Pişmanlık yaşıyormuş

Mesela ne diyebilirim ? Herkesin içinde bir laf etmeliyim ki rezil rüsva olsun tüm onuru zedelensin.

Selam hanımlar eşiniz size durduk yere güzel mutlu keyifli bir günde dahi olsa evlilik saçma şimdiki aklım olsa evlenmezdim dese ne derdiniz ? Yorumları merak ediyorum.
Esim degil ama babam derdi bunu. Aklinca saka yapardi. Anneme seni bozdurup iki yirmilik alalim falan derdi. Tamam bu psikolojik siddet. Ama el ustunde tutardi annemi. Maddi manevi yardim ederdi. Kisitlamazdi. Birlikte gezer, birlikte vakit gecirmekten keyif alirlardi. Yani sadece soz degil davranislar da onemli diye ogretti bana babamin .

Adamın söze değil eyleme ihtiyacı var demek ki!
Gerçekten kapı dışına mı koysanız dili bu kadar taşmış bir herifi..
Olacağı bu sanırım. Yine böyle konuştuğu bir vakit ya ortamı terk esip gideceğim ailesinin yanı olabilir bu ortam ya da kapıyı cidden açıp güle güle diyeceğim

Siz de deyin, şimdi arkadaşlarımla tatillerde kopmak varken b.k var gibi evlendim koca donu yıkıyorum diye. Kendini nimet bellemiş yüz vermeyin şu sümsüğe.

Beğenmiyorsan git aç davanı diyorum. Tık yok. Ben seni seviyorum yani bir daha gelsem dünyaya evlenmem diyor. Banane yahu diyorum beğenmiyorsan güle güle diyorum.
Hayır, anlatamadım galiba ben.

Adam bu şekilde konuşunca kırılmıyor musunuz? “Git” demek yerine “ben seninle uğraşamam” demiyorsunuz, kendiniz hayatınız hakkında kararı ona bırakmayın.

“Git, dava aç” demeye gerek yok. İsteyen açar zaten. Siz de boşanmak istemediğinize göre adamla muhatap olmayın, kendi hayatınızı yaşayın diyorum.

Açıkçası şimdiki aklım olsa ben de evlenmezdim. Belki eşim de böyle düşünüyordur ama kırılmasın diye yüzüne söylemiyorum.
Hayır mutsuz değilim, bugün tekrar evlenecek olsam yine eşimi seçerdim muhtemelen ( ya da belki daha yakışıklısı olabilirdi ). Ama evlilik yükü çok ağır ve gereksiz bence. Sırf evli olduğumuz için ekstradan katlandığımız bir sürü şey var; kaynana, elti, kayınbaba stresi gibi. Ne gerek var da akraba sayımı ikiye katlamışım mesela, kendi annem beni hiç strese sokmazken neden elin anasının derdini çekiyorum.
Bir sürü şey sayabilirim valla evlilik bence de saçma.

Evliliği beğenmiyor beyfendi. Zaten istediği gibi gezer arkadaşları ile takılır. Karışamam ben ona. Fazla iyi niyetli kadınların dramı sanırım bu tipler
Doğruyu söyleyin adama ya benimsin ya kara toprağın mı dediniz Sanki zorla evlenmiş gibi... Bu erkekler dediğiniz gibi iyi niyetli kadınların huzurunu kaçırmaya gelmişler dünyaya. Durduk yere pişmanlık belirtiyor.

Selam hanımlar eşiniz size durduk yere güzel mutlu keyifli bir günde dahi olsa evlilik saçma şimdiki aklım olsa evlenmezdim dese ne derdiniz ? Yorumları merak ediyorum.
Eşinizden bağımsız yorum yapıyorum. Çok haklı bi söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…