Pişmanlık yaşıyormuş

Selam hanımlar eşiniz size durduk yere güzel mutlu keyifli bir günde dahi olsa evlilik saçma şimdiki aklım olsa evlenmezdim dese ne derdiniz ? Yorumları merak ediyorum.
O gün güzel diye genele yaydıgım da evlilik mutlu geçmiyor diye düşünürdüm.
Neden ayrılmadıgını sorardım

Selam hanımlar eşiniz size durduk yere güzel mutlu keyifli bir günde dahi olsa evlilik saçma şimdiki aklım olsa evlenmezdim dese ne derdiniz ? Yorumları merak ediyorum.
Boşanalım canım dert etme bu kadar derdim. İnsanlar karşısındakini keriz sanıyor özellikle erkeklerin patavatsızlığı şakaya çeviriyor olmaları trajikomik. Ben espri yaparken bile düşünürüm karşımdakini insanı kırar mı yanlış anlar mı diye. Şaka ayağına gerçekleri kusuyorlar maalesef.

Kafan mı güzel? Kafana silah mı dayadık mutsuzsan güle güle derdim

Aynen. Asıl mesele karşındakini kırarmıyım diye düşünemek. Nedir bu adamların derdi çözemiyorum. Çevresindeki tüm arkadaşları böyle aynı tiplerden

Soruyorum söylüyorum. Bu saatten sonra ne yapacağım boşanıpta diyor. Dengesiz boş boş konuşuyor
Bu ifadesi hiç hoş degil.
Şiddetli tartışma vs yoksa evlilik sorumluluğu agır gelmiş demek ki.
Ama dedigim gibi busaatten sonra diye mecburum bakış açısına sahip birine gelecek için çok güvenmeyin

Oy ben sana kıyamam der yanaklarından öper kapıyı açar gotune bir iki tekme bekarin artık kolay gelsin

Bu ifadesi hiç hoş degil.
Şiddetli tartışma vs yoksa evlilik sorumluluğu agır gelmiş demek ki.
Ama dedigim gibi busaatten sonra diye mecburum bakış açısına sahip birine gelecek için çok güvenmeyin
Evet öyle diyor. Sorumluluk almak gereksiz ne gerek vardı hayatımı yasardım diyor. Haber vermeden dilediğince yasamak varken aklımı seveyim diyor. Bakış açısı güven sarsıcı haklısınız zaten çokta güvenmiyorum

Bir yirmi yıl sonra elindekilerini kaybedersen asıl o zaman bu aklını çok seversin de
Ki kaybedeceğede benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…