pişmanlık

donut10

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2019
53
11
3
28
Ben 23 yaşındayım.
Birini reddettim benden 3 yas buyuk. Bu kisiyi nasıl geri kazanabilirim. Ben akrep burcuyum o basak.

Daha önce reddettiginiz biri icin pismanlık yasadınız mı ?Hic keske dediginiz oldu mu ? Ne yapmam gerekir ?

Konuşup teklifin hala gecerli mi deyin. Evet derse istediğiniz olur demezse kabullenme denilen olguyu yasarsiniz

burçlarla hiç bir alakası yok hiçbir şeyin e mesaj atın sohbet açın.sonra buluşma ayarlayın normal ilerleyin o sorar zaten ya da siz yüz yüzeyken konusunu açarsınız.tabi 10 sene önce reddettiğiniz adamsa olmaz , daha çok tazeyse olur bu

Hmmm. Suan bir mesaj atin nabiz yoklayin bakalim
Nasilsin, nasil.gidiyor, vs gibisinden direk teklifin hala gecerli mi degilde.
Mesaj atip sizinle konusmalarindan anlarsiniz zaten, size karsi hala ilgisi warmi yok mu :)

Reddettiğinizden beri konuşmuyorsanız sıradan muhabbetler kurmaya çalışsanız da anlar bence ve daha saçma bir durum ortaya çıkar. Bence direkt bana bir şans verebilirsen deneyelim diyin.

Burçları yazmak moda oldu galiba? Ben de Akrep burcuyum, ancak geri kazanmak için uğraşmazdım. Kendi düşen ağlamaz misali. Ama sormadan da edemeyeceğim;

Bir kişi, birini reddettikten sonra, neden tekrar kazanmak ister? Boşlukta kaldığı için mi? Yoksa o ara bir başkasıyla deneyipte, istediği sonucu almayışının ardından, tekrar ilkine dönmek için mi?

O zamanlar psikolojim iyi değildi

O zamanlar psikolojim iyi değildi
Şimdi psikolojin düzeldi mi? Düzeldiyse rahat bırak adamı derim ben. Zamanında reddettmişsin, sana olan duyguları reddedilişinin ardından az da olsa azalmıştır. %100 oluru varsa bile, bu şimdi %30'lara düşmüştür.

ben olumlu bir tavsiye istiyorum.Yöntem istiyorum.Düzeldi psikolojim eskıye gore

neden reddetmiştin? birşey hissetmediğin içinmi? eğer öyleyse bırak döndürmeye uğraşma ... bende böyle biriyle görüştüm birşey hissedemediğim için redettim ... sonrasında pişmam oldum tekrar dönsün deneyelim istedim ve döndü ama ben yine birşey hissedemedim bu sefer bırakmak çok zor oldu kırmamak üzmemek için neler çektiğimi bir allah bir ben bilirim ... başka bir nedendense bir şansını dene akrep burcu bir arkadaşım var bir kıza 3 defa şans verdi aldatmasına rağmen( tabi burçla nr kadar alakalı orasını bilemem)

Başak erkeği mantıkcıdır. Aşkımdan ölüyorum aman geri gelsin olsun değildir. Bence bulaşmayın önünüze bakın

teee agustosta red etmıssınız o koprunun altından cok su akmıstır
benı red eden bırı tekrar bana yazsa hayırdır sen ne işsin derım butun guvenırlıgını gozumde kaybeder bı dedıgı bır dedıgını tutmuyor dıye

bence o ıslere hıc gırmeyın hayırlısı oyleymıs deyıp gecın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…