Aslında almamalar daha iyi oldu alip bu hayvanlari uyutuyorlarmis az kalsin bir canin vebalini alacaktimBelediye neden almiyor ki...valilikte hayvan koruma birimleri oluyor galiba. Oraya da bir sorun isterseniz.
Pitbull baktığınız anlaşılırsa çok ciddi para cezası alırsınız ayrıca bildiğim kadarıyla bu hayvaları sahiplendirmek bile yasak. Başınıza iş alıyorsunuz bu hayvanların yasak olmasının nedeni var, bir çok kez tv de izlemişsinizdir pitbull saldırgan bir hayvan ve saldırı anında çenesini kitliyor bırakmıyor, zaten bunları biliyorsunuzdur. Yapacağınız en doğru şey ilgili birime haber verip teslim almalarını sağlamak. Hiç bir şey yapamıyorsanız 155 i arayın. İlgileneceklerdir.Aslında almamalar daha iyi oldu alip bu hayvanlari uyutuyorlarmis az kalsin bir canin vebalini alacaktim
Bilmediğim için soruyorum, maalesefki caddede sokakta bu hayvanları gezdirenler var, ağzılarında ağızlıkla. Onlar nasıl bakıyor peki? yani özel izinle filan mı acaba?Herkese günaydın üst komşumuz bir kaç gün önce elinde minicik bir köpekle kapıyı çaldı yenihayat bunu yolda buldum sen hayvanlari seversin bir çaresine bak dedi ve gitti köpeği aldim çok fazla yaraları var onları temizledim açlıktan bitap düşmüş neyse ki evde mama vardı bol bol yedirdim sorun şu ki ben bu köpeği süs köpeği sandım minicik olunca haliyle bir kac arkadaşıma resim attım cinsi huyu nedir diye benim süs köpeği sandığım o minik hayvan pitbull çıktı ne yapacağımı şaşırdım. Bu tür hayvanlara bakmak yasakmış ve ben cahilliğim yüzünden belediyeyi aradım neyse ki belediye bana biz alamayiz dedi internette ilan paylaştım yazan tipleri görseniz ben onlara değil köpek vermek yolda görsem yolumu değiştiririm bana bir akıl verir misiniz
Onlar pitbull değildir. Pitbulların satışı, sahiplenmesi, bakımı yasak. Gizli saklı yapanlar tespit edilince hayvanı alıyorlar. sahibine de para cezası.Bilmediğim için soruyorum, maalesefki caddede sokakta bu hayvanları gezdirenler var, ağzılarında ağızlıkla. Onlar nasıl bakıyor peki? yani özel izinle filan mı acaba?
Inanin bende bilmiyorum hatta dediğim gibi ben bunu küçük süs köpeği sandım yani o derece cinslerden anlamam ben sadece hayvanlari secerim doyururumBilmediğim için soruyorum, maalesefki caddede sokakta bu hayvanları gezdirenler var, ağzılarında ağızlıkla. Onlar nasıl bakıyor peki? yani özel izinle filan mı acaba?
internette ilan paylaştım yazan tipleri görseniz ben onlara değil köpek vermek yolda görsem yolumu değiştiririm bana bir akıl verir misiniz
hmm yani benzer bir cins varsa odur o zaman gördüklerim. Cinslerden çok anlamıyorum, öyle ağızlıklı filan görünce...Onlar pitbull değildir. Pitbulların satışı, sahiplenmesi, bakımı yasak. Gizli saklı yapanlar tespit edilince hayvanı alıyorlar. sahibine de para cezası.
Ben de bakınca anlamıyorum tabi:) sadece tahmin ettim, yasak olduğu için cesaret edemezler diye düşünüyorum. Ağızlık kullanımının ise çeşitli sebepleri olabiliyor.hmm yani benzer bir cins varsa odur o zaman gördüklerim. Cinslerden çok anlamıyorum, öyle ağızlıklı filan görünce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?