- 1 Ekim 2010
- 21.738
- 53.858
- 798
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
satmak için seri uretime geçmesi yasak galibaBiz pitbull besliyoruz. Burdan duydum yasak oldugunu. Yabanci insanlarin olduğu yerde serbest birakirsa tabii kosar ustlerine. Bilincsizlik değil bu psikopatlik.
Bilgim yok. Ciftlikler satiyordu onlar yasal mi peki?satmak için seri uretime geçmesi yasak galiba
fazla bilgim yok bende burdan okudum bu sabahBilgim yok. Ciftlikler satiyordu onlar yasal mi peki?
Birde haysev i arayıp akıl al derim ben canım.Kızlar karşı komşumuz bahçesinde pitbul köpek besleyip satıyor. Rahatsız olduğumuzu belirttik ve bi tanesini sattılar diğerini de satacaklarını söylediler ama nerde bir aydır duruyor. Gerçi satsalar bile bi süre sonra tekrar alıyorlar. Bugün başıma gelen olayı anlatayım. Kızımla dışarda yürüyordum sabah pitbul köpeği besleyen adamın oğlu var 12-13 yaşlarında bunu zincirinden bırakmış köpek kızımla üzerimize koştu o kadar korktum ki kızımın üzerine kapanıp oturdum olduğum yere. Bunu sürekli yapıyorlar gece serbest bırakıyorlar kapıya çıkmaya korkuyoruz. Bugün yetkili bütün mercileri aradım. Polis, zabıta, çevre Bakanlığı, hayvan barınağı hiç biri yardımcı olmadı. Bu devlet birine birşey olmadan kılını kıpırdatmaz mı. Ya kızımla bugün benim üzerime saldırsaydı o köpeğin çenesi 40 ton basıyor. Üretilmesi satılması beslenmesi yasak olan bir köpek niye kimse dikkate almıyor. O kadar sinirliyim ki ne yapabilirim kızlar bi fikir verin.
Canavar?Nasıl bişey yapmaxlar siz aramaya şikayet etmeye devam edin
Köpek değil onlar bana göre canavar
Bir insan insanı dövüyorsa , zarar veriyorsa o kişi canavardir, yetistirende.
Aynı şekilde hayvanlar için de geçerli.
Yanlış eğitim görmüş bir köpekten söz ediyoruz. Ve artık ehilleşemez.
Bari burada , " ben hayvan severim tamam mi ? " cümlelerinden vazgeçilsin.
..
Bir arkadaşın annesine denizde saldırmıştıKızlar karşı komşumuz bahçesinde pitbul köpek besleyip satıyor. Rahatsız olduğumuzu belirttik ve bi tanesini sattılar diğerini de satacaklarını söylediler ama nerde bir aydır duruyor. Gerçi satsalar bile bi süre sonra tekrar alıyorlar. Bugün başıma gelen olayı anlatayım. Kızımla dışarda yürüyordum sabah pitbul köpeği besleyen adamın oğlu var 12-13 yaşlarında bunu zincirinden bırakmış köpek kızımla üzerimize koştu o kadar korktum ki kızımın üzerine kapanıp oturdum olduğum yere. Bunu sürekli yapıyorlar gece serbest bırakıyorlar kapıya çıkmaya korkuyoruz. Bugün yetkili bütün mercileri aradım. Polis, zabıta, çevre Bakanlığı, hayvan barınağı hiç biri yardımcı olmadı. Bu devlet birine birşey olmadan kılını kıpırdatmaz mı. Ya kızımla bugün benim üzerime saldırsaydı o köpeğin çenesi 40 ton basıyor. Üretilmesi satılması beslenmesi yasak olan bir köpek niye kimse dikkate almıyor. O kadar sinirliyim ki ne yapabilirim kızlar bi fikir verin.
office bir mesajında hayvan seviyorum ama hayvansever sevmiyorum demiştin. Getir alnını öpücem
Konu sahibinin sorgulanmadık ne anneliği kalmış ne de hayvanseverliği.
Bir süre evvel evimin yanındaki parkta gece yarısı kendi sahibi pitbullunu vurmak zorunda kalmıştı. Zira parkta yatan bir evsize saldırmış alamamışlar elinden adamcağızı. Hayvana da yazık oldu. Gerzek sahibi ağızlık takmış olsaydı bunlar yaşanmayacaktı.
Biz pitbull besliyoruz. Burdan duydum yasak oldugunu. Yabanci insanlarin olduğu yerde serbest birakirsa tabii kosar ustlerine. Bilincsizlik değil bu psikopatlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?