PKO için Inofolic kullananlar buraya......

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu inofolikten bir fayda gören yokmu? bir umut cevap yazsın 2 aydır kulanıyorum tık yoook

bnde 3 ay kullandm maalesf bi faydası olmadı adetlerm yine aksıyo hamilede kalamadm anlıcağn bnde işe yaramadı inşlh snde işe yarar

Arkadaşlar merhaba.bende pko luyum ve doktorum bugün inofolic verdi banada ama benim bat a var daha.Bu ilaca adet olunca mı başlanıyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?siz ne zaman başladınız?

doktordan çıkar çıkmaz eczaneden aldm ve hmeen başladm adetle alakası yok yani

bende pko var doktora gittğimde ilk önce inofolic ile baslayalım dedi ilk ay hamile kaldım insallah sizlerde faydasını görürsünüz bunun yanında ben burdan okumustum yine hayıt tohumu cayını da kullandım neyin faydası oldu bilmiyorum Allah gönlünüze göre versin.

hadi insallah canım Allahın yardımıyla insallah bizlerde bir gün anne oluruz insallah en yakın zamanda.yaz mutlaka gelişmeleri bende yazıcam insallahsters yapmasak hersey iyi olcak gercekten:26:

canım hayıt suyunu ne kadar ve nasıl kullandın anlatırmısın rica etsem hayırlı olsun bebeişin insallah saglıklı sıhatli dogur canım

merhaba kızlar,bizde 8 aydır bebek bekliyoruz. benm normalde adetlerim düzensiz 2 ayda bir oluyorum.adetmin düzensiz oldugunu bile bile 1 ay gecince hemen test yapıyodum tabi sonuc hep negatif.agustos ayında doktora gittim bana inofolic ve serophene verdi.inofolici hastaneden cıkar cıkmaz kullanmaya basladım serophene yi ise adet olmayı bekledim ve 30 eylülde adet oldum günde 1 tane 5 gün boyunca kullandım..inofolici bu ay cok düzensiz içtim.nasıl olsa faydası yok diye umursamadm. bu kasımın 30 unda adet olmam gerekiyodum olmadım.dün test aldım dayanamadm ve 2. çizgi hafif silik cıktı.inanamadm yinede ümitlenmek istemedm ama bugunu zor ettim. bugun doktora gttk ve HCG 516 cıktı ve hamileyimmmm...adetm düzensz oldugu için ne kadarlık oldugunu söylemedi ve ultrasnda göremedi dış gebelik olma ihtimali var dedi doktor.carsamba günü tekrar cagırdı HCG me bakacak. carsambayı nasıl beklicem bilemiyorum.ne olur sizde dua edin dıs gebelk olmasın carsamba günü üinşallah daha mutlu sonucu bildiririm sizlere.devamlı buraya girip yorumları okuyodum hamileym diyen görünce cok sevinip ümitleniyordum. bende size umudunuzu kırmayın Allahtan ümidinizi kesmeyin, diye yazıyorm bol bol dua edin Allahım İsteyen herkese nasip etsin

canım mrb bende kullaıyorum inofolic sen nasıl kullanıyorsun özelden yazamadım özelden yada burdan yazarsan cok sevinirim

bugün bende aldim inofolic umarim işe yarar moralim çok bozuldu biraz zayıflicaz bakalim ne olacak

Şu anda kaç kiloyum tam olarak bilmiyorum ama boyum 1.75 ve 80 kilo çivarindayim fazlaligim var farkindayim zaten recim yapmaya başladim ya siz???

valla benim boyum o kadar yok 1,55 felan 67 kiloyum doktor bi 5 kilo vermen lazım dedi ama 2 ay önce gitmiştim aslında ben iyiyim ama göbişim çok çıkıyor bakalım bu ay da deneyip görcez rabbim hayırlısını versin inşallh

vallaha bende öyle göbüş yok sadece kalıplı duriyorum hafif bir kalçam var napaim zayifliçaz başka bir çözum yok aslinda daha iyi oldu hamile kalinça eski halimize döneriz

vallaha bende öyle göbüş yok sadece kalıplı duriyorum hafif bir kalçam var napaim zayifliçaz başka bir çözum yok aslinda daha iyi oldu hamile kalinça eski halimize döneriz

ayy zayıflanmıyo işte cokta yemiyorum ama kaldım ne biliyim inşallah bu sekilde hamile kalırız ama benim tanıdıklarım var baya kilolu hamile olanlar inşa bizde hamile kalırız yakın zamanda

ayy zayıflanmıyo işte cokta yemiyorum ama kaldım ne biliyim inşallah bu sekilde hamile kalırız ama benim tanıdıklarım var baya kilolu hamile olanlar inşa bizde hamile kalırız yakın zamanda
bende taniyorum kismet onun vakit saati var bizde sebebler ariyoruz rabim nasip etsin inşallah

inşallah cnm sen ne zamandır düşünüyosun bebek
5 ay dan beri düşüniyorum bu arad a benim arkadasim la görüştüm o özel hastanede calişiyor kadin doğumcu da ek olaral günlük yarim folobil kullan dedi ve kesinlikle inofolici bırakma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…