PKO için Inofolic kullananlar buraya......

MRB BİŞEY SORMAK İSTİYORUM BENDE BU AY INOFOLİC ALDIM GÜNDE İKİ DEFA MI BİR DEFA MI İÇİLİYOR BİRDE NE ZMANA KADAR İÇEYİM BEN BUNU SÜREKLİ Mİ NASIL KULLANILIYOR

Kapsül mü toz mu aldın?
Ben toz olanı kullanıyorum.
Mutlaka aç karna sabah akşam içilmeli.
Ben sabah 2 akşam 2 içiyorum şuan.

Hamile kalana kadar kullanman gerekiyor.
Hamile kalınca da doktor kontrolünde devam ediliyor.

toz aldım aslında pko rahatsızlığım yok burada gördüm yumurta güçlendirdiğini bende hamile kalmak için aldım doktor kont değil yani bi yan etkisi yokmus o yüzden kullanmaya başladım teşekkür ederim bende sabah akşam bitene kadar içerim sonrası allah kerim

Sadece 1 kutu içmek yeterli değil canım.
Hamile kalana kadar devam etmelisin.

Arkadaşlar bende pko var. İnofolic kullanıyorum günde iki kere. Bu ay klomene ara verdim. İnofolic yumurta catlatmaya yardimci oluyor mu acaba duydunuz mu böyle bisey

Neden asilama olmuyosun peki cnim sen?
lolita555 bişi soracağım inofolic combiyi nasıl kullanıyorsun günde kac adet ve adetin kacıncı gununden itibaren. Bende kullanacağım da doktorum adetin 15.de basla sabah aksam 1 er tablet yumurtanın catlamasını sağlayacak dedi bende de pko var. Glifor kullandım ama asırı bulantı yapıyor bende gunde 1 kez içebiliyorum 850 mgr onu da bıraktım gibi bir sey ama zayıflamaya yardımcı oluyor kesinlikle.

Meraba canim.combiye adetin 3.gunu baslatti beni doktorum ogunden beri iciom cnim sabah aksam tok.bnde de pko war cnm.ben glukofen iciyorum hemde gunde 2000 mg.senin gene iyiymis.bnde de asiri ishal yapiyo ama napiyim dayaniyom.asilama oldum ben.bugun 9.gunum cnm

oy inşallah tutmuştur. Ben de doğal yolla olma taraftarıyım yoksa yasımdan sebep onumuzdeki ay asılama yapılacaktı. Neyse ben dr nn dediği sekilde kullanayım bakalım
cok tesekkür ettim tatlım

oy inşallah tutmuştur. Ben de doğal yolla olma taraftarıyım yoksa yasımdan sebep onumuzdeki ay asılama yapılacaktı. Neyse ben dr nn dediği sekilde kullanayım bakalım
cok tesekkür ettim tatlım

Ins cnm.ne bilim hic belirtim yok sanirim tutmadi gene (((yas kac senin

Ins cnm.ne bilim hic belirtim yok sanirim tutmadi gene (((yas kac senin
ben 32 bitti 33 e girdim 7 aylık evliyim. Bol bol dua ediyorum allah diyorum nasip ettiyse tedavi de boş, alternatif tıp ta bakalım yine de ümit kesilmez inş aşılaman tutmuştur canım

Merhaba arkadaşlar. Ben pko hastasiyim. 2.5 ay adet olmadım. Ardından 8 haziran çarşamba günü için doktordan randevu aldım. Doktor uzakta olduğu için de 3 haziranda devlet hastanesinden kan testini yaptırdım gidince lazım olur diye. Devlet hastanesindeki doktor yumurtaligimda kistleri gordu. Ardından benim sinirlerim bozulduğu için soğan kurune başladım. Kur sayesinde parçalı parçalı akıntılarim o ldu. Çarşamba günü randevu aldıgim doktoruma gittim ve alttan ultrasonla bakıp "yumurtan oluşmuş. Bu günlerde deneyebilirsiniz dedi." Bu arada biz de iki gün önce denemistik. Yani eğer o gün ya da perşembe günü yumurta catlasa hamile kalabilirdim. Cuma günü de pembe kanamam oldu ve ovulasyonum sanarak tekrar denedik. Ama cumartesi kanamam arttı ve adet oldum. Anlamadığım şey su : yumurta catladiktan 10 14 gun sonra adet olunuyorsa ben neden adet oldum? Kafam karışık hamilelik ihtimalim olan günlerde adet olmak moralimi bozdu böyle şeyler normal mi? Sorum saçma geliyor olabilir ama gerçekten strese girdim. Yani yumurta çatlamadan adet olamam çatlasa daha iki hafta var adetime kısırlık mı bu acaba neden ki

Belki soğan erken getirmiştir adetini, üstüne görüyor da olabilirsin uzun süre adet görmediysen adetin gelir hemen. İnş tutmuştır da yerleşme kanaması tarzı bişidir

Yerleşme kamasi kırmızı olmuyormuş. Benimki ne yazıkki cumartesi kırmızı geldi ve hala yoğun bir şekilde geliyor. Soğan suyu ne kadar etkilese de ctlamadan attirirsa tedavi olamaz ki catladığında döllenmeden attirirsa yine tedavi olamaz. Şimdi kullanmaktan da korkuyorum eğer erken adete sebep oluyorsa. Off

Adeti duzenliyormuş özellikle pko için ama ben cok denemedim bu ay hayıt kullanıyorum tabletini bide inofolic combi basladım bakalım inş etki eder. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…