Pişmanlık yaşıyormuş

Merak ettim hangi hayatı yaşayamadı,yaşayamıyor?
Eşine hediye al desen param yok,yemege götür desen param yok diyen saçma sapan köşe koltuğunda minder vazifesi gören iki cümleyi dogeu konuşamayan kişi hangi hayatı yaşayamıyor acaba ?süs bitkisi olmaktan başka bildiği bir hayat var mı sorar mısınız?

"Adam olup sorumluluk almak zor mu geldü, anneni ariyim seni eski kresine yazdirsin mi?" Derdim. Sanirsin hepsi böyle alfa erkek de dünya onlari bekliyordu

Sorumluluk çok zor geliyormuş sanırsın koca bir firma yönetiyor altında binlerce çalışan var. Neymiş : istediği gibi yaşayabilirmiş sorumluluk ağırmış. İstedipi saatte oraya buraya gidebilirmiş. Hayatı bu sanıyor. Vizyon bu kadar. Dilediğince yaşatmakmış.

"Adam olup sorumluluk almak zor mu geldü, anneni ariyim seni eski kresine yazdirsin mi?" Derdim. Sanirsin hepsi böyle alfa erkek de dünya onlari bekliyordu
Söylüyorum gidebilirsin dedim ben tek basımdan harika bir hayat yasarım dedim hep diyorum. Beni üzen bir çok ortamda bunh dile getirmesi

Salın istedigi yere istedigi saatte gidip gelsin bakalım nereye gidecek,hangi arkadaşı ona ayak uyduracak ve en önemlisi hangi parayla istediğini yapacak.Bırakın ve yüzüne çarpmak için bekleyin derim

Diyeceklerim denmiş zaten. Evliliğin kendisi sorunsa boşanmak diye bir şey var. Evlenmeseymiş ne yaparmış onu sorun. Büyük ihtimalle şu anda yapabileceği şeylerdir. Bahane aramasın kendilerine kocanız.

Söylüyorum gidebilirsin dedim ben tek basımdan harika bir hayat yasarım dedim hep diyorum. Beni üzen bir çok ortamda bunh dile getirmesi
Oooo aşagılamada var.ortamlarda kendini ispatlayacagına adam olsun da evliliğini pazara çıkarmasın herkes ne mal oldugunu görmeye tahammül edemeyebilir

Anladığım kadarıyla siz bu laflara rağmen boşanmayı düşünmüyorsunuz.
Evliliğiniz hoş bir vaziyette değil sanki…

Neyse madem boşanmayacaksınız adamı dikkate almayın, kendi kendinize mutlu olmaya çalışın. Sizi daha fazla üzmesine izin vermeyin,

Salın istedigi yere istedigi saatte gidip gelsin bakalım nereye gidecek,hangi arkadaşı ona ayak uyduracak ve en önemlisi hangi parayla istediğini yapacak.Bırakın ve yüzüne çarpmak için bekleyin derim
Salıyorım zaten git yahu seni tutan yok hatta evi satıp ailemin olduğu şehire taşınalım oğlumla sen burada ailenle devam et bile dedim. Demezmiyim ama hala vır vır vır

Adamın söze değil eyleme ihtiyacı var demek ki!
Gerçekten kapı dışına mı koysanız dili bu kadar taşmış bir herifi..

Soruyorum söylüyorum. Bu saatten sonra ne yapacağım boşanıpta diyor. Dengesiz boş boş konuşuyor
"Popomun kılları ağarmış
Bilmem kaç tane çocuğum var
Para desen nanay
Bana bu saatten sonra kim bakar?"

diyor eşiniz.

Diyeceklerim denmiş zaten. Evliliğin kendisi sorunsa boşanmak diye bir şey var. Evlenmeseymiş ne yaparmış onu sorun. Büyük ihtimalle şu anda yapabileceği şeylerdir. Bahane aramasın kendilerine kocanız.
Evliliği beğenmiyor beyfendi. Zaten istediği gibi gezer arkadaşları ile takılır. Karışamam ben ona. Fazla iyi niyetli kadınların dramı sanırım bu tipler

Onu orda gömüceksin iste. Bir arkadasim gecen esinin "cocuklar olmasa daha özgür olurdum, böyle istedigim yere gidemiyorum" dedigini anlatti. Sanirim benim esim böyle birsey söylesem fena patlardim..bunu söyleyen erkekler aslinda kendileri bir halt edemeyip sorunun evlilikde oldugunu düsünürler. Halbuki evli olupta cani istedikleri herseyi yapanlar var esleriyle beraber. Bunu baskalarin yaninda böyle bir daha dile getirse baskalarin yaninda gömmeye cekinmeyin. Bakin bir daha yapiyor mu

Beğenmiyorsan git aç davanı diyorum. Tık yok. Ben seni seviyorum yani bir daha gelsem dünyaya evlenmem diyor. Banane yahu diyorum beğenmiyorsan güle güle diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…