Pişmanlık

yaptığının kendi değer yargılarına göre(ki ben de aynı düşüncedeyim) yanlış olduğunun bilincindesin ve pişmanlık duyuyorsun.o halde YAPMAYACAKSIN.mevzu bu kadar basit. erkek arkadaşını bu konuda tatmin değil ikna edeceksin.işine gelirse devam edecek işine gelmezse(sana uygun bi insan olmadığı anlamına gelir) ayrılırsınız ve sen de kendine uygun sana ve inanç değerlerine saygılı biri ile birlikte olursun.

Ateşle barut yanyana durmaz;yalnız,tenha kalmayacak yerlede görüşün..

peki sorun baş başa kalmak mı yoksa bende mi? Kendine hakim olamamak mı yoksa baş başa kalan her insanın başına gelebilecek bir durum mu :(

Eğer böyle şeylerden vizdan azabı duyuyorsan kendi adıma bu güzel bir şey. Demek ki bazı şeylerin farkındasın ve kendince yanlış yaptığının da bilincindesin. İlişkinizin boyutu, yaş durumu, süresi nedir bilemeyeceğim ama bundan rahatsızlık duyuyorsan erkek arkadaşına güzel bir dille anlat yoksa bir adım bir adım derken her şey kontrolden çıkabilir ve Allah korusun istenmeyen sonuçlar ortyaa çıkabilir. :19: Erkek arkadaşın anlayışla karşılamazsa, abartırsa haddinden fazla bana göre bu demek olur ki o kişi seni anlayışla karşılayıp senin düşüncene saygı duyup, sabırla bekleyebilecek kadar sevmiyor. İnşallah hiçbir sorun olmadan halledersiniz bu sorunu. :61:

Başbaşa kalmak akla bunu getirir diye düşünüyorum..Nefs ..şeytan..

Eğer böyle şeylerden vizdan azabı duyuyorsan kendi adıma bu güzel bir şey. Demek ki bazı şeylerin farkındasın ve kendince yanlış yaptığının da bilincindesin. İlişkinizin boyutu, yaş durumu, süresi nedir bilemeyeceğim ama bundan rahatsızlık duyuyorsan erkek arkadaşına güzel bir dille anlat yoksa bir adım bir adım derken her şey kontrolden çıkabilir ve Allah korusun istenmeyen sonuçlar ortyaa çıkabilir. :19: Erkek arkadaşın anlayışla karşılamazsa, abartırsa haddinden fazla bana göre bu demek olur ki o kişi seni anlayışla karşılayıp senin düşüncene saygı duyup, sabırla bekleyebilecek kadar sevmiyor. İnşallah hiçbir sorun olmadan halledersiniz bu sorunu. :61:

konuştum ve anlayışla karşıladı..tabi benim de dikkat edip başbaşa kalmamam şart

peki sorun baş başa kalmak mı yoksa bende mi? Kendine hakim olamamak mı yoksa baş başa kalan her insanın başına gelebilecek bir durum mu :(

Başbaşa kalmak sorun değil kesinlikle sadece sınırları her iki tarafında idrak etmesi gerek. Bir arkadaşımın 4 yıllık ilişkisi var bu konuda başta 2 kere tartışmışlar sonra kapanmış şimdi hiç böyle şeyler sorun olmuyor diyor arkadaşım hatta erkeğin daha çok hoşuna gider bence sonuçta ulaşılmayan herzaman daha kıymetlidir.

Yani bu vicdan azabını nasıl atacağım içimden :(

ne güzel ki yaptığın hatanın farkındasın ve vicdanın rahatsız oluyor. erkek arkadaşınla her türlü sınırı zorlayıp, hiç rahatsızlık da duymayabilirdin değil mi? kalbin paslanmış olabilirdi... ne güzel ki kalbin hala temiz. bana kalırsa yurtta görüşmeyin. hep insan kalabalığı içinde bulunun. kafe vs. insanların olmadığı tenha yerle gitmeyin...

Son düzenleme:
ne güzel ki yaptığın hatanın farkındasın ve vicdanın rahatsız oluyor. erkek arkadaşınla her türlü sınırı zorlayıp, hiç rahatsızlık da duymayabilirdin değil mi? kalbin paslanmış olabilirdi... ne güzel ki kalbin hala temiz. bana kalırsa yurtta görüşmeyin. hep insan kalabalığı içinde bulunun. kafe vs. insanların olmadığı tenha yerle gitmeyin...

haklısınız artık tavrımı açık açık koydum konuştum onunla da bir daha asla yurtta görüşmeyeceğiz dedim.içimi ferahlattınız sağolun ..

o zaman kızım neden sanki kendini mecbur hisseder gibi birkez olur pişman olursun tamam ama sonrası gelirse ğişmanlık fayda etmez alışkanlık olur

Alışkanlık olduğunda dönüşü daha zor olacak zaten o yüzden konuştum tekrar ama bu sefer çok daha net bir şekilde konuştum.ne olursa olsun konusunu bile açma dedim kabul etti o da.

iyi bir karar almışsınız beraber..Bak ona söylemeseydin böyle devam edecekti o..Gerçekten bir kere başladımı alışkanlık olur böyle şeyler..iyisi mi tadına (olmadık zamanda) varmamak:)Evlendiğinde tadına varmak daha güzel:)

Son düzenleme:
iyi bir karar almışsınız beraber..Bak ona söylemeseydin böyle devam edecekti o..Gerçekten bir kere başladımı alışkanlık olur böyle şeyler..iyisi mi tadına (olmadık zamanda) varmamak:)Evlendiğinde tadına varmak daha güzel:)

Aynen öyle..ben seni üzecek bir şeyi yapmayı asla istemem ne kadar gerekiyorsa beklerim dedi :) ama ne olursa olsun yurt olayına dikkat edicem temkinli olmak şart :)

pardon ama benim anlamadığım nokta şu, bu yurt nasıl bir yurt? yani benim bildiğim yurtta kızların ve erkeklerin binası bile ayrıdır, siz nasıl olup ta bir araya gelip özel şeyler yaşıyorsunuz? merakımı bağışlayın lütfen.

pardon ama benim anlamadığım nokta şu, bu yurt nasıl bir yurt? yani benim bildiğim yurtta kızların ve erkeklerin binası bile ayrıdır, siz nasıl olup ta bir araya gelip özel şeyler yaşıyorsunuz? merakımı bağışlayın lütfen.

yurt okulun içinde ve denetim yok..kalmak yasak tabiki gerçi onu da tam anlamıyla denetlemiyorlar diye biliyorum ama giriş çıkışlar yasak değil gece belli bir saate kadar

Son düzenleme:
Ben de aynı senin gibiydim, ilk defa böyle şeyler yaşıyordum ve çok utanıyordum :17: Arkadaşlarımdan hiçbirinin sevgilisi de olmadığı için kimseye anlatamıyordum da, gerçekten bunun yükünü taşımak çok zor... Gerçi biz evlendik sonunda ama herkes evlenecek diye birşey yok o yüzden mutlaka tedbirini al. İnsan ilişkisini mutlu olmak için yaşamalı, huzursuz olmak için değil :34:

bellamania'ya da iki çift lafım olacak!! Sen insanlık namına sakın doktor falan olma!!!! Erkeğin de kadının da üzerinde kıyafet varken hamileliğin mümkün olması, bunu uzmanların anlatması falan, neler saçmalıyorsun sen????? Kafa mı buluyorsun insanlarla, aklınca eğleniyor musun???? Bu devirde bu cehalet kabul edilebilir birşey değil, canın dalga geçmek istiyorsa da yanlış yerdesin!!!! İnsanlar burda ciddi ciddi sorunlarını paylaşıyorlar!!!

Ben de aynı senin gibiydim, ilk defa böyle şeyler yaşıyordum ve çok utanıyordum :17: Arkadaşlarımdan hiçbirinin sevgilisi de olmadığı için kimseye anlatamıyordum da, gerçekten bunun yükünü taşımak çok zor... Gerçi biz evlendik sonunda ama herkes evlenecek diye birşey yok o yüzden mutlaka tedbirini al. İnsan ilişkisini mutlu olmak için yaşamalı, huzursuz olmak için değil :34:

bellamania'ya da iki çift lafım olacak!! Sen insanlık namına sakın doktor falan olma!!!! Erkeğin de kadının da üzerinde kıyafet varken hamileliğin mümkün olması, bunu uzmanların anlatması falan, neler saçmalıyorsun sen????? Kafa mı buluyorsun insanlarla, aklınca eğleniyor musun???? Bu devirde bu cehalet kabul edilebilir birşey değil, canın dalga geçmek istiyorsa da yanlış yerdesin!!!! İnsanlar burda ciddi ciddi sorunlarını paylaşıyorlar!!!

Sperm çamaşırdan vajinaya geçerse hamile kalma durumunun olabileceğini söyledim. Uyarmak istedim. Nerden biliyorsunuz erkek arkadaşının üzerinde kıyafet olduğunu ; sadece kızın üzerinde kıyafet varsa sürtünmeyle hamile kalınabilir. Bunu bize anlattılar. Kızlıkzarı da engel değil hamile kalmaya. Öyle bir de doktor olurum ki sen de şaşarsın. Hayır anlamıyorum cehaletten bahseden siz hadi makaleleri okumuyorsunuz hiç mi duymadınız haydar dümene yazanlardan " sürtünme yoluyla" hamile kalanları. Umarım 2 çift lafımı anlamışsındır cehaletten bahseden şahsiyet.

Son düzenleme:
Back
X