Pişmanlık

bebek avatarı olan bır sürü ınsan var??? Artı bebek avatarı olunca ne oluyormus ...senın avatarın çokmu güzel ???

ordaki konu bebek avatari olmasi degil,
makyajli bi bebek olmasi,
bende hos bulmadim o avatari,
anlamadan yorum yapmayin bence...:51:

Arkadaşım sen buraya konu açmışsın ama,
herkesin düşüncesi,hayat tarzı farklı ve dolayısıyla çok farklı yorumlar alıyorsun.
Biri gayet normal bulurken bu durumu bir diğeri de yanlış bulabilir.
O yüzden sen önce kendi içinde ölç tart ve eğer yaptığını gerçekten yanlış buluyorsan,
verdiğin kararın arkasında dur erkek arkadaşınla yanlız kalmamaya çalış.

Arkadaşım sen buraya konu açmışsın ama,
herkesin düşüncesi,hayat tarzı farklı ve dolayısıyla çok farklı yorumlar alıyorsun.
Biri gayet normal bulurken bu durumu bir diğeri de yanlış bulabilir.
O yüzden sen önce kendi içinde ölç tart ve eğer yaptığını gerçekten yanlış buluyorsan,
verdiğin kararın arkasında dur erkek arkadaşınla yanlız kalmamaya çalış.

sanırım haklısınız

Kimseyi yargılamak falan bize düşmez ama bu işi ya yaparsın ya da yapmazsın
İkisinin ortasını yapıp belli belirsiz duygulara kapılmazsın
Sorunun cevabı gayet açık
Pişmanlık duygusu varsa yaptığın iş sana göre doğru değil
İki öpüşüp koklaşınca adı aşk olmuyorki
Ciddi iseniz bekleyin
İlerde tam birleşme olur bu kaçınılmaz o zaman napcan?

madem pişmansın benim konumu oku ders al

pişmanlığın geri dönüşü olmuyor daha çoook büyük hata yapmadın herşey elinde

birbirimizi seviyoruz ve ciddi düşünüyoruz..beni sevdiğinden de eminim.hatta gelecek planları yapıyor sürekli falan.ama sonuç olarak hata yaptığımızı düşünüyorum fazla yakınlaşarak :/

ben de bir zamanlar bu cümleleri kuruyordum canım lütfen yapmayın böyle hatalr
her şey zamanında güzel emin ol atarsın imzanı ne yaşayacaksan yaşarsın
valla sadece kızlık zarı değil her şeyi yaşayıp yaşayıp sonra nasıl temiz olunur ki aman ona bir şey olmasın biz her haltı yiyelim

ben de bir zamanlar bu cümleleri kuruyordum canım lütfen yapmayın böyle hatalr
her şey zamanında güzel emin ol atarsın imzanı ne yaşayacaksan yaşarsın
valla sadece kızlık zarı değil her şeyi yaşayıp yaşayıp sonra nasıl temiz olunur ki aman ona bir şey olmasın biz her haltı yiyelim

zaten duyduğum pişmanlık bu yüzden..mesele kızlık zarı değil.

Erkek arkadaşımla fazla ileri gitmeden de olsa bir şeyler yaşıyoruz ve yaşadığımız her şeyin sonunda kendimi aileme karşı aşırı suçlu hissediyorum.bir daha olmayacak diyorum sonra tekrar oluyor o an insan kendine hakim olamıyor ama sonrasında yaşadığım pişmanlık beni çok üzüyor.çok büyük hata yapmışız gibi hissediyorum ve kahroluyorum..

O zaman yapmayın sizde..

ne demek mesele o değil ilerde onu kaybettiğinde çok büyük sıkıntı çekersin söliyimmm...dikkat et

o anlamda söylemiyorum.kızlıgım yerınde nasıl olsa diye pişmanlık duymayan insanlardan değilim.bu yaptığımın kızlıgımın yerinde olsa bile hata olduğunun farkındayım demek istedim

pişmanlık duyuyosan yaptığın normal değil demektir..destekleyen ,ne olacak bu çok 'normal'diyen bazı arkadaşlar olmuş, bir insanı yönlendirdiğinizin fakrında mısınız? size göre normal olan şeyi başkasınada tavsiye ediyorsunuz ne kadar ayıp bişey.artık eskiden ayıp algılanıp lafı bile edilmeyen şeyler şimdi normal oldu.ahlak kavramı böyle böyle çöküyor işte.bu yaptığın zinadır arkadaşım. yapma ailenden utandığın gibi allahtan da utan bence.. onun karşısında hesap vereceksin

canım bence erkek arkadaşınla konuş al karşına ben bu tarz yaşamak istemiyorum senle vs de rahatsız oluyorum eve gidince üzülüyorum de .benimde bir erkek arkadaşım oldu oda sürekli dokunmak istiyordu vs sonundada ayrıldık .umarım sen ayrılmazsın ama bence tehlikeye atma kendini taviz tavizi getirir bir çok kız bekaretini bu şekilde kaybediyor yaşın kaç bilmiyorum ama zaten bekaretin bir zardan oluşmuyor bunuda bil insanın kendi tercihi tabi benim için önemli olan senin için olmayabilir ben sürekli birşeyler bekliyor diye adamı bıraktım sen sevdiğin adama söyle beni seviyorsan evlendikten sonra yaşarım bunları de anlayışlı olması gerek aman canım ne var diyenlere aldrıma seni üzüyor bu durum ve çok haklısın bende senin gibi düşünüyorum bence konuşmalsın derhal.

daha nasıl hamile kalınacagını bile bilmiyosun. 2mizin üzerinde de kıyafet varken hamile kalınır mı diye sormuşsun...
yarın bi gün kıyafetler yavas yavas cıkaar. atesle barut olayı..
sonra korunmadık hamile kaldım napcam konuları açılır.

Görüşünüz ne olursa olsun, madem bişeler yaşıyosunuz bare bilgi sahibi olun.

93lüsün şuanki ilişkin ciddi gibi gözükebilir ama insanın dünyaya bakışı, sevdigi şeyler değişebiliyor.
Çok sevdigin insanı yarın bi gün sevmezsin, sogursun. o zaman pişman olacagın seyleri bugunden yapmamalısın.
Daha masum yasayın ilişkinizi, olması gerektiği gibi!!
çık gez, alışverş yap, brlkte yapılacak aktiviteler yapın, arkdş grubunzla bi arayaa gelin. basbasa kalın vakt gecirin tabi ama kendi vicdanınla hesabplaşmalısın.

canım bence erkek arkadaşınla konuş al karşına ben bu tarz yaşamak istemiyorum senle vs de rahatsız oluyorum eve gidince üzülüyorum de .benimde bir erkek arkadaşım oldu oda sürekli dokunmak istiyordu vs sonundada ayrıldık .umarım sen ayrılmazsın ama bence tehlikeye atma kendini taviz tavizi getirir bir çok kız bekaretini bu şekilde kaybediyor yaşın kaç bilmiyorum ama zaten bekaretin bir zardan oluşmuyor bunuda bil insanın kendi tercihi tabi benim için önemli olan senin için olmayabilir ben sürekli birşeyler bekliyor diye adamı bıraktım sen sevdiğin adama söyle beni seviyorsan evlendikten sonra yaşarım bunları de anlayışlı olması gerek aman canım ne var diyenlere aldrıma seni üzüyor bu durum ve çok haklısın bende senin gibi düşünüyorum bence konuşmalsın derhal.

eski erkek arkadaşımdan ayrılma sebebim de buydu.hatta çok zor zamanlar geçirmiştim.ilişkinin masumiyeti bozulmuştu.ve özümü kaybedecektim.direk ayrıldım.şimdi ise çok sevdiğim için ayrılamadım ama konustum yurtta basbasa kalmayalım dedım hatta beraber odada yemek bile yemeyelim dedim bir daha olmayacak desek de oluyor tek çözüm bu sanırım..

pişmanlık duyuyosan yaptığın normal değil demektir..destekleyen ,ne olacak bu çok 'normal'diyen bazı arkadaşlar olmuş, bir insanı yönlendirdiğinizin fakrında mısınız? size göre normal olan şeyi başkasınada tavsiye ediyorsunuz ne kadar ayıp bişey.artık eskiden ayıp algılanıp lafı bile edilmeyen şeyler şimdi normal oldu.ahlak kavramı böyle böyle çöküyor işte.bu yaptığın zinadır arkadaşım. yapma ailenden utandığın gibi allahtan da utan bence.. onun karşısında hesap vereceksin

zaten Allah'tan utandığım için bu kadar pişmanlık ve vicdan azabı duyuyorum..evet belki annem babam görmüyor ama Allah her şeyi biliyor.

Back
X