- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Canim cok gecmis olsun ayni sey basima geldi cocukken parkta oynuyordum kopek koştu uzerime salincaktaydim oyle kostumki saldiriyordu bana resmen insan o anda hic bisey düşünemiyor korkudan o korkuyu yasayan bilir çocuktum üstünden 19 yil gecti unutamadım o aniBenimde tramvam var küçüklüğümden kardeşine saldırdı ama bu yaşıma kadar düşmanlık beslemedim. Onların da yaşamaya hakkı var. Kimse kusura bakmasın köpek kızımın üzerine koşacak bende bak kızım hayvansever ol gel sevelim mi diyecektim yapmayın allah aşkına. Size de teşekkür ederim anladığınız için
Bende o yoruma sinir oldum ya bu konuyu okuyunca sinirlerim alt ust oldu muhalefet olsunda ne yazilirsa yazilsinAhaha biri de demiş ki köpeğe su dökülmesini değil de sana saldırmasını mı şikayet ediyosun. Ay çok komiksiniz yahu. Herşeyin cilkini çıkarıyorsunuz. Tabiki önce çocuğunu ve kendini dusuncek.
Onlar konuşmak için konuşanlar. O anda kim olsa kendileri dahi olsa farklı birşey yapmazlar. Ben komşunun sevimli tatlı köpeğinden korkup kızımı koruyup transa yaşamadım. Üzerime koşan kötü bir yetiştirilmiş köpekti. Yok size zarar verirke;i şikayet ediyorsunuz da kötü yetiştirirken şikayet etmediniz şaşma şeyler bunlar. Bu arada size de geçmiş olsun gerçekten çok çok kötü birşey benim kardeşm köpek gördüğü zaman sokak değiştirir. O derece korkuyor. 8 yaşında bi tranva geçirdi ve bunu hiç bir hayvan sever neresini yırtarsa yırtsın değiştiremez çünkü yaşamayan bilmez allah kimseye de göstermesin.Canim cok gecmis olsun ayni sey basima geldi cocukken parkta oynuyordum kopek koştu uzerime salincaktaydim oyle kostumki saldiriyordu bana resmen insan o anda hic bisey düşünemiyor korkudan o korkuyu yasayan bilir çocuktum üstünden 19 yil gecti unutamadım o aniiyiki bebeginize bisi olmadi yoksa guc yetmez. Ben asla hayvanlara zarar gelsin istemem ama köpeklerden cok korkuyorum
konu sahibini elestirenlerede sastim kaldim kadincagiz çocuğuna niye uzerine kapanmis yok hayvan severmis falan filan bende cok severim ama korkuyorum napayim bdvde artik herkes muhalefet olmaya çalışıyor cok sıktı artik böyle yorumlar neyin cabasi anlamiyorum
Bende kopek gördüğümde soguk terler dokuyorum ve yolumu değiştiriyorum yasamayan bilmez zarar verirmiyim asla ama yolumu degistrmem demek yada korkmam demek hayvan sever olmadigimi gostermez ki kac kere beslemek icin yemek koyarim ama yanima gelse kalpden giderim uzaktan en guzeli sastim bende neyse bosver sen uzme tatli canini sagol canim benim kardesinizede cok gecmis olsun❤Onlar konuşmak için konuşanlar. O anda kim olsa kendileri dahi olsa farklı birşey yapmazlar. Ben komşunun sevimli tatlı köpeğinden korkup kızımı koruyup transa yaşamadım. Üzerime koşan kötü bir yetiştirilmiş köpekti. Yok size zarar verirke;i şikayet ediyorsunuz da kötü yetiştirirken şikayet etmediniz şaşma şeyler bunlar. Bu arada size de geçmiş olsun gerçekten çok çok kötü birşey benim kardeşm köpek gördüğü zaman sokak değiştirir. O derece korkuyor. 8 yaşında bi tranva geçirdi ve bunu hiç bir hayvan sever neresini yırtarsa yırtsın değiştiremez çünkü yaşamayan bilmez allah kimseye de göstermesin.
Bilmiyorum sormam lazimkimliği var mı
aşıları tam mı
gezdirirken ağızlık takıyor musunuz
bunlar önemli
ormandaki ayılara dikkat et..onlarda çok insan sever...Merak etmeyin onlardan değilim. Bir olay olduğu zaman meydanlarda bangır bangır bağırırım "SATIN ALMA SAHİPLEN!" , "SİRKLERE GİTME" , " "BARINAKLAR ÖLÜM KAMPLARIDIR" Merak etmeyin siz. Her hafta sonu da bireysel olarak ormana beslemeye giderim bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?