Pitbul

Bagli bulundugunuz belediyeye yazili olarak basvurun. Kayit numarasi ve tarihini alin dilekcenizin bir nushasi da sizde olsun. Daha sonra cimer e yazin. Sozlu olarak ciddiye alinmadiginizi yazili basvurdugunuz acil olmasina ragmen ..3/5
... gun mudahale edilmedigini yazin.
Pitbul cenesini kilitlediginde asla acamazsiniz. Canavar diyince kizanlar kendi canlari yandiginda ne hisseder ne derdi acaba? Ztn genleri ile oynanmis bir cins onu bu hale getiren insanlar simdi basedemiyor.

office bir mesajında hayvan seviyorum ama hayvansever sevmiyorum demiştin. Getir alnını öpücem

Konu sahibinin sorgulanmadık ne anneliği kalmış ne de hayvanseverliği.

Bir süre evvel evimin yanındaki parkta gece yarısı kendi sahibi pitbullunu vurmak zorunda kalmıştı. Zira parkta yatan bir evsize saldırmış alamamışlar elinden adamcağızı. Hayvana da yazık oldu. Gerzek sahibi ağızlık takmış olsaydı bunlar yaşanmayacaktı.

Hic degilse agizlik fln takiyorlar mi ya Allah korusun. Pitbull beslemek zaten yasak diye biliyorum wattsap ihbar hattini kullanarak haber kanallarina ulasabilirsiniz bu konuda. Umarim caydirici olur.

Biz pitbull besliyoruz. Burdan duydum yasak oldugunu. Yabanci insanlarin olduğu yerde serbest birakirsa tabii kosar ustlerine. Bilincsizlik değil bu psikopatlik.

hayvan sevmez deyilim ama yan bahçemde petbul olsa nefret ederdim ondan
burada bitbula canavar benzetmesi yapinca savunmaya geçenleri alip konu sahibesinin evine goturmek lazimn bi kaç gun misafir olsunlar sonr agelip tekrar yorum yapsinlar
orada seversiniz uzaktan uzaktan cici kopecik diye :)

Hic bir hayvanı ayırt etmeden seviyorum şahsen, ama ben sizin yerinizde olsam bende göz yumamam böyle bişeye, besliyebilirler evet ama ne kadar iyi yetiştirilmiş bile olsa bilincsizce onu öyle salamazlar. Çocuğu dısarıya oynamaya bile gönderemezsin ki, üzerinize koşması ne demek. Acil bir çözüm bulmalısınız

Bir insan insanı dövüyorsa , zarar veriyorsa o kişi canavardir, yetistirende.
Aynı şekilde hayvanlar için de geçerli.

Yanlış eğitim görmüş bir köpekten söz ediyoruz. Ve artık ehilleşemez.
Bari burada , " ben hayvan severim tamam mi ? " cümlelerinden vazgeçilsin.
..

Birde haysev i arayıp akıl al derim ben canım.

bence tek olmayin.komsularida alin oyle dilekce verin.mahalleyi ayaga kaldiririm yan bahcemde pitbul besleseler.ne kadar korkunc ya kakabalik olursaniz dahs hizli sonuc alirsiniz.ama cozum bulun bu isin sakasi yok cocugunuz siz tehlikedesiniz.hayatta en korktugum sey pitbul kopekleri.genleriyle oynsnmis canavar gibi birsey.mutlaka sikayet edin vazgecmeyin..

Hanımlar,
lütfen bir canlıyı zehirlenmekten bahsetmeyiniz, o zavallıcıkların nasıl kıvranarak öldüğünü görmediyseniz zehirlenmiş bir canlı nasıl acı çekiyor bir araştırın rica ediyorum.
Sevmek zorunda değilsiniz, bakmak zorunda da değilsiniz ama zarar verilmesini de normal karşılamayın rica ediyorum, bir canlının saldırgan veya uysal olmasını sahiplenenin tutumu belirler.
En vahşi diye düşündüğünüz köpek ırkları bilinçli bir hayvanseverin elinde zararsız bir canlıya dönerken, ne şirin diye sevdiğiniz küçük ırklardan bir canlı inanamayacağınız kadar saldırgan olabilir.

1Sen size katılıyorum, her canlı buna insanda dahil içinde saldırganlık dürtüsü olur, bu kimi zaman kendini savunmak için olur kimi zaman başka bir sebeple ve birçok canlı eğitilebilir, eğitilebilir canlılar arasında köpekler de vardır ama ehil insanlarca doğru bir eğitim verilmelidir.
Hayvanları tümden saldırgan veya uysal diyerek sınıflandıramayız, yaşadıkları ortam, aldıkları eğitime göre değişir.

Bir arkadaşın annesine denizde saldırmıştı
Kadını ameliyat ettiler sonra boynundan ısırdı
Cidden çok kötü bir durum

Ahaha hala ayni fikirdeyim, hayvansever sevmiyorum.. muhtemele hayvanlar konusuyor olsaydi onlar da hayvanseverler bizi sevmesin allah askina derlerdi

Biz pitbull besliyoruz. Burdan duydum yasak oldugunu. Yabanci insanlarin olduğu yerde serbest birakirsa tabii kosar ustlerine. Bilincsizlik değil bu psikopatlik.

kimliği var mı
aşıları tam mı
gezdirirken ağızlık takıyor musunuz
bunlar önemli

Hayvanseverligin suanki durumla ne alakasi var anlamadim.
Konu sahibi tabiki icgudusel olarak o an kendilerine dogru kosan pitbula karsi kizini koruyacak. Burda simdi ahkam kesenlerin ayni durumda ne yapcaklarini cok merak ettim tehlike arz eden durumda bile 'hayir ben hayvanseverim varsin olsun kopek bebegime zarar versin' mi diyecek.Benim de kopegim var ha pitbul mu hayir. Pitbul u o hale getiren de ne yazikki insanlar ama bu kopegin zarar verme ihtimalini yok sayamiyor malesef.
Konu sahibi korkulari yuzunden hayvan severlikten de cikmiyor bana gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…