- Konu Sahibi rontgen_26
-
mrh canm doktor bana şu zaman başlıcaksın gibi bişey demedi.bende ertesi gün başlamıstım hemen.
merhaba canım bende iki gündür ikilemde olduğum için başlayamadan öylec bıraktım o halde hemen içmeye başlıyorum.TEşekkür ederim cevap verdiğin için :)
tekrar mrblar ınofolıcte metformın var yanı glıfor ve gluhophage de oldugu gıbı o zaten insülin direncini düzenlediği için rahat kilo vermeyi sağlıyor diyetle brlikte kullanınca bu yolları hep denedım fakat ilk zamanlar kilo verdim çok güzel ama şimdi veremiyorum oda polikistiğin yan etkileri...bu arada inofoligi nasıl kullanıyorsun doktorum bana günde iki kere iki paket iç dedi yanı günde 4 paket ediyor bana dozu biraz fazla geldi ama..
canım bende 2 yıldır bebek istiyorum ve malum pkoluyum istnbulda nu konuda güvene bileceğim bi doktor arıyorum özel olabilir doktorunun adını verirmisin tabi istnbldaysan???
Merhaba canim ben de 8 ay once falan doktora gittim pkoluyum bana metaforverdi duzgun kullanamadim sonra glifor verdi su an 1 aydir duzenli kullaniyorum yarim sabah yarim aksam aliyorum.ama 2 aydir adet de olamiyorum..onun icin de adet sokturucu kullandim ama ilacbiteli 13 gun oldu adet olamadim..yani durumum vahimslm kızlar 4 yada 5 ay onc:44::44:e doktora gttım ınoflıc verdı bı ay kullandım cok duzenlı deıl sonra ıse yaramıyor dıye bıraktım su an doktr bana glıfor verdı bunun yanında ınofolıcde alabılırsın dedı ama kararsız kaldım ne yapmalıyım pco hastasıyım sızce glıforla bırıkte arttırırmı sansımı ne dersınız yaaaaa
Merhaba canim ben de 8 ay once falan doktora gittim pkoluyum bana metaforverdi duzgun kullanamadim sonra glifor verdi su an 1 aydir duzenli kullaniyorum yarim sabah yarim aksam aliyorum.ama 2 aydir adet de olamiyorum..onun icin de adet sokturucu kullandim ama ilacbiteli 13 gun oldu adet olamadim..yani durumum vahim(ama glifor daha iyi diye biliyorum:)
bnm kız kardesımde de pco var o evlendıgı zaman hıc korunmamıstı 2 ay sonra hamıle kaldı fakat kendı bılmıormus pco oldugunu doktor soylemıs var senın kalman bı mucıze olmus dedı bunun yanında hasımatosu(troıd) var ıkıncıye hamıle sımdı 8 ay bı tedavı sonrası oldu tabı bu cocuk o da bole duzenszdı aynı durum yanı dktor sadece glıfor vermıs 2 ay sonra hamıle kaldı fakat o sabah aksam bı tane alıyordu doktor bana da o sekıl verdı ole kullanman lazım bence sen doktoruna danıs ya da degıstır baska bı doktora gıt :44:
Canim benim glifor gunde 1 sabah 1 aksam kullanirsam mide bulantisi ve bas donmesi yapiyor.hassas bir yapida oldugum icin yarimsar verdi.su an asil sorunum adet gecikmesi tarlusal kullandim adet sokturucu biteli 15 gun oldu hala adet olmadim en son 14 agustosta adet olmustum 2 aydir olmuyorum.ustelik test de yaptim 1 ay once kan testi negatif sonuc.bugun de idrar testi yaptim o da negatif.acaip bunaldim(
anladım cnm hangımız bunalmadık kı bu surec ten allah tez zamanda versın bebıslerımızı kucagımıza inş :)
kızlar nasılsınız bende pcosum ve 2 ay sonra düğünüm var doktora gittim inofolic yazdı bide glifor1000mg sabah aksam içicem.kızlar inofoligin faydasını gören oldumu .bide serephone yazdı onu evlendiğim ay içicem.bide ben inofolic i sabah aksam ac karnına 2 poset içicem
selamlar ben 7 aylık evliyim tabi evlemeden önce pcos tanısı kondu 3.ayda ınofolıc baslattı dr um hala kullanıyorum bu ayda serophene kullandım ve yarın kontrolum var hayırlısıyla ınofolıc dozu bende senin gibi kullanıyorum yani sabah akşam aç karnına 2 şer poşet Allahım isteyen herkesi tez zamanda anne yapsın inşallahh :)
hadi insallah fayda eder canım bende serephoneyi evlenince içicem suan glifor ve ecoprin kan cıvıtıcı,lutenly adlı adet söktürücü ve işte yeni basladım ınofolic bakalım nasıl olcak.insallah bebişlerimiz olur insallah.durumu yaz olurmu cok merak ettim:26:
ben geldim :) dur bakalım canım sen daha rahat ol vaktin var inşallah hiç beklemeden ilk ay hamile kalırsın Allah gönlüne göre versin bu arada dr muayene etti büyümüş yumoş :) ama kaç mm olduğunu söylemedi bide ilaçtan dolayı kist oluşmuş o yüzden çatlatma iğnesi yapmayalım dedi beklycez bakalım kendiliğinden çatlayacak inşallah sonra tutacak sonra bende hamileyim diyeceğim böyle uzun düşününce hiç olmayacak bişey gibi geliyo Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
hadi insallah canım hamiş kalırsın güzel müjdelerle gel evet canım aynı ilaçları içicez ümit ol bana insallah amin Allah herkese nasip etsin
durumu yaz olurmu gelişmeleri merak ediyorum insallah kistin gider canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?