- 27 Haziran 2013
- 1.497
- 995
- 358
- Konu Sahibi rontgen_26
-
kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu inofolikten bir fayda gören yokmu? bir umut cevap yazsın 2 aydır kulanıyorum tık yoook
Arkadaşlar merhaba.bende pko luyum ve doktorum bugün inofolic verdi banada ama benim bat a var daha.Bu ilaca adet olunca mı başlanıyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?siz ne zaman başladınız?
canım herşeyden önce stres olmayacaksın diyo dr ama elimizde değil ki amin canım isteyen herkesin dileği kabul olsun kist dr un söylediğine göre kendimiz oluşturduk ilaçtan dolayı oldu önemli bişey değil geçer dedi ama inşallah hamile kalırsam ilk buraya yazacagm zaten burda hamileyim diye yazıp sevinenleri gördükçe ben duygulanıyorum bi gün bende dermiyim acaba diyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
bende pko var doktora gittğimde ilk önce inofolic ile baslayalım dedi ilk ay hamile kaldım insallah sizlerde faydasını görürsünüz bunun yanında ben burdan okumustum yine hayıt tohumu cayını da kullandım neyin faydası oldu bilmiyorum Allah gönlünüze göre versin.
selam kızlar k.doktorum bana PKO için ınofloc(ınozitol + folık asıt ) verdi...yeni üretilmiş hem folık asıtmıs hemde pko ıcın tedavı sansını arttırdıgını hamıle kalmayı kolaylastıracagını söyledı.. kullanan yada bılgısı olan varsa sevınırım...
afedersın pko ne
bende pko var doktora gittğimde ilk önce inofolic ile baslayalım dedi ilk ay hamile kaldım insallah sizlerde faydasını görürsünüz bunun yanında ben burdan okumustum yine hayıt tohumu cayını da kullandım neyin faydası oldu bilmiyorum Allah gönlünüze göre versin.
bugün bende aldim inofolic umarim işe yarar moralim çok bozuldu biraz zayıflicaz bakalim ne olacak
kaç kilosun cnm doktor banada zayıfla dedi inofoliğe baslarken
Şu anda kaç kiloyum tam olarak bilmiyorum ama boyum 1.75 ve 80 kilo çivarindayim fazlaligim var farkindayim zaten recim yapmaya başladim ya siz???
valla benim boyum o kadar yok1,55 felan 67 kiloyum doktor bi 5 kilo vermen lazım dedi ama 2 ay önce gitmiştim aslında ben iyiyim ama göbişim çok çıkıyor bakalım bu ay da deneyip görcez rabbim hayırlısını versin inşallh
vallaha bende öyle göbüş yok sadece kalıplı duriyorum hafif bir kalçam var napaim zayifliçaz başka bir çözum yok aslinda daha iyi oldu hamile kalinça eski halimize döneriz
bende taniyorum kismet onun vakit saati var bizde sebebler ariyoruz rabim nasip etsin inşallahayy zayıflanmıyo işte cokta yemiyorum ama kaldım ne biliyim inşallah bu sekilde hamile kalırız ama benim tanıdıklarım var baya kilolu hamile olanlar inşa bizde hamile kalırız yakın zamanda
bende taniyorum kismet onun vakit saati var bizde sebebler ariyoruz rabim nasip etsin inşallah
5 ay dan beri düşüniyorum bu arad a benim arkadasim la görüştüm o özel hastanede calişiyor kadin doğumcu da ek olaral günlük yarim folobil kullan dedi ve kesinlikle inofolici bırakma dediinşallah cnm sen ne zamandır düşünüyosun bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?