha sığınırım .
Allah yardımcınız olsun umarım düştüğünüz çukurdan çıkmayı başarabilirsiniz .

Ben nedense birilerinden eşya( kalem, yüzük, ruj )gibi birşeyler aldığınızı düşündüm. Neyse bazı sorunlarınız ufak belki ama size büyük dert oluyor gibi. Bu konu ne bilemem ama bir destek almanızı tavsiye ederim.

Bu ne biçim konu ya? Nasıl yardımcı olabiliriz bu şekilde biz sana?

Reactions: KV_
Konuyla alakasız ama iyimisiniz? Babanıza haber verdiniz mi? Ben sizin yaşadığınız strese ve annenize çok üzülmüştüm

Konuyla alakasız ama iyimisiniz? Babanıza haber verdiniz mi? Ben sizin yaşadığınız mstrese ve annenize çok üzülmüştüm
Çok teşekkür ederim düşündüğünüz için. Babamın haberi oldu konudan. Kız bu pazar günü son iş gününe gelecek,her ne kadar abim suçlu gözükse de abim suçlu değilmiş aklanmasına hepimiz sevindik. Kadın bayağı bi yalan söylemiş abime,mutsuzum,boşanıyorum,kocam işsiz diyerek kandırmış,halbuki kocasıyla mutlularmış kocası da müdür yardımcılığı yapıyormuş bir okulda. Yalanlar yalanlar yani. Allah yardımcıları olsun diyip annem hatasını anlattı ve bitti gitti allaha şükür.

Çok geçmiş olsun. Abinizin geleceğini kurtardınız. Umarım hem babanız hem abiniz sizin değerinizi bilir . Gerçekten sevindim aileniz adına. Duruşunuzdan dolayı sizi tebrik ederim

Cok sevindim sonu iyi bitine

Sizin konunuz cinsellik.. ve sevgilinizden bir türlü bu durumdan dolayı ayrılamıyorsunuz. Zaten paso dizi aldatıyordu en son durum aynı mı ?

Reactions: KV_
Yaptığınız hata nedir bilmiyorum ama kesinlikle demekki manevi boyutta dua Yada tövbe etmek sizi durdurmuyor. Demekki profesyonel yardım almalısınız. Kendi hayatına zarar verdiğini bilemek yapılan hataların temelinde kişinin kendisini sevmemesi yatar genelde. Kendinize sevginiz ve saygınız kalmamış. Mutlaka terapi destekli yardım almalısınız

Nişanlı ne olacak?
En günahsız o çünkü...

Böyle bilmece gibi dert anlatılmaz, yok o değil yok bu değil diye. Burada anonim üyelersiniz, kimse sizin reel hayatınızda hangi isim altında yaşadığınızı bilmiyor. Herhangi bir bağımlılık mı geliştirdiniz, piromani/kleptomani/patolojik kumar gibi zevk veren dürtü kontrol bozukluklarından birine mi sahipsiniz, yoksa toplum içinde ayıplanacağınızı düşündüğünüz ama size zevk veren bir aktiviteniz mi var bunu bilmeden sizin durumunuza düzgün bir yorum yapılamaz. Ben sadece içimi dökmek istedim diyorsanız o başka ama bunu yapmanın da buradaki üyelere karşı saygısızlık olduğunu düşünüyorum. İnsanlar üstü kapalı yazdığınız şeyleri deşmek zorunda değiller, buraya bir konu açıyorsanız detaylarını vermeniz, sorulan soruları cevaplayabilmeniz lazım.

masturbasyon mu bu kadar abarttığın şey?

kqgauxjsqj. oha. kimsenin aklına gelmedi bu. maaşallah HAVAXYIDAHA.

o değilde abi zaten bu platformda insanlr birbirini tanımıyo. mesela ben. yani tanıyan tanıyodur ama bu platformda. gerçek hayatta beni burdan kimse tanımıyo.
yani akıl fikir danışsam neyden kimden çekinicem. linç niye yiyeyim madem pişmanım.

millete çemkirmek yerine düzgünce anlatın insanlarda düzgünce cevap versin ama yok. illa kışkırtacaksınız.
Allah akıl fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…