• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pitbull köpek

Niye kiyaslanmasin??? Ayni şey hatta ayni şey bile değil bir tanesi(insan) bilincli olarak cok daha vahşice ve binbir farkli yollarla ölduruyor neyini kiyaslamak sacma?
Ha insan cani de olsa hayvandan daha degerlidir kafasindakilere sacma gelmesi normal.

Siz hayvanlar icin oturup bilmem kaç paragraf yazi döşeyin şöyle saldirgan boyle saldirgan iş katillere gelince banane ben bilmem devlete soyleyin, tamam olur. 🙂🙂🙂 neyse bu son yazimdi. Anlamak isteyen anlayabilir sadece zorlamakta bosuna.
Goygoy yapıyosunuz sadece. Bana kalsa tecavüzcüsü, pedofili, işkencecisi hepsi topyekün ortadan kalksın isterim. Benim bu insanları cani de olsa hayvandan değerlidir demem mümkün olabilir mi? Bu şeye benziyor “iki ağaç” için dünyayı yıktınız ama şehitlerimiz için neden yıkmıyorsunuz. Aynı kafa.

D denizsonsuzlugu Hanımefendi ben sizin mesajınızı beğenmedim diye sadece siz de misilleme olarak beğenmedim demek için, sadece, arkadaşım çok merhametli bütün sokak hayvanlarına bakar, besler yazdığım mesajın nesini beğenmediniz acaba:))) Bir mantığı var mı bu yaptığınızın?

Cinslerden anlamam ben benim için önemli olan hayvanın kendisidir cindi değil hanimefendi ve dediğim gibi kedi kadar bişey olunca süs köpeği sandim haliyle
Sinirlenmeyin, size cins ayrımı yapıyorsunuz demedim. İyi niyetinizin de farkındayım. Keşke herkes bu kadar duyarlı olsa. Cinslerden ben de anlamam ama yavru pitbull ile süs köpeği diye adlandırılan türler arasında dağlar kadar fark var. Ona şaşırdım sadece.

Goygoy yapıyosunuz sadece. Bana kalsa tecavüzcüsü, pedofili, işkencecisi hepsi topyekün ortadan kalksın isterim. Benim bu insanları cani de olsa hayvandan değerlidir demem mümkün olabilir mi? Bu şeye benziyor “iki ağaç” için dünyayı yıktınız ama şehitlerimiz için neden yıkmıyorsunuz. Aynı kafa.

Ben burda zekasi en fazla 3-4 yaşindaki cocugun zekasi kadar olan masum bir hayvandan canavar diye bahsetmiyorum en azindan.
Ayni kafa dediklerinizle de hiç alakam yok. Ben insanlar arasindaki olaylara karisan yorum yapan biri degilim şunu az konustun bunu vok konustun diye. Kim napiyorsa yapsin. Benim savundugum başka...

Genellememek lazım. Bir arkadaşım 8 yıldır pitbull besliyor ve dünyanın en merhametli insanı, bütün sokak hayvanlarına yardım eder, bağış yapar, besleme yapar.

Benim de pitbull besleyen bir arkadaşım var. Çok merhametli aynı dediginiz gibi tüm sokak hayvanlarını besler sever. Ağızlıksiz asla cikarmaz. Çocukların olduğu parklara götürmez. Ama bu maalesef geneli değiştirmiyor. genelde dövüş amaçlı beslenen bir cins ve sahipleri de tekin değil. Dediğim gibi sokakta basibos gezeni var hangi akla hizmet sokağa salınır aklım almıyor.

Köpeklerden anlamayan ben bile bu köpeğin süs köpeği olmadığını şak diye anlarım. Küçük ırk deseniz neyse. Nasıl süs köpeği sandınız? Burası inandırıcı değil. Fino mu bu?

Ben burda zekasi en fazla 3-4 yaşindaki cocugun zekasi kadar olan masum bir hayvandan canavar diye bahsetmiyorum en azindan.
Ayni kafa dediklerinizle de hiç alakam yok. Ben insanlar arasindaki olaylara karisan yorum yapan biri degilim şunu az konustun bunu vok konustun diye. Kim napiyorsa yapsin. Benim savundugum başka...
Bakın söylemediğim şeylerle konuyu evirip çevirmeniz gerçekten can sıkıcı hâl almaya başladı. Yazımda diyorum ki bu köpeklerin genleriyle insanoğlu oynadı, diğer köpeklerden farklı olarak şöyle güdüleri var vs vs. Tehlikeli mi evet tehlikeli, şu şu durumlara istinaden. Neden ısrarla olayı hayvan düşmanlığına, cani insan yaşamını üstün görmeme getiriyorsunuz yahu? Korkuyor muyum evet korkuyorum, besler miyim hayır beslemem. Benim düşüncem bu. Siz bakımı yasak olan bir hayvanı isterseniz besleyin isterseniz çocuklarınızla arkadaş edin.

Komşunuzun Köpeği size getirmesine takıldım
ne alaka yani sokakta bulduğu Köpeği alıp size getiriyor her bulduğunu getirecekmi ben olsam asla kabul etmezdim başınız belaya girmesin dikkat edin
Bu mahallede hayvanlara baktigim herkes tarafından bilinir o yüzden ilk akillarina ben geliyorum:) karda kista mama dağıtımı yaparim düzenli ondan dolayi

Köpeklerden anlamayan ben bile bu köpeğin süs köpeği olmadığını şak diye anlarım. Küçük ırk deseniz neyse. Nasıl süs köpeği sandınız? Burası inandırıcı değil. Fino mu bu?
Inandirici olmayan nedir anlamadim dediğim gibi gerçekten pitbull olduğunu anlamadim ömrümde pitbull mu gördüm ben boncuk boncuk bakışları var birde el kadar olunca haliyle

Inandirici olmayan nedir anlamadim dediğim gibi gerçekten pitbull olduğunu anlamadim ömrümde pitbull mu gördüm ben boncuk boncuk bakışları var birde el kadar olunca haliyle

Bende görmedim canlı olarak, video resim hariç. Ama bu köpeğe de süs köpeği demezsin...

Bende görmedim canlı olarak, video resim hariç. Ama bu köpeğe de süs köpeği demezsin...
Dedim bile ;) aklımın ucundan geçmedi pitbull olduğu minicik bişey olduğu için hiç büyümeyen cinslerden olduğunu düşündüm ama tam tersi çıktı neyse zaten biraz önce sahiplendirdim

Herkese günaydın üst komşumuz bir kaç gün önce elinde minicik bir köpekle kapıyı çaldı yenihayat bunu yolda buldum sen hayvanlari seversin bir çaresine bak dedi ve gitti köpeği aldim çok fazla yaraları var onları temizledim açlıktan bitap düşmüş neyse ki evde mama vardı bol bol yedirdim sorun şu ki ben bu köpeği süs köpeği sandım minicik olunca haliyle bir kac arkadaşıma resim attım cinsi huyu nedir diye benim süs köpeği sandığım o minik hayvan pitbull çıktı ne yapacağımı şaşırdım. Bu tür hayvanlara bakmak yasakmış ve ben cahilliğim yüzünden belediyeyi aradım neyse ki belediye bana biz alamayiz dedi internette ilan paylaştım yazan tipleri görseniz ben onlara değil köpek vermek yolda görsem yolumu değiştiririm bana bir akıl verir misiniz
Barınaklara sorabilirsiniz onlar sahip çıkarlar

YouTube'a ateş diye bir köpek var pitbull bir izleyin videolarını onyarginizi kiracaktir onları canavarlastiran yetiştirenler çocukta öyledir nasıl yetiştirirken öyle olur

Netice itibariyle çok fazla köpek türünün geni olduğu için dengesiz bir köpek türü. Elbette itlaf edilmesin ama üretilmemesi için de gerekli cezalar verilmeli.
Daha geçtiğimiz aylarda sahibi bile koruyamadı market önünde bir anneanne ve torununa saldırdı. Aynısı sizin başınıza gelse hayvan güzellemesi mi yapacağız.
Ben de kedi besledim, köpek besledim. Çantamda illa ki kuru mama taşır veririm. Ama bu pitbul güzellemesi yapma gerekçesi değil. İyi de bakılsa, şefkatle de büyütülse saldırganlık eğilimi diğer cinslere göre fazla. Parkta başka köpeklerle olay yaşayıp sağa sola saldıran çok agresif pitbulla da şahit oldum ben. Güvenilmez bir cins

Asıl siz atıp tutmuşsunuz belli ki. Amma velakin bu mesajınıza karşılık yine de “acaba” ya düşüp uygulama mı değişti diye şüphelenerek baktım, hayır bu ve başka bir kaç tür hayvanın bakımı, satışı, sahiplendirilmesi yasak. Peki siz bayıldınız mı bu kadar emin konuşurken?
Pitbull savunucularının söylediği tek şey ise Avrupa, Amerika. Keşke normal insanların hiç bir kötü muamele göstermeden baktığı pitbulların yine de saldırdığı yönündeki haberleri de göz ardı etmeseniz. Ben tv de saldırı haberlerinden sonra biraz bu cins hakkında yazılar okudum çünkü çok etkilendim. Bu cins köpeklerin dnası ile evet insanoğlu oynadığı için diğer köpeklerden farklı. Pimi çekilmemiş bomba gibi ve bu köpekler aşırı heyecanlı olduğunda bile tetiklendiğinde sonucu ölümcül olabiliyor. Buna karşın sizin savunduğunuz gibi aslında çocuk dostu olduğu yönünde yazılar da mevcut. Fakat yine pitbulların öncelikli hedefinin çocuklar ve köpekler olduğu da belirtiliyor. dediğim gibi normal şekilde bakıldığında büyütüldüğünde bile saldıran pitbulların haberleri maalesef çocuk dostu tezini benim için ikinci plana atıyor. Ve evet bu kötülüğü yapan yine insanoğlu. Hayvanların suçu tabi ki yok.

Kendi evimde Golden cinsi köpek bakıyordum hiç bir köpeğe de düşmanlığım yok olamaz! Bir goldena ne kadar işkence ederseniz edin, aç bırakırsanız bırakın ölümcül tehlike arz etmez. Burada bahsettiğim şey güdü. Her an bu güdünün ortaya çıkması muhtemel hayvanın yarattığı tehlikeye maruz kalmayı istememek kadar normal bir şey de yok.

uzuuuuun uzun cevap yazmayacağım zira pitbull u goldenla karılaştırmanız üzerine belli bir önyargınız olduğu aşikarken gereksiz bir tartışmaya girmeyi manasız buluyorum..

şurdaki makaleyi ben ekleyeyim ister okuyup feyz alın isterseniz okumayın karar sizin..

IMG-20210324-WA0014.webp
veterinere de götürmüşler mis gibi olmuş şansına harika bir yuva buldu çok şükür buna da vesile olduk işin tuhaf kismi ne biliyor musunuz kizlar hani derler ya her şerde bir Hayir vardır diye köpeği bana getiren komşum aslinda hayvanlardan hiç hazetmez:))) hatta sürekli benimle besleme yaptığım vakitler didisirdi ne hikmetse adam kucağında köpekle geldi

uzuuuuun uzun cevap yazmayacağım zira pitbull u goldenla karılaştırmanız üzerine belli bir önyargınız olduğu aşikarken gereksiz bir tartışmaya girmeyi manasız buluyorum..

şurdaki makaleyi ben ekleyeyim ister okuyup feyz alın isterseniz okumayın karar sizin..

Okudum. Buna benzer bir çok yazı da okumuştum zaten. Bu yazıda bir insan görüşü neticede. Ama biliyorsunuz ki aksini yazan bloglarda var. Başka bir üyeye zaten yazdım şimdi tekrar tekrar yazamayacağım hiç. Zira bu konuda çok fazla duygu sömürüsü yapılıyor.

Pit bull kirmasi gibi duruyor sanki ama çok tatlıiii. Disi mi erkek mi diye sormaya gerek birakmamis sagolsun😂

Onlar pitbull değildir. Pitbulların satışı, sahiplenmesi, bakımı yasak. Gizli saklı yapanlar tespit edilince hayvanı alıyorlar. sahibine de para cezası.
ÖYLE BİRŞEY YOK YILLARCA BAKTIK BİZ PİTBULL GİZLİ YASAK FALAN DEĞİL PARA CEZASIDA VERMİYORLAR VE BESLEYEN EVİNDE BAKAN BİRÇOK KİŞİ VAR

Back
X