Zorla mı evlendin derdim net mutlu değilsenSelam hanımlareşiniz size durduk yere güzel mutlu keyifli bir günde dahi olsa evlilik saçma şimdiki aklım olsa evlenmezdim dese ne derdiniz ? Yorumları merak ediyorum.
O gün güzel diye genele yaydıgım da evlilik mutlu geçmiyor diye düşünürdüm.Selam hanımlareşiniz size durduk yere güzel mutlu keyifli bir günde dahi olsa evlilik saçma şimdiki aklım olsa evlenmezdim dese ne derdiniz ? Yorumları merak ediyorum.
Dedim diyorum. Altta kalmıyorumAha kapı orda aslanım seni tutan yok derdim..
Boşanalım canım dert etme bu kadar derdim. İnsanlar karşısındakini keriz sanıyor özellikle erkeklerin patavatsızlığı şakaya çeviriyor olmaları trajikomik. Ben espri yaparken bile düşünürüm karşımdakini insanı kırar mı yanlış anlar mı diye. Şaka ayağına gerçekleri kusuyorlar maalesef.Selam hanımlareşiniz size durduk yere güzel mutlu keyifli bir günde dahi olsa evlilik saçma şimdiki aklım olsa evlenmezdim dese ne derdiniz ? Yorumları merak ediyorum.
Soruyorum söylüyorum. Bu saatten sonra ne yapacağım boşanıpta diyor. Dengesiz boş boş konuşuyorO gün güzel diye genele yaydıgım da evlilik mutlu geçmiyor diye düşünürdüm.
Neden ayrılmadıgını sorardım
Aynen. Asıl mesele karşındakini kırarmıyım diye düşünemek. Nedir bu adamların derdi çözemiyorum. Çevresindeki tüm arkadaşları böyle aynı tiplerdenBoşanalım canım dert etme bu kadar derdim. İnsanlar karşısındakini keriz sanıyor özellikle erkeklerin patavatsızlığı şakaya çeviriyor olmaları trajikomik. Ben espri yaparken bile düşünürüm karşımdakini insanı kırar mı yanlış anlar mı diye. Şaka ayağına gerçekleri kusuyorlar maalesef.
Ağzınıza sağlık"Dittir git" o zaman derdim,bu günlerde biraz agresifim kusura bakmayın.
Bu ifadesi hiç hoş degil.Soruyorum söylüyorum. Bu saatten sonra ne yapacağım boşanıpta diyor. Dengesiz boş boş konuşuyor
Oy ben sana kıyamam der yanaklarından öper kapıyı açar gotune bir iki tekme bekarin artık kolay gelsinSelam hanımlareşiniz size durduk yere güzel mutlu keyifli bir günde dahi olsa evlilik saçma şimdiki aklım olsa evlenmezdim dese ne derdiniz ? Yorumları merak ediyorum.
Diyorum hiç altta kalmam merak etmeyin daha okkalı bir Cümle arıyorumKafan mı güzel? Kafana silah mı dayadık mutsuzsan güle güle derdim
Evet öyle diyor. Sorumluluk almak gereksiz ne gerek vardı hayatımı yasardım diyor. Haber vermeden dilediğince yasamak varken aklımı seveyim diyor. Bakış açısı güven sarsıcı haklısınız zaten çokta güvenmiyorumBu ifadesi hiç hoş degil.
Şiddetli tartışma vs yoksa evlilik sorumluluğu agır gelmiş demek ki.
Ama dedigim gibi busaatten sonra diye mecburum bakış açısına sahip birine gelecek için çok güvenmeyin
Gidebilirsin seni tutan yok inanki sende bende mutlu oluruz diyorum gitmiyor bir türlüOy ben sana kıyamam der yanaklarından öper kapıyı açar gotune bir iki tekme bekarin artık kolay gelsin
Gidebilirsin seni tutan yok inanki sende bende mutlu oluruz diyorum gitmiyor bir türlüOy ben sana kıyamam der yanaklarından öper kapıyı açar gotune bir iki tekme bekarin artık kolay gelsin
Gidecek olan asla öyle şeyler konusmuyo zatenGidebilirsin seni tutan yok inanki sende bende mutlu oluruz diyorum gitmiyor bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?