- 29 Aralık 2014
- 126
- 82
- 18
- 36
- Konu Sahibi rontgen_26
-
Yok cnm malesef bi etkisi olmadi bende inan aklimdasin bisiy olmadigi icin yazmadim şimdi doktor kontrolünde çatlatma iğnesi olacam bakalım hayirlisiNaptin cnm?inofilic etkili oldumu?bana solicektin unuttun:)
Cnm mrb ilaç olarak ne kullandin klomen mi suan bende tedavi görüyorum femara kullanıyorum 5 gün kullandım yarın yumurta takibim var ona göre catlatma iğnesi olacam Rabbim herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bu süreç çok zor gerçektenCok buyudugu icin igne yapmadilar 3 dr gittim ozma. 3 ude yapmadi catlatma ignesi bilmiyo neden sonrasida malesef kotu oldu..
Yok cnm malesef bi etkisi olmadi bende inan aklimdasin bisiy olmadigi icin yazmadim şimdi doktor kontrolünde çatlatma iğnesi olacam bakalım hayirlisi
Duzensiz olarak kendisinin gelmesini beklerim. Bazem 4 bazen 5-6 haftada bir oluyordu ama nedendir bilmem son 2 ay duzenli adet oldum. 3. Ay dhea ve inofolik kullandim 2-3 hafta kullandiktam sonra hamile kalmissim.
Suan bilmiyorum. Bakalim nezaman adet olacagim. Bende merakla bekliyorum cunku daha gecen ay düşük yaptim. Gecen ay tam bugün.
2 ay hemen hemen cnm suan doktor kontrolünde femara kullanıyorum çatlatma iğnesi olacam insallahNekadar kullandin cnm sen onu ama?en az 3ay kullanilmaliymjs o
2 ay hemen hemen cnm suan doktor kontrolünde femara kullanıyorum çatlatma iğnesi olacam insallah
Glukofen bende kullanıyorum cnm suan ay hadi inşallah Rabbim büyük Allah gönlümüze göre versinBnde inofolic combiye bsladim cnim.doktorum werdi banada.birde glukofen iciorum ben.2.asilama kapida nasipse.puregon igne wuruom kndime hergun 75 doz
Glukofen bende kullanıyorum cnm suan ay hadi inşallah Rabbim büyük Allah gönlümüze göre versin
Evet cnm doktor kontrolünde 1000 mg aksam bir tane sadece benimAmin cnm benim ins amin.glukofeni kac mg iciosun gunde ?ben 1000mg iciom sabah aksam tok.bu arada sen doktor kontrolunde icion dimi glukofeni falan???
Evet cnm doktor kontrolünde 1000 mg aksam bir tane sadece benim
Valla cnm suan yumurtalarim takip ediliyor istenilen seviyeye gelince iğne vurulacak malesef bende ilacsiz adet olamiyorum pcoyumAnladim cnm.nezaman atilcan peki igneyi?birde senjnde ben gbiydi demi adetin ilacsiz gelmiyodu???
Valla cnm suan yumurtalarim takip ediliyor istenilen seviyeye gelince iğne vurulacak malesef bende ilacsiz adet olamiyorum pcoyum
Bende 2 bucuk Aydr inofolic kullanıyorum inşallah faydası olur. 11 Aydr da gluopchage kullanıyorum
Bu yaz asılama olmayı düşünüyorum hayırlısı bakalımOlur ins cnim benim.asilama falan oldunmu sen yada bska bisey?
Ya ben ilk etapda bu şekil bi tedavi istedim tabi doktora da danistim aşılama sonraki aşama dedi doktorumu değiştirdim ya suan oda böyle tedavi uygun gördü şimdilik sonu iyi olur insallahhhhh hepimizinNeden asilama olmuyosun peki cnim sen?
Ya ben ilk etapda bu şekil bi tedavi istedim tabi doktora da danistim aşılama sonraki aşama dedi doktorumu değiştirdim ya suan oda böyle tedavi uygun gördü şimdilik sonu iyi olur insallahhhhh hepimizin
MRB BİŞEY SORMAK İSTİYORUM BENDE BU AY INOFOLİC ALDIM GÜNDE İKİ DEFA MI BİR DEFA MI İÇİLİYOR BİRDE NE ZMANA KADAR İÇEYİM BEN BUNU SÜREKLİ Mİ NASIL KULLANILIYORSelam kızlar.
Ben de geçen ay Inofolic kullanmaya başladım.
20 gündür falan kullanıyorum.
Bu ay ilk defa yoğun bir şekilde yumurtlama akıntım oldu ve adetin 12. 13. günü ovülasyon testim pozitif verdi.
Hem de bu ay klomen kullanmadığım halde.
Bana Inofolic çok yaradı anlayacağınız.
İnşallah sonucu da istediğim gibi olur.
Günde iki defa aç karnına içeceksin sabah akşamMRB BİŞEY SORMAK İSTİYORUM BENDE BU AY INOFOLİC ALDIM GÜNDE İKİ DEFA MI BİR DEFA MI İÇİLİYOR BİRDE NE ZMANA KADAR İÇEYİM BEN BUNU SÜREKLİ Mİ NASIL KULLANILIYOR
Ve hamile kalana kadar içeceksin. SonRabbim doktora gidersin doktor sana uygun folik asit verirMRB BİŞEY SORMAK İSTİYORUM BENDE BU AY INOFOLİC ALDIM GÜNDE İKİ DEFA MI BİR DEFA MI İÇİLİYOR BİRDE NE ZMANA KADAR İÇEYİM BEN BUNU SÜREKLİ Mİ NASIL KULLANILIYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?