agustostaNe zaman red ettiniz
Ne dedinizde red ettiniz
Konusuyormusunuz hala
iyi fikir tesekkur ederimHmmm. Suan bir mesaj atin nabiz yoklayin bakalim
Nasilsin, nasil.gidiyor, vs gibisinden direk teklifin hala gecerli mi degilde.
Mesaj atip sizinle konusmalarindan anlarsiniz zaten, size karsi hala ilgisi warmi yok mu :)
O zamanlar psikolojim iyi değildiBurçları yazmak moda oldu galiba? Ben de Akrep burcuyum, ancak geri kazanmak için uğraşmazdım. Kendi düşen ağlamaz misali. Ama sormadan da edemeyeceğim;
Bir kişi, birini reddettikten sonra, neden tekrar kazanmak ister? Boşlukta kaldığı için mi? Yoksa o ara bir başkasıyla deneyipte, istediği sonucu almayışının ardından, tekrar ilkine dönmek için mi?
Şimdi psikolojin düzeldi mi? Düzeldiyse rahat bırak adamı derim ben. Zamanında reddettmişsin, sana olan duyguları reddedilişinin ardından az da olsa azalmıştır. %100 oluru varsa bile, bu şimdi %30'lara düşmüştür.O zamanlar psikolojim iyi değildi
ben olumlu bir tavsiye istiyorum.Yöntem istiyorum.Düzeldi psikolojim eskıye goreŞimdi psikolojin düzeldi mi? Düzeldiyse rahat bırak adamı derim ben. Zamanında reddettmişsin, sana olan duyguları reddedilişinin ardından az da olsa azalmıştır. %100 oluru varsa bile, bu şimdi %30'lara düşmüştür.
iyi fikir tesekkur ederim
Başaksa kazanamazsınız. Keşke yengeç olsaydı.Ben 23 yaşındayım.
Birini reddettim benden 3 yas buyuk. Bu kisiyi nasıl geri kazanabilirim. Ben akrep burcuyum o basak.
Daha önce reddettiginiz biri icin pismanlık yasadınız mı ?Hic keske dediginiz oldu mu ? Ne yapmam gerekir ?
neden açıklar mısınız ?Başaksa kazanamazsınız. Keşke yengeç olsaydı.
yok mudur bir çaresi ?Başak erkeği mantıkcıdır. Aşkımdan ölüyorum aman geri gelsin olsun değildir. Bence bulaşmayın önünüze bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?