- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.948
- 598
Bişey mi istediniz ne oldu?Selam hanımlareşiniz size durduk yere güzel mutlu keyifli bir günde dahi olsa evlilik saçma şimdiki aklım olsa evlenmezdim dese ne derdiniz ? Yorumları merak ediyorum.
Mesela ne diyebilirim ? Herkesin içinde bir laf etmeliyim ki rezil rüsva olsun tüm onuru zedelensin.Onu orda gömüceksin iste. Bir arkadasim gecen esinin "cocuklar olmasa daha özgür olurdum, böyle istedigim yere gidemiyorum" dedigini anlatti. Sanirim benim esim böyle birsey söylesem fena patlardim..bunu söyleyen erkekler aslinda kendileri bir halt edemeyip sorunun evlilikde oldugunu düsünürler. Halbuki evli olupta cani istedikleri herseyi yapanlar var esleriyle beraber. Bunu baskalarin yaninda böyle bir daha dile getirse baskalarin yaninda gömmeye cekinmeyin. Bakin bir daha yapiyor mu
Evlilik size göre değil miEsin haklı ben de diyorum bunu.
Yooo mutlu keyifli bir günde bir sohbet içinde böyle söyleyebiliyorBişey mi istediniz ne oldu?
Esim degil ama babam derdi bunu. Aklinca saka yapardi. Anneme seni bozdurup iki yirmilik alalim falan derdi. Tamam bu psikolojik siddet. Ama el ustunde tutardi annemi. Maddi manevi yardim ederdi. Kisitlamazdi. Birlikte gezer, birlikte vakit gecirmekten keyif alirlardi. Yani sadece soz degil davranislar da onemli diye ogretti bana babamin .Selam hanımlareşiniz size durduk yere güzel mutlu keyifli bir günde dahi olsa evlilik saçma şimdiki aklım olsa evlenmezdim dese ne derdiniz ? Yorumları merak ediyorum.
Olacağı bu sanırım. Yine böyle konuştuğu bir vakit ya ortamı terk esip gideceğim ailesinin yanı olabilir bu ortam ya da kapıyı cidden açıp güle güle diyeceğimAdamın söze değil eyleme ihtiyacı var demek ki!
Gerçekten kapı dışına mı koysanız dili bu kadar taşmış bir herifi..
Siz de deyin, şimdi arkadaşlarımla tatillerde kopmak varken b.k var gibi evlendim koca donu yıkıyorum diye. Kendini nimet bellemiş yüz vermeyin şu sümsüğe.Evet öyle diyor. Sorumluluk almak gereksiz ne gerek vardı hayatımı yasardım diyor. Haber vermeden dilediğince yasamak varken aklımı seveyim diyor. Bakış açısı güven sarsıcı haklısınız zaten çokta güvenmiyorum
Hayır, anlatamadım galiba ben.Beğenmiyorsan git aç davanı diyorum. Tık yok. Ben seni seviyorum yani bir daha gelsem dünyaya evlenmem diyor. Banane yahu diyorum beğenmiyorsan güle güle diyorum.
Yok yok, onun keyfi olmamış naza çekiyor, nazını s..Yooo mutlu keyifli bir günde bir sohbet içinde böyle söyleyebiliyor
Bak böyle söyleyeyim bir dahakine.Siz de deyin, şimdi arkadaşlarımla tatillerde kopmak varken b.k var gibi evlendim koca donu yıkıyorum diye. Kendini nimet bellemiş yüz vermeyin şu sümsüğe.
Bilemiyorum yani olmasa da olurmuş açıkçası.Evlilik size göre değil mi
Böyle adamların mantıgı eşlerine fazla yüz vermemek sevdiğini belli etmemek böyle apır sapır konuşmak.Yok yok, onun keyfi olmamış naza çekiyor, nazını s..
Anlaşamamak mı yoksa sorumluluklar mı zor geliyorBilemiyorum yani olmasa da olurmuş açıkçası.
Sorumlulukları. Bir de evlilik olayı herkese göre değil bence.Anlaşamamak mı yoksa sorumluluklar mı zor geliyor
Katılıyorum. Herkes evlenmemeli bence. Anne babada olmamalı.Sorumlulukları. Bir de evlilik olayı herkese göre değil bence.
Gözü çöplükte kalmış bunun, dikkat edin.Böyle adamların mantıgı eşlerine fazla yüz vermemek sevdiğini belli etmemek böyle apır sapır konuşmak.
Doğruyu söyleyin adama ya benimsin ya kara toprağın mı dedinizEvliliği beğenmiyor beyfendi. Zaten istediği gibi gezer arkadaşları ile takılır. Karışamam ben ona. Fazla iyi niyetli kadınların dramı sanırım bu tipler
Eşinizden bağımsız yorum yapıyorum. Çok haklı bi sözSelam hanımlareşiniz size durduk yere güzel mutlu keyifli bir günde dahi olsa evlilik saçma şimdiki aklım olsa evlenmezdim dese ne derdiniz ? Yorumları merak ediyorum.
Geç değil bosaniyorum derdimSelam hanımlareşiniz size durduk yere güzel mutlu keyifli bir günde dahi olsa evlilik saçma şimdiki aklım olsa evlenmezdim dese ne derdiniz ? Yorumları merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?