Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi akrabamız bu şekilde evlendi.nişanlıydılar bişeyler yaşamışlar tam olmasada sürtünmeyle. adamın üzerinde bişi yokmuş ama kızın varmış.kızda hamile kaldı düğünü erkene aldılar.
bellamania nın bahsettiği gibi hamile kalınabilinir arkadaşlar bende duymuştum böyle bir hikaye
asıl cahillik aile planlanmasında verilen prezervatifi yutulacak sanarak yutan
aynı görevi görür belki diye kızın ten çorabını kullanan
ve bu yollarla hamile kalanların...
Böyle çok hikaye var bencede ne yaşadığınıza dikkat edin...
peki sorun baş başa kalmak mı yoksa bende mi? Kendine hakim olamamak mı yoksa baş başa kalan her insanın başına gelebilecek bir durum mu![]()
Sonrasında pişmanlık yaşıyor olmanız, davranışlarınızın kendi doğrularınızla çeliştiğinin göstergesi.
Eğer sadece yakınlaşmalar bile sonrasında sizin bu derece pişman olmanıza yetiyorsa, bir de olabilecek diğer şeyleri düşünün ve pişman olacağınız şeyler yapmayın. Olabilecek şeyler derken daha ileri gitmeyi kastetmiyorum. Zaten bence bunun ilerisi gerisi yok, cinsel eylem, cinsel eylemdir. Ben birlikteliğinizin devam etmeyebileceğini, veya diğer ihtimalleri kastettim.
Bu arada yanlış anlaşılmasın, ben kimsenin ahlâkının bekçisi değilim, aksine, evlilik öncesi ilişkilere anormal gözle bakmayan biriyim. Ama siz değilsiniz, o yüzden pişman oluyorsunuz. Erkek arkadaşınızla ilişkiniz bir sebepten sona erse "tamam bitmiş olabilir ama ben yaşadığım ilişkinin ve aldığım kararların arkasındayım, yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum" diyemeyeceksiniz muhtemelen. Nickinizin yanındaki 93 sayısı doğum yılınızı gösteriyorsa reşitsiniz evet, ama yaşayacağınız ilişkinin sorumluluğunu kaldırabilecek olgunluğa sahip değilsiniz. Anlık istekleriniz yüzünden anlık yanlışlar yapıyorsunuz, ve sonra yaptığınız yanlıştan dolayı kendinizi yargılıyorsunuz. Ama yanlış yapıp yapmamak sizin elinizde. Eğer gerçekten bu denli içsel sorunlar yaşıyorsanız, yanlış olduğunu düşündüğünüz şeyleri başlatacak zeminin hazırlanmasına izin vermemelisiniz, çünkü sizin de dediğiniz gibi insan bir yerden sonra kendini frenleyemez. Önemli olan o ortamı hazırlamamak o zaman. Sadece sebep sonuç ilişkisi çünkü.
bu arkadaşa da verilen tepkiler çok abartı, tamam "bu senin en doğal ihtiyacın" derken cinselliği kastetmiş, gerçi konu sahibinin yaşı küçük olduğu için bu ihtiyacı biraz erteleyebilir. ama 2 seneye kadar bence yaş ve düşünce yapısı itibariyle cinselliği rahatça yaşayabileceği bir yaşta olacak.çok ileri gitmiyorum demişsin. bu şekilde sana hiç bir zararı olmaz. anlıyorum seni insan ailesini düşününce kötü bir şey yapıyormuş gibi utanıyor ancak bu senin en doğal ihtiyacın öyle düşün. yaptığının hiç pişmanlık duyulacak veya vicdan yapılacak bir şey olmadığını bil yani.![]()
bu yasadıkların cok dogal, herkes yasıo, elele tutusmak gıbı, yok efendım dogal bı ıhtıyac vs vs yorumlara acaip kızıorum. kız sanırım 93 lü yani daha 18 ınde. bu yasanılanları doğal gıbı gosterilmesine deli oluyorum. sonra toplum ahlakı, genclık dejenere oldu denıyor. niyeee?? bunları normal gorenler yuzunden. helal haram kavramına girmeyelim, herkes dinini istediği sekılde yasar dıyenlere de kızıyorum. arkadasım dinin sartı şurtu bellidir. istenildigi sekilde yasanması fikri sacmadır. bazıları bazı seylerı eksık bazı seylerı fazla yapar. onlarda hanesıne yazılır.
kızım bak aklını basına al. ailen senı okumaya gondermiş. yarın obur gun bi diploman olsun, elin ekmek tutsun, ayaklarının ustunde durabilesin, kimseye muhtac olmayasın dıye!!! sen gıtmıs orda neler yapıosun. evlendıkten sonra ıstedıgın kadar yaşıcaksın zaten bunalrı. cok mu zor 3-5 yıl dişini sıkmak. yalnız kalma erkek arkadasınla... yarın öbur gun topic acarsın acaba hamıleyım dıye...
bir çok tanıdığım da bu tip şeylere hiç yanaşmazken erkek arkadaşıyla baş başa kalınca günah onlardan gidiyor.
ben dikkatli ol diyorum mesela onlarda yok asla canım falan diyor ertesi suratlarda mahcup bir ifadeyle![]()
sende değil yaşıtın kızlarda da çok fazla bu. çok normal sen iradesiz falan değilsin yani.
ama çok ileriye gidenler oldu aile yapıları belli çok mutsuz oluyorlarsınırlarını biliyorsun belli ama yine de uyarayım sevgiline dur demesini bil, bu tip durumlardan bunalıma giren kızlar beni çok üzüyor
![]()
arkadaş çok güzel yazmış, çok hoş bir üslupla açıklamış
bu arkadaşa da verilen tepkiler çok abartı, tamam "bu senin en doğal ihtiyacın" derken cinselliği kastetmiş, gerçi konu sahibinin yaşı küçük olduğu için bu ihtiyacı biraz erteleyebilir. ama 2 seneye kadar bence yaş ve düşünce yapısı itibariyle cinselliği rahatça yaşayabileceği bir yaşta olacak.
toplum olarak "ayıp, günah" gibi kavramlarla insanın "özgür iradesiyle" verdiği kararlara saygıyı resmen eziyoruz. Bu çok yanlış.
konu sahibi; sen doğruyu yada yanlışı hür iraden ve vicdanınla ayırmayı öğreneceksin. bunlar bizim hayattaki sınavlarımız. yanlışlar yada doğrular seni sen yapan şeylerdir.
kısacası sana tavsiyem; hayatın boyunca " yanlış yapmaktan korkma ama yanlış olduğunu düşündüğün şeyleri de yapma "
öyle bir yazmışsınız ki, sanki kızcağız okul okumuyor da "neler neler yapıyor"
cinsel açıdan fazla biliçli olmadığı bir yaş okadar. 2 yıl sonra 20 yaşında kocaman bir birey olarak hem cinsel hayatını yaşayıp hemde okulunu okumaya devam edecek.
cinsellik yaşadı diye okulunu okumuyormuş gibi bir muamele yapılması gerçekten çok komik :)
Biz toplum olarak önce bireyin isteklerine saygı göstermeyi öğrenmeliyiz. Saygı duymasak bile göstermeyi iyi bilmeliyiz.
Yanlışlardan korkarak doğru yapılmaz. Yanlış yada doğru görecelidir. Olaylar sonucu üzülen yada zarar gören bir taraf varsa, insan, hayvan, eşya, (kısacası "varlık" olarak adlandırabileceğimiz), olay yanlış hükmünü kazanır.
İnançlar gereği insanları yada olayları etiketmek kimsenin haddine değildir.
Ben de aynı senin gibiydim, ilk defa böyle şeyler yaşıyordum ve çok utanıyordumArkadaşlarımdan hiçbirinin sevgilisi de olmadığı için kimseye anlatamıyordum da, gerçekten bunun yükünü taşımak çok zor... Gerçi biz evlendik sonunda ama herkes evlenecek diye birşey yok o yüzden mutlaka tedbirini al. İnsan ilişkisini mutlu olmak için yaşamalı, huzursuz olmak için değil
bellamania'ya da iki çift lafım olacak!! Sen insanlık namına sakın doktor falan olma!!!! Erkeğin de kadının da üzerinde kıyafet varken hamileliğin mümkün olması, bunu uzmanların anlatması falan, neler saçmalıyorsun sen????? Kafa mı buluyorsun insanlarla, aklınca eğleniyor musun???? Bu devirde bu cehalet kabul edilebilir birşey değil, canın dalga geçmek istiyorsa da yanlış yerdesin!!!! İnsanlar burda ciddi ciddi sorunlarını paylaşıyorlar!!!
Arkadaşım Allah razı olsun anlattığın için. Zaten toplum bilinçli değil söyleyene de cahil diyorlar. Arkadaşlar lütfen bilinçli olun. Kıyafet olsun olmasın hamile kalabilirsiniz. Ben sadece uyarmak istedim umarım faydalı olmuşumdur. Kimseyle dalga geçmek gibi bir niyetim yoktu herkese yardımcı olmak istedim zaten 2 yıldır üyeyim asla böyle bir amacım olmadı. Hala daha söylüyorum kıyafetle hamile kalınıyor bakire olup hamile kalanlar var bu ülkede. Biraz daha araştırırsanız anlayacaksınız. Hepinize yakşamlar diliyorum![]()
Evet canım malesef... Ünimize gelen yetkililer bize anlattı. Hatta başına gelen gençleri de anlattılar. Bizim ünide 2 sene önce bir kız kendini 3. kattan atmış. Bakire olduğu halde hamileymiş. Biz ancak duyuyoruz lütfen dikkatli ol.
nasıl oluyor bu ilk defa duydum çok kötü bir şey ya Allah korusun
Canım ya yaptığın şeyden pişmnlık duyman bile senn bir vicdan duygun olduğunu belirtir gerçekten pişmanlık duyuyosan bnce sana bi tavsiye namaz kıl ve tövbe at bir daha da yapma erkek arkadaşından uzak dur demiyorum ama pişman olacağın şeyleri yapma açıkçası ben yapmış biri olarak söylüyorum şu an evliyim ve bazen aklıma geldikçe kendimden utanıyorum bunu yaşamanı istemem iyi günler
Sperm çamaşırdan vajinaya geçerse hamile kalma durumunun olabileceğini söyledim. Uyarmak istedim. Nerden biliyorsunuz erkek arkadaşının üzerinde kıyafet olduğunu ; sadece kızın üzerinde kıyafet varsa sürtünmeyle hamile kalınabilir. Bunu bize anlattılar. Kızlıkzarı da engel değil hamile kalmaya. Öyle bir de doktor olurum ki sen de şaşarsın. Hayır anlamıyorum cehaletten bahseden siz hadi makaleleri okumuyorsunuz hiç mi duymadınız haydar dümene yazanlardan " sürtünme yoluyla" hamile kalanları. Umarım 2 çift lafımı anlamışsındır cehaletten bahseden şahsiyet.