Pişmanlık gurbet

Zeynocanim

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2019
26
2
36
34
6 sene olacak evleneli yurtdışından türkiye ye evlendim. Aslında turkiyede olduğum için mutluyum alıştım herşeye.. ama ailemi çok özlüyorum evet herkes özler ama neblym bizdeki durum ailemde duygusunu çok belli ediyor özlüyorizliyorlar beni daha kötü oluyorum biraz teselliye ihtiyacım var.. tek kızım.. seneler gecsede özlem aynı.. dualarınızı bekliyorum yüreğime biraz su serpin ..

ben aileme çok yakın oturuyorum ama yinede aileme düşkün olduğum için özlüyorum... ama ben 14 ay oldu evleneli.. sende 6 sene olmuş cnm..
demem o ki uzak yakın farketmes aile nerde olsa özleniyor bağlı olduktan sonra.. kafanı dağıtacak şeyler yapman lazım.. aktivite bulman lazım kendine... bunu düşündükçe kendini daha cok yıpratırsın

babamın vefatından sonra en büyük korkumdur annemin yalnızlığı.
ama hayatı da zehir etmemek lazım. annen seni her durumda mutlu görmek ister.

Yılda kaç kere görüşebiliyorsunuz ? Olaya birde diğer taraftan bakın ne güzel sevdiğinizle berabersiniz ve sizinde bir bebeğiniz olacak belki vardır kendi yuvanız var bunlar çok güzel şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…