- 3 Ekim 2017
- 2.460
- 1.793
- 133
Şöyle bir söz var:
İnsanlara kendinizi anlatmayın.
Sizi sevmeyen zaten inanmaz.
Size sevenin de buna ihtiyacı yoktur.
Sana yaptığı haksızlığı görmüyor musun? Sana haksız ithamlarda bulunuyor. Kendini istediğin kadar ispatlamaya çalış, ben öyle biri değilim de ikna olmayacak. Ya bu olaylar benimle bu kadar örtüşüyor ki resmen aynı. Benim için de "lonely özgür kız, lonely ailemi sevmiyor, lonely ailemle aranı açmaya çalışıyor " demişti. Ya ben onun ailesini görmemiştim bile nasıl ara açayım. İşlerine geldiği gibi konuşuyorlar yoksa gerçeği kendileri de gayet iyi biliyor sen merak etme.
Sen de ortak çevrenize söyle bir daha senden bahsetmesin, senin adını ağzına almasın. Sana haksız ithamlarda bulunuyor ve çevresine kendisini haklı çıkarıyor. Konuşmasın hakkımda ona ulaşmaya çalışan yok de.
Kendini bayağı nimet sayıyor, yok intihar etmesin kendine zarar vermesin yok bana ulaşmasın. Ne sandı bu kendini ya neden haddini bildirmiyorsun kendine gel silkelen. Sen bunları hak edecek hiçbir şey yapmadın.
Bir süre sonra için soğuduğunda onu artık sevmediğinde sana yapılan haksızlığı ayıpları anlayacaksın.
O kadar kırıldım ki bal gibi de biliyor benim öyle şeyler diyecek düşünecek birisi olmadığımı. Ne hakla arkandan gerçek olmayan şeyler söyler ki? Ben burda annesine dedigim şeyi yanlış anladı diye kendimi yiyip özür dileme derdinderken o olmayan yapmadığım şeyleri düşünüyor. Çok üzgünüm çünkü bilmem kaç yıl birlikte olduğum kişi ayrılınca cirkinleşen bı tirt çıktı. Keşke hiç bunları duynasaydim da güzel kalsaydı aklımda