PKO için Inofolic kullananlar buraya......

Cok buyudugu icin igne yapmadilar 3 dr gittim ozma. 3 ude yapmadi catlatma ignesi bilmiyo neden sonrasida malesef kotu oldu..
Cnm mrb ilaç olarak ne kullandin klomen mi suan bende tedavi görüyorum femara kullanıyorum 5 gün kullandım yarın yumurta takibim var ona göre catlatma iğnesi olacam Rabbim herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bu süreç çok zor gerçekten

Ins gene kavusursun evladina cnm.hepimjz kavusalim ins

2 ay hemen hemen cnm suan doktor kontrolünde femara kullanıyorum çatlatma iğnesi olacam insallah

Bnde inofolic combiye bsladim cnim.doktorum werdi banada.birde glukofen iciorum ben.2.asilama kapida nasipse.puregon igne wuruom kndime hergun 75 doz

Glukofen bende kullanıyorum cnm suan ay hadi inşallah Rabbim büyük Allah gönlümüze göre versin

Amin cnm benim ins amin.glukofeni kac mg iciosun gunde ?ben 1000mg iciom sabah aksam tok.bu arada sen doktor kontrolunde icion dimi glukofeni falan???

MRB BİŞEY SORMAK İSTİYORUM BENDE BU AY INOFOLİC ALDIM GÜNDE İKİ DEFA MI BİR DEFA MI İÇİLİYOR BİRDE NE ZMANA KADAR İÇEYİM BEN BUNU SÜREKLİ Mİ NASIL KULLANILIYOR

MRB BİŞEY SORMAK İSTİYORUM BENDE BU AY INOFOLİC ALDIM GÜNDE İKİ DEFA MI BİR DEFA MI İÇİLİYOR BİRDE NE ZMANA KADAR İÇEYİM BEN BUNU SÜREKLİ Mİ NASIL KULLANILIYOR
Ve hamile kalana kadar içeceksin. SonRabbim doktora gidersin doktor sana uygun folik asit verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…