Pismanim

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
733
685
103
36
Evet hanımlar gördüğünüz gibi eşimle evlendiğim için pişmanım.ailesiyle bir problemim yok.ama kendisiyle anlasamiyorum. Bir güzel söz söylemez odun gibi.en en nefret ettiğin huyu küsmedi.bugun tartıştık mesela gitti başka odada ben de açtım tv izliyorum.klimayida açtım.kendi buz gibi odada.eskiden dayanamaz giderdim.simdi hiç içinden gelmiyor.yarinda arkadaşlarımla çıkacam .çocugum yok.sanirim eşim ben de yavaş yavaş bitiyor

Ne kadarlık evlisisniz. Evlilik çok büyük bir değişik aracı değildir.
Sabırla nakış gibi islenmeli. Bir kadının kavga edip sinirlerini yıpratmakdan çok daha fazla yapacağı şey olduğunu düşünürüm.
Ne mesala sizi sinirlendiren şeyler.
Ben 11 yıllık evliyim. Ilk 5 yılım tam bir kabustu.

Seni üzmek istemem ama bu durumda olan sırf burda başlık açmış bile bir sürü insan var.
Yani şimdi ayrılsan başkasıyla başlamak istesen o gücü kendinde buluyormusun,tamamen eminmisin bunun böyle süreceğine,kocan için yeterince çabaladın mı.
Yani karamsar olmak gibi olmasın ama erkeklerin oldukça bir kısmında bu ilgisizlik var hani özgürlüklerine düşkündür filan vs derler ya,kedi gibi çok ilgilenince sıkılanı mı ararsın,çocukça haraketleri olan mı.
Yani demek istediğim iyice detaylı düşün 2 kişinin hayatı sözkonusu hatta biraz ailelerinde tabi.
Yalnız kalmak ta kolay değil eğer alışmışsanız.
Hayat böyle ne onlarla ne onlarsız oluyor.

Bi tanidigim var iki elti. Ikisinin kocasının da küsme huyu var. Biri yıllarca kocası küstü diye hayatı zindan etmekle geçirdi. Adamın torunu dogacaknyakinda hala küsuyor. Eltisi kocasiyla kustugu gün gününü gün ediyor. Dışarı çıkıyor geziyor tozuyor cocuklariyla çeşit çeşit yemekler yapıp yiyor alisverise çıkıyor. Tabi ilk başta böyle değildi. Sonradan böyle yapmaya başladı ve kocası şimdi asla kusemiyor.

Bir güzel söz söylemez dediginiz eşiniz agzı bozukmudur
Küfür hakaret aşagılayıcı mı konuşur
Yoksa isminizle hitap etmesi
Seviyorum dememesi mi sizi pişman eden.

Herkes her zaman duygularını cümlelere dökemez ama vucut dili ile sever sayar bunları da düşünün ve öyle hemen bitti gitti pişmanım demeyin

Benimki küserdi, yıllarca uğraştım, konuşa konuşa bitirdik artık. Şimdi en fazla 1 gün somurtur sonra devam ederiz. Yine de bunun için uğraşan ben oldum. İyi özellikleri olan biriyse uğraşmaya değer. Yıllarını harcama, al karşına konuş. Sadece 1 gün küsebilirsin sana mühlet veriyorum, yarın düzeleceksin de. Bundan sonra böyle de. Benimki böyle çözüldü

2 yıllık evliyim .bir şeyi yap dediğimde oflayip puflayarak yapar mesela.oyle önemsiz gelebilir ama değil.rahatsizim. hafta ici kendi def pazara birak diye.pazar olunca yüzünde sürekli memnuniyetsizlik .ne bilim ya içinden hiçbirşey gelmiyor ona karsi. Yorulduğumu hissediyorum.acayip sınırlı mesela bana bir şey demez yapmaz.ama bugün tartışınca elektrik süpürgesinin koluyla kafasına vurdu.ben de sinirime hakim olamadm. Elin gerizekalililariyla ugrasiyorm dedim.sesini çıkarmadı.ki bu kadar yüz göz asla olmak istememistim . Ama beni bile çileden çıkarıyor

Öncesinde konustum. Demekki anlamıyor.gitain otursun soğuk ya.getirirsem namertim

Hiçbiri değil.agzi bana karşı bozuk değil.ismimle de hitap etmez.askm der genelde.isten gelir oturur bilgisayar başına photoshop öğrenmeye calisiyomus .para yetmiyormus. Bunu ogrenip ek gelir yapacakmis .o yüzden hep yalnizim.

Ben de önceleri gider getirrdim bundan sonra asla.kendi bilir.

Baskın karaktermisiniz. Ek gelir ic8n biseyler yapmaya çalışıyor sizde çayı yapın biseyler koyun yanına adam yapsin işini. Temizlik falan yaptırıp sonrada olmamış diyormusunuz.
Olduğu kadar yapsin oflayıp kutlamasına aldırmayın yaparken destekleyin hemen sinirlenmeyin. Yapıncada eline saglik askim saol diyin bi öpücük bi kahve. Siz hakaret ediyorsunuz oda susuyor. Kibar duygusal sessiz sakin bir adamla evlisiniz. Çok kontrolcü ve yönetici bir kişiliğiniz varsa adamıda biktirisiniz. Kendiniz içinde biseyler yapmayı ihmal etmeyin tabii. Yazdıklarımızdan bu anlamları çıkardım. Zamanla birbirinizi bulursunuz gibi geldi.

Ne kadar suredir evli oldugun onemli olmakla birlikte buna hemen karar vermeyin derim. İmkan varsa bir sure ayri yayasayin. Boylece esinin bbitip bitmedigine daha net karar verirsin.

Bundan boşandın başkasıyla evlendin yine bir şey değişmeyecek. O yüzden eşine bi müddet destek ol. Yukarıdaki bi arkadaş çay yap çalışırken demiş bi dene. Güleryüzlü ol, sıkma, destek olduğunu, yanında olduğunu şöyle. Baktın yine devam ediyor. O zaman bi hal çaresine bakarsın

Niye yine aynısı olsun? Erkeklerin hepsi aynı değil ki

Niye yine aynısı olsun? Erkeklerin hepsi aynı değil ki
Yqni tabki aynı değil. Ama burada da okuyoruz erkekler hep sorunlu, eşine ilgisiz, kırıcı ve kaba. Eş iyiyse ailesi kötü. Ailesi iyiyse eş kötü. Evlilik şans işi bence. Konu sahibi ve herkesin eşiyle mutlu olmasını her zaman isterim. Yuvalar dağılmasın sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…