- 19 Ağustos 2016
- 733
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Deliriyorum oflarken. Ayda yılda bir şey yapıyor söylene soylene.cok hizmet hürmet ettim ama kıymet bilmedi.ek geli için yapmaya çalıştığı ney kendini oyalıyor.gitsin limon satsın daha çok faydası olur.firsat olsa da yüzüne haykırsam.ben bununla mi omur geçirecem. Çok sinirliyim soğudum eşimden.sevip sevmeme konusunda bile bocalama evresine geçtim.yemin ederim ne hali varsa görsün modundayimBaskın karaktermisiniz. Ek gelir ic8n biseyler yapmaya çalışıyor sizde çayı yapın biseyler koyun yanına adam yapsin işini. Temizlik falan yaptırıp sonrada olmamış diyormusunuz.
Olduğu kadar yapsin oflayıp kutlamasına aldırmayın yaparken destekleyin hemen sinirlenmeyin. Yapıncada eline saglik askim saol diyin bi öpücük bi kahve. Siz hakaret ediyorsunuz oda susuyor. Kibar duygusal sessiz sakin bir adamla evlisiniz. Çok kontrolcü ve yönetici bir kişiliğiniz varsa adamıda biktirisiniz. Kendiniz içinde biseyler yapmayı ihmal etmeyin tabii. Yazdıklarımızdan bu anlamları çıkardım. Zamanla birbirinizi bulursunuz gibi geldi.
2 senelik evliyim.2 senedir çocuk pofpofluyorum.simdiki aklım olsa asla bununla evlenmezdimNe kadar suredir evli oldugun onemli olmakla birlikte buna hemen karar vermeyin derim. İmkan varsa bir sure ayri yayasayin. Boylece esinin bbitip bitmedigine daha net karar verirsin.
Öyle şey olur mu? Ben büyük sorun görmedim. İkiniz de tahammülsüz hale gelmişsiniz. İkiniz de bir süre isteklerinizden fedakarlık yapın. Eşinize güzel sofra hazırlayın. Bırakın geldiğinde somurtsun. Yemek yiyin. Güzelce diyin ki ben birlikte mutlu olmak istiyorum. Seni akşamları görebiliyorum. Sen yorgun geliyorsun biliyorum ama ben de sana çok iş bırakmıyorum. Gel bu akşam yemekten sonra televizyonu açalım film izleyelim ben sana meyve soyayım sohbet edelim. Haftada iki üç gün en azından böyle yapalım. Diğer günler sen de kendi isteklerini (Photoshop) yaparsın. Bir de sorun bakalım para yetmiyor diyorsun ben paraya çok ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum huzur istiyorum sana iş yerinde mi baskı yapıyorlar diyeOnunla akşam aynı sofraya oturmak istemiyorum sizce yemek yapıp ocağa bırakım mi yoksa hiç yapmayım mi
tabi ki de yapıınn,merhamet insanı yücelten seydir bence ve aynı sofraya da oturun lütfen, o sizin eşiniz sonuçta bir iki gün kustunuz diye aynı sofraya oturmama,yemek yapmama bunlar daha kötü eder aranizi,biraz ılımlı olun lütfen.ve eşinizle konuşarak olur birşeyler, kendi başına herşeyin yoluna girip istediğiniz gibi olmasını beklemeyin çabalayın derim.en önemlisi konusmak üstelik.insanlar konuşa konuşa anlaşır demişler.esimden biliyorum anca öyle istediğim gibi biri oldu çok sukurOnunla akşam aynı sofraya oturmak istemiyorum sizce yemek yapıp ocağa bırakım mi yoksa hiç yapmayım mi
Isi cok stresli onu bu konuda kesinlikle anliyorum ama ben 2 senede bu dediklerinizi yaptıkça tepeme bindi.daha çok şımardı.ona kırk kere dedin küsme gel konuşalım yine aynı yine aynı.o yüzden daha da poposunu kaldırmak istemiyorum.yemegi yapar koyarım ocağa ister yer ister yemez.biraz da o çaba sarfedecek. Eğer bitmesin bu evlilik diyosa.eger gözünden cikarmissa o da inceldiği yerden kopsunÖyle şey olur mu? Ben büyük sorun görmedim. İkiniz de tahammülsüz hale gelmişsiniz. İkiniz de bir süre isteklerinizden fedakarlık yapın. Eşinize güzel sofra hazırlayın. Bırakın geldiğinde somurtsun. Yemek yiyin. Güzelce diyin ki ben birlikte mutlu olmak istiyorum. Seni akşamları görebiliyorum. Sen yorgun geliyorsun biliyorum ama ben de sana çok iş bırakmıyorum. Gel bu akşam yemekten sonra televizyonu açalım film izleyelim ben sana meyve soyayım sohbet edelim. Haftada iki üç gün en azından böyle yapalım. Diğer günler sen de kendi isteklerini (Photoshop) yaparsın. Bir de sorun bakalım para yetmiyor diyorsun ben paraya çok ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum huzur istiyorum sana iş yerinde mi baskı yapıyorlar diye
Ne yapabilirim oneriniz nedir.soguk odada asla yatmam gitsin kendi yatsın bilgisayarında aldım isim var bırak dedimEğer bu işe bir dur demezseniz bu ilişki biter.
Benimde eski eşimin ailesiyle bir problemim yoktu ama eşim aynı sizin tariflerde ki gibiydi.
Tek fark soğuk odada ben yatardım:) O günleri düşününce enayiliğime yanıyorum...
ben 3.5 yıl çok uğraştım. En sonunda baktım olmayacak , bıraktım. Benim ki çok karaktersiz ve inatçı bir tipti.Ne yapabilirim oneriniz nedir.soguk odada asla yatmam gitsin kendi yatsın bilgisayarında aldım isim var bırak dedim
Anlamıyor konustum defalarca .bence defalarca gittiğin için yanına hala devam ediyor bu tutumuna. Ama buraya kadar .dün hasta halimle kalktım gittim yarıda bıraktığı temizliği yaptm.eger bir hasta olursa ona asla bakmicm. Çok kızgınım kirginim ve evlendiğim için çok pişmanım.Allah eşimden razı olsun diyen insanlara çok imreniyorum.alkol şiddet aldatma yoksa evlilik devam eder düşüncesine katılmıyorum.cunku mutsuzum.paramiz yok soğan ekmek yerim.ama huzurlu değilim.soyle oh be diyip ayaklarımı huzurla uzatip ictigim çaydan zevk almıyorum.yastik degismeyle kader değişimi onuda bilmiyorum.tabi ki de yapıınn,merhamet insanı yücelten seydir bence ve aynı sofraya da oturun lütfen, o sizin eşiniz sonuçta bir iki gün kustunuz diye aynı sofraya oturmama,yemek yapmama bunlar daha kötü eder aranizi,biraz ılımlı olun lütfen.ve eşinizle konuşarak olur birşeyler, kendi başına herşeyin yoluna girip istediğiniz gibi olmasını beklemeyin çabalayın derim.en önemlisi konusmak üstelik.insanlar konuşa konuşa anlaşır demişler.esimden biliyorum anca öyle istediğim gibi biri oldu çok sukurdarısı size
madem hep konuştunuz,cabaladiniz olmadığını düşünüyorsanız aile büyükleri girsin devreye onlarda konuşsun,huzursuz ve mutsuz oldugunuzu anlatsinlar esinize.durumun ciddiyetini anlar belki esiniz. etkili olurlar konusurlarsa diye düşünüyorum. o zaman eşiniz sizi kaybetme korkusu hissederse değişmek ister belki.bu evliligi yaptığınıza pişman olsaniz da, hemen vazgecmeyin derim. buda sizin sinavinizmis gibi dusunun.en azından ben cabaladim olmadı dersiniz vicdanıniz rahat olur bir gün biterse...Anlamıyor konustum defalarca .bence defalarca gittiğin için yanına hala devam ediyor bu tutumuna. Ama buraya kadar .dün hasta halimle kalktım gittim yarıda bıraktığı temizliği yaptm.eger bir hasta olursa ona asla bakmicm. Çok kızgınım kirginim ve evlendiğim için çok pişmanım.Allah eşimden razı olsun diyen insanlara çok imreniyorum.alkol şiddet aldatma yoksa evlilik devam eder düşüncesine katılmıyorum.cunku mutsuzum.paramiz yok soğan ekmek yerim.ama huzurlu değilim.soyle oh be diyip ayaklarımı huzurla uzatip ictigim çaydan zevk almıyorum.yastik degismeyle kader değişimi onuda bilmiyorum.
Haklısınız ama benim bu evliliğe karşı vicdanım çok rahat elimden geleni yaptım.yemek yaptım koydum onu bile yemedi gitti yattı.ben de döktüm.bida yemek de yapmicam.aileleri karıştırmak istemiyorum ne zaman çekip gidersem evden ozaman ailelerinde haberi olurmadem hep konuştunuz,cabaladiniz olmadığını düşünüyorsanız aile büyükleri girsin devreye onlarda konuşsun,huzursuz ve mutsuz oldugunuzu anlatsinlar esinize.durumun ciddiyetini anlar belki esiniz. etkili olurlar konusurlarsa diye düşünüyorum. o zaman eşiniz sizi kaybetme korkusu hissederse değişmek ister belki.bu evliligi yaptığınıza pişman olsaniz da, hemen vazgecmeyin derim. buda sizin sinavinizmis gibi dusunun.en azından ben cabaladim olmadı dersiniz vicdanıniz rahat olur bir gün biterse...
ben 3.5 yıl çok uğraştım. En sonunda baktım olmayacak , bıraktım. Benim ki çok karaktersiz ve inatçı bir tipti.
Yani buradan ne desek boş .Alın karşınıza çok ciddi bir şekilde konuşun .
Yaşamayan arkadaşlar bu boşanmaya sebep değil diyor ama iletişimsizlik çok büyük bir sebep .
Özel hayatımız normal.cok iyi diyemem ama kötü de diyemem.cocuk dusunuyoduk bu aydan itibarenÖzel hayatınız nasıl peki? Hiçbir iyi tarafı yok mu bu ilişkinin?
O zaten küsmeye bahane arar.bagiris çağırış kavga ettiğimiz için temizlikten dolayi küstü gitti bütün işi ortada bıraktı yattı.bidada gelmedi salona.huyudur küsmek.ben de normalde gider getiririm ama getirmedim.Bana biraz yüzeysel anlattıgınız için konu anlaşılmadı gibi geldi kocanız neden küstü. Bu hale gelmenizde vaarsa onun ve kendinizin hataları neler detaylandırabilirmisiniz
Haddim mi bilmiyorum ama bence o konuyu bir süre askıya alın.Sorunlar çözülmeden çocuk sahibi olmak sizi daha da zorlar.Özel hayatımız normal.cok iyi diyemem ama kötü de diyemem.cocuk dusunuyoduk bu aydan itibaren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?