Pişmanlık

yok düşünmedim,zaten sana hak verdiğim için seninkinden alıntı yaptım canım :) şehir efsaneleri demişsin ya ordan açıklamaya çalıştım masal severlere :)

Ah bende yanlis anlamani istememistim. Boyle anlatiyorlar anlattikca bende gulup dinliyorum ne yapayim:)

http://www.doktornevra.com/gebelik_hamilelik_dogum/surtunme_ile_hamile_kalinir_mi.asp

Hemen açıklayayım arkadaşlar. op.doktor nevra hanım demiş ki; Malesef bakire olan fakat sürtünme yoluyla ilişkiye giren birçok gençkız hamile kalma endişesi taşımaktadır. Ama bu durum hastalarımızı 2'ye ayırıyor.

1- Sürtünme yoluyla sevişme sırasında erkek boşalmıyorsa veya kadın cinsel organlarından uzağa boşalıyorsa, gebelik söz konusu değildir.
2-Ancak spermlerin kadın yumurtasına ulaşması için mutlaka penisin vajinaya girerek boşalması şart değildir. Eğer vajina ağzına boşalma olursa, spermler içeri girebilir ve gebelik oluşabilir.

Bu benim yazım değil. Efsane yazmıyorum. Masalları severim ama o da ilkokulda kaldı. Bize bu açıklamayı da şu an okuduğum üniversitede de yaptılar. Bildiklerimi değil 9 19 köyden kovulsamda söyleyeceğim. Olmadı doktorlara soracağım. Herkese iyi paylaşımlar dileriiiimmm :3:

Son düzenleme:
Karşılıklı tartışmasak diyorum !!!

Bu arada daha fazla kimse alıntı yapıp tartışmaya girip konu dışına çıkmasın arkadaşlar. Çünkü bir arkadaşımız ceza almış. Herkes kendi düşüncesini belirtsin. Konu sahibi arkadaşım sen madem bunları yapmaktan vicdan azabı duyuyorsun o zaman hazır değilsindir. Zamanı gelince yaşamak her şeyden güzeldir. Herkese iyi paylaşımlar dilerim :16:

Bu arada daha fazla kimse alıntı yapıp tartışmaya girip konu dışına çıkmasın arkadaşlar. Çünkü bir arkadaşımız ceza almış. Herkes kendi düşüncesini belirtsin. Konu sahibi arkadaşım sen madem bunları yapmaktan vicdan azabı duyuyorsun o zaman hazır değilsindir. Zamanı gelince yaşamak her şeyden güzeldir. Herkese iyi paylaşımlar dilerim :16:

Teşekkür ettimmm :)

Back
X