- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
- 208
Anlıyorum canm ki maalesef evet öyleleride var. Ben onların bi kısmının dışarıda bi şey yapamayıp burdan boş keseden sallayanlar olduğunu düşünüyorum. Yorum yapma hakkımız var burda ama saygısızlık asla değil.Canım ben geçen bir konu açtım olayın benim alakam olmadığı halde çirkef,karaktersiz,3-5, kuruş para görüp zengin olan aile, ahlak yoksunları,reziller falan diyerek abimden girerek benden çıktılar. Yani ne olursa olsun buradaki insanların bazılarının sadece ego tatmini yapmak için insanları aşağıladığını konu sahiplerine yalancı damgası vurarak bıktırdıklarını düşünüyorum. Yani 20 yaşındaki bir kızın hamileliğinde bile geber ne biçim annesin diye yorumlar yapıldıysa o yüzden korkuyor olabilir. Keşke herkes kendisini konu sahibinin yerine koysa ve öyle yorumlar yapsa :) bence bu kızcağızda bundan korkuyor.
kqgauxjsqj. oha. kimsenin aklına gelmedi bu. maaşallah HAVAXYIDAHA.
o değilde abi zaten bu platformda insanlr birbirini tanımıyo. mesela ben. yani tanıyan tanıyodur ama bu platformda. gerçek hayatta beni burdan kimse tanımıyo.
yani akıl fikir danışsam neyden kimden çekinicem. linç niye yiyeyim madem pişmanım.
millete çemkirmek yerine düzgünce anlatın insanlarda düzgünce cevap versin ama yok. illa kışkırtacaksınız.
Allah akıl fikir versin.
son cümleniz kafamı karıştırdı beni yermediniz di mi?
onun dışındakilere katılıyorum, ben de uyuz oluroum yani kimse tanımıyor madem akıl istiyorsun yaz işte ne oldugunu o değil bu değil falan
her ne kadar inkar etse de ben cinsellikle ilgili oldugunu düşünüyorum değilse bile hırsızlık başka ne olacak
ay yok estağfurullah2. paragraftan itibaren konu sahibine ithafen yazıldı
ama kesin cinsellik. ya da alkol mü acaba?
peki o zaman:)
abla pek muhafazakara benzemiyor ama bilemedim. alkol belki uyuşturucu
ama bana yaptıgı çağrışım kesinlikle cinsellik ya da hırsızlık
Kleptomani de olabilir. Hastalık boyutunda hırsızlık.
Yanlız bu konu da böyle 'hadi bu derdi tahmin edin' konusuna döndü
Canım merhaba, konudan konuya değişir bunu nasıl aşacağın nasıl kendini durduracağın o yüzden biraz detay vermelisin ne yazık ki yardımcı olamayız bu şekilde. Psikoloğum bu arada, özelden de yazabilirsin burdan da. Herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor bana inan, çok hassasın bu konuda anladığım kadarıyla yanlış anlamaya meyilin var o yüzden, ama endişelenme linç edileceğini sanmıyorum.Hatanın ne olduğu önemli değil A olsun B olsun Elma Armut olsun Anafikir o değil Anafikir tövbe ettiğin halde sürekli nefsine yenilmek ve kötü hissetmek ve kendime artık bu hatayı tekrar etmemek için hakim olmak Hatayı yanlış olduğunu ben zaten düşünüp farkına varıp kendimi yargıladım Ne yaptığımla alakalı açmadım konuyu ben
Uyuşturucu değilse içkidir o zaman. Anlatamıyosan ne diye bizi burda meraklandırıyosun :)ne olduğunu sormayın anlatamam ama ilk başta yanlışlıkla yaptığım daha sonra tadını alınca nefsime yenilip bidaha yaptığım sonra içim elvermeyince tövbe ettiğim ama nefsime yenilip bidaha bidaha yaptığım sonra tekrar tövbe ettiğim sonra yine dayanamayıp defalarca yaptığım bi hata var şimdi yine tövbe ettim ama bu kez çok pişmanım ve kararlıyım ben ne yapmışım nasıl yapabilmişim diyorum ama içimden bu huzursuzluğu kötü hissi atamıyorum ve ya bi daha yaparsam diye çok korkuyorum
Cinsellikle alakalı bi konu değil herkes öyle düşünmüş ama anlatamam ne olduğunu
Uyuşturucu da değil
Kardeş nekrofili ya da zoofili gibi şeyler var bu dünyada. Ölüye ve hayvana cinsel istek duyma. Bence dünyanın en kötü suçları ki bunların bile çözümü var. Sen anlat hele çare buluruz.ne olduğunu sormayın anlatamam ama ilk başta yanlışlıkla yaptığım daha sonra tadını alınca nefsime yenilip bidaha yaptığım sonra içim elvermeyince tövbe ettiğim ama nefsime yenilip bidaha bidaha yaptığım sonra tekrar tövbe ettiğim sonra yine dayanamayıp defalarca yaptığım bi hata var şimdi yine tövbe ettim ama bu kez çok pişmanım ve kararlıyım ben ne yapmışım nasıl yapabilmişim diyorum ama içimden bu huzursuzluğu kötü hissi atamıyorum ve ya bi daha yaparsam diye çok korkuyorum
Cinsellikle alakalı bi konu değil herkes öyle düşünmüş ama anlatamam ne olduğunu
Uyuşturucu da değil
Arkadaş o iş öyle olmaz. Doktora gittiğinde ilacı hastalığına bakmadan geçeceğini umarak kafasından yazıyor mu? Ne olduğunu bilirsek belki benzerini yaşamış ve atlatmış biri yardımcı olur, ne bileyim belki de o kadar ciddi bir şey olmadığını başkasının bakış açısından görürsün. Vs vs.Sorun yazıyor zaten Ben yaptığım hatayı irdelemek için açmadım konuyu Ben hatamdan sonra gösterdiğim davranış için açtım konu
He tamda çare bulunacak yer hani:)))Kardeş nekrofili ya da zoofili gibi şeyler var bu dünyada. Ölüye ve hayvana cinsel istek duyma. Bence dünyanın en kötü suçları ki bunların bile çözümü var. Sen anlat hele çare buluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?