- 5 Mayıs 2013
- 33.874
- 41.431
- 798
- Konu Sahibi rontgen_26
-
MRB BİŞEY SORMAK İSTİYORUM BENDE BU AY INOFOLİC ALDIM GÜNDE İKİ DEFA MI BİR DEFA MI İÇİLİYOR BİRDE NE ZMANA KADAR İÇEYİM BEN BUNU SÜREKLİ Mİ NASIL KULLANILIYOR
toz aldım aslında pko rahatsızlığım yok burada gördüm yumurta güçlendirdiğini bende hamile kalmak için aldım doktor kont değil yani bi yan etkisi yokmus o yüzden kullanmaya başladım teşekkür ederim bende sabah akşam bitene kadar içerim sonrası allah kerimKapsül mü toz mu aldın?
Ben toz olanı kullanıyorum.
Mutlaka aç karna sabah akşam içilmeli.
Ben sabah 2 akşam 2 içiyorum şuan.
Hamile kalana kadar kullanman gerekiyor.
Hamile kalınca da doktor kontrolünde devam ediliyor.
toz aldım aslında pko rahatsızlığım yok burada gördüm yumurta güçlendirdiğini bende hamile kalmak için aldım doktor kont değil yani bi yan etkisi yokmus o yüzden kullanmaya başladım teşekkür ederim bende sabah akşam bitene kadar içerim sonrası allah kerim
teşekkür ederim bende öyle yaparım o zmn :)Sadece 1 kutu içmek yeterli değil canım.
Hamile kalana kadar devam etmelisin.
teşekkür ederim bende öyle yaparım o zmn :)
lolita555 bişi soracağım inofolic combiyi nasıl kullanıyorsun günde kac adet ve adetin kacıncı gununden itibaren. Bende kullanacağım da doktorum adetin 15.de basla sabah aksam 1 er tablet yumurtanın catlamasını sağlayacak dedi bende de pko var. Glifor kullandım ama asırı bulantı yapıyor bende gunde 1 kez içebiliyorum 850 mgr onu da bıraktım gibi bir sey ama zayıflamaya yardımcı oluyor kesinlikle.Neden asilama olmuyosun peki cnim sen?
lolita555 bişi soracağım inofolic combiyi nasıl kullanıyorsun günde kac adet ve adetin kacıncı gununden itibaren. Bende kullanacağım da doktorum adetin 15.de basla sabah aksam 1 er tablet yumurtanın catlamasını sağlayacak dedi bende de pko var. Glifor kullandım ama asırı bulantı yapıyor bende gunde 1 kez içebiliyorum 850 mgr onu da bıraktım gibi bir sey ama zayıflamaya yardımcı oluyor kesinlikle.
oy inşallah tutmuştur. Ben de doğal yolla olma taraftarıyım yoksa yasımdan sebep onumuzdeki ay asılama yapılacaktı. Neyse ben dr nn dediği sekilde kullanayım bakalımMeraba canim.combiye adetin 3.gunu baslatti beni doktorum ogunden beri iciom cnim sabah aksam tok.bnde de pko war cnm.ben glukofen iciyorum hemde gunde 2000 mg.senin gene iyiymis.bnde de asiri ishal yapiyoama napiyim dayaniyom.asilama oldum ben.bugun 9.gunum cnm
oy inşallah tutmuştur. Ben de doğal yolla olma taraftarıyım yoksa yasımdan sebep onumuzdeki ay asılama yapılacaktı. Neyse ben dr nn dediği sekilde kullanayım bakalım
cok tesekkür ettim tatlım
ben 32 bitti 33 e girdim 7 aylık evliyim. Bol bol dua ediyorum allah diyorum nasip ettiyse tedavi de boş, alternatif tıp ta bakalım yine de ümit kesilmez inş aşılaman tutmuştur canımIns cnm.ne bilim hic belirtim yok sanirim tutmadi gene(((yas kac senin
ben 32 bitti 33 e girdim 7 aylık evliyim. Bol bol dua ediyorum allah diyorum nasip ettiyse tedavi de boş, alternatif tıp ta bakalım yine de ümit kesilmez inş aşılaman tutmuştur canım
inşallah Allahtan ümit kesilmezIns cnm Rabbim ol derse olur
Banada doktorum bu ilaci verdi ama sabah aksam tok neden farkli acabaGünde iki defa aç karnına içeceksin sabah akşam
Bilmiyorum ki. Bana da doktorum sabah akşam içeceksin dedi sadece. Aç veya tok demedi. Ben burda arkadaşlardan öğrendim aç içiliyor dediler. Ondan dedim canmBanada doktorum bu ilaci verdi ama sabah aksam tok neden farkli acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?